john17 Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 (editat) Tu erai calare pe BMW la Universitate pe la 14h? Testai casca? Editat Martie 13, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Nu, la ora aia dadeam la sapa. Si e deja testata, are peste 1000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Robert, sa inteleg ca intr o casca bmw de 600 euro, noua, intra apa, la ploaie moderata? Cu viziera inchisa pana jos, clipsata? Really? Trist...de-a dreptul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Pentru ca BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Da, trist. Penibil. Dar, George, casca veche a fost tot BMW si am purtat-o aproape 140k km. Sta inca bine, doar pe mandibula vopseaua are microzgarieturi de la praf si curatat. Mai are viata in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Pai, se pare ca pana si in materie de casti acest brand(nu e singurul, nu am nimic impotriva lui, ci a ideei generale) scade drastic calitatea mentinand sau chiar crescând tarifele. Adica renumita taxa de brand. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Nici eu nu am nimic cu bmw. Din contra, mergi pe ideea, ca dai un ban, dar stai in fata! Ori, sa patesti asa ceva, la o casca in clasa ei de pret, de 2 ori(vad ca ai inlocuit o in garantie, si s-a repetat povestea), e de-a dreptul dezamagitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 14, 2018 Autor Share Postat Martie 14, 2018 Merci Robert de review! Sambata va fi deschiderea sezonului la BMW si ma batea un gand... dar mai astept, nu sunt presat, System 6 Evo este inca perfecta, nu am avut deloc probleme, la fel si cu System 5 dupa atatia ani este inca excelenta. Eu zic sa nu ai nicio jena sa stai cu stresul pe ei, s-o schimbe si pe asta. Nu numai ca exista o sansa sa primesti ceva mai bun dar cu ocazia asta are si BMW semnale reale de la utilizatori. Nu pot nici macar sa dau vina pe noul producator, avand in vederea ca si Sytem 6 (facute de marele Schuberth) au avut destule probleme la inceput, care au fost rezolvate odata cu facelift-ul 6 Evo (la fel ca la Schuberth C3 Pro). M-am uitat acum de curiozitate la concurentul Schuberth C4, in review-uri nu stau nici ei prea bine, doar 3 stele din 5 pe site la Louis, este intr-adevar dezamagitor pentru casti de 700 €. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Ma bate gandul sa trec de la casca sport la un GS Helmet. Nu prea am gasit niciun review interesant pe net desi casca a aparut in 2015 si mai costa si 2700 ron. Cat de mult isi merita banii si cat de mult platesc brandul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 7, 2019 Autor Share Postat Februarie 7, 2019 Legat de casca System 7, vecinul meu a luat una anul trecut si a tot avut probleme cu etansarea (aer/apa), i-au schimbat-o o data si tot intra aer. In final a ramas ca ii dau banii inapoi. De asemenea, daca am inteles corect, castile galbene din primele loturi de S7 au fost subiectul unui recall. Din pacate nu stiu multe detalii legate de asta. La 06.04.2018 la 20:34, DiarM a spus: Ma bate gandul sa trec de la casca sport la un GS Helmet. Nu prea am gasit niciun review interesant pe net desi casca a aparut in 2015 si mai costa si 2700 ron. Cat de mult isi merita banii si cat de mult platesc brandul? https://www.brake-magazine.com/rated-bmw-gs-helmet/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyp87Cyp Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 (editat) Salut, Am o casca BMW la care caut o viziera neagra sau o solutie prin care sa o mai inchid putin. Vad ca pe emag ar fi o folie la 42 de lei Ceva sfaturi, ca nu reusesc sa gasesc la BMW viziera de schimb neagra Editat Februarie 24, 2020 de cyp87Cyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate