yonatzu Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 Ciao ! Fratilor am nevoie de ajutor. Acum 2 zile m-am luat la tranta cu o Dacie care nu avea ce cauta in fatza mea..... in fine eu am scapat usor dar Dacia destul de sifonata (sfatul meu : nu va cumparatzi dacia super nova ). Mi-am studiat motorul, avariile sunt minore : carene sparte, radiatorul deplasat, etc - pe astea le repar singur, dar mi s-a strambat roata fata(cu furca cu tot) si nu prea vad o solutie proprie. Este cumva prin Romania un service sa poata indrepta furca? ma gandesc ca trebuie cumva fixata pe ceva stand si indreptata ca altfel nu imi dau seama cum o poti indrepta. Astept sugestii .... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 mai, eu am inteles ca se pot indrepta(depinde de cit de stramba e...), problema e ca nu sant multi care se baga... am un prieten care cunoaste pe cineva care cica s-ar baga... o sa-l intreb nr de tel si ti-l zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 Ciao ! Fratilor am nevoie de ajutor. Acum 2 zile m-am luat la tranta cu o Dacie care nu avea ce cauta in fatza mea..... in fine eu am scapat usor dar Dacia destul de sifonata (sfatul meu : nu va cumparatzi dacia super nova ). Mi-am studiat motorul, avariile sunt minore : carene sparte, radiatorul deplasat, etc - pe astea le repar singur, dar mi s-a strambat roata fata(cu furca cu tot) si nu prea vad o solutie proprie. Este cumva prin Romania un service sa poata indrepta furca? ma gandesc ca trebuie cumva fixata pe ceva stand si indreptata ca altfel nu imi dau seama cum o poti indrepta. Astept sugestii .... mersi Despre ce specie/subspecie de moto e vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Decembrie 3, 2003 Autor Share Postat Decembrie 3, 2003 Motorul este un BMW F650 GS din 1995. Problema este ca cele doua telescsoape nu mi se par a fi strambe(poate foarte putin dereglat unghiul dintre ele, dar ele nu sunt strambe), ci roata cu tot ansamblul sta oblig faxa de axa motorului. Ma gandeam ca poate este vreun service care sa poate face ceva, ca nu m-as pune sa schimb tot ca e cam scump... Mersi mult de tot pentru raspunsuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 vezi daca nu cumva ai ghidonul dezaxat fata de furca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 cu okiu liber nu prea poti sa ti dai seama daca telescoapele sunt strambe.si eu stiam ca se indreapta, numa sa nu fie strambe rau.probabil ca va trebui sa skimbi okelarul de prindere al telescoapelor, nu e kiar asa de scump si e pt siguranta ta.telescoapele strambe sunt periculoase pt tine.ai grija, ca nu e de joaca cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Decembrie 4, 2003 Autor Share Postat Decembrie 4, 2003 Telescoapele nu par a fi strambe dar oricum o sa le verific, atata doar ca cel pe care l-am lovit nu mai este perfect paralel cu celalalt, este putin deplasat pe si cred ca se poate regla. Nu asta ar fi problema mare, ci roata fata sta oblic si nu prea pot sa imi dau seama ce anume s-a strambat, poate in butuc ceva si ma gandeam ca se poate face oficial ceva nu numai "dupa ochi". Cat despre ghidon oricum trebuie schimbat ca nu stiu daca il mai pot indrepta, dar nu pare a fi afectata piesa care face prinderea ci doar el a cedat. Soso stai linistit ca nu ma bag la artificii pana nu stiu ca e in regula totul. Meciul asta am scapat(nu prea stiu cum) dar poate data viitoare... si oricum mai am mult de reparat la motor asa ca pana spre primavara nu cred ca mai mananc eu "asfalt pe paine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 daca ai noroc, skimbi okelarul de prindere, indrepti telescoapele, si i dai bice.dar vezi ca poa sa fie si cadru stramb(spuneai ca roata sta oblic).ghidonu sau indreptatul lui e lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Decembrie 5, 2003 Autor Share Postat Decembrie 5, 2003 daca ar fi numai astea de reparat ar fi OK dar ... mai avem si niste carene ce trebuie "carpite", mai un radiator ce trebuie fixat(ca sa nu zic improvizat) , mai este si toba de esapament ce trebuie indreptata, daca mai merge facuta, daca nu ... alta dar oricum toate sunt reparabile , cadrul nu este stramb, doar butucul rotii cred ca sa strambat, desi roata se invarte normal... dar si cand va fi gata...jar mananca : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Eu zic sa nu te apuci sa indrepti cumpara tuburile daca sunt strambe nu sunt chiar asa scumpe apoi dupa ce esti sigur ca telescoapele sunt drepte vezi de juguri si de rulmentii de la ghidon sa nu fie sparti. Cu piesele te pot ajuta eu da un mail daca te intereseaza andreig@zappmobile.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Eu zic sa nu te apuci sa indrepti cumpara tuburile daca sunt strambe nu sunt chiar asa scumpe apoi dupa ce esti sigur ca telescoapele sunt drepte vezi de juguri si de rulmentii de la ghidon sa nu fie sparti. Cu piesele te pot ajuta eu da un mail daca te intereseaza andreig@zappmobile.ro am dat si eu mail la adresa specificata de tine, dar nu merge. am si eu o problema de geometrie la furca mea spate de la virago. ma poti ajuta? Editat Ianuarie 31, 2009 de kheratha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 am dat si eu mail la adresa specificata de tine, dar nu merge.am si eu o problema de geometrie la furca mea spate de la virago. ma poti ajuta? ultima postare a fost in 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 ultima postare a fost in 2003 Sfarsitul lui 2003! Fii mai optimist, inceputul lui 2004! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 ultima postare a fost in 2003 Ce ai ma cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Amortizoarele , jugurile , axul rotii si roata se pot indrepta fara probleme , nici nu se cunosate ca au fost strambe vreodata . Daca e cadrul stramb e mai nasol . Da-mi un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate