Barna Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Barna, te-ai furisat in garajul lui Klaus si i-ai facut poze pe ascuns, postandu-le pe forum fara permisiunea lui. Nu e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Sa speram ca dupa Pasti se prezinta customul lui Klaus. Poza mica, mica, mica, cat e aia de furnica, pentru exemplificare. (poate asa il stimulam pe Klaus sa mai lucreze, ca o fredoneaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Daca tot ai pus poza cu cadrul vopsit de acu 4 luni, ia si poza mai mare cu cromurile tale...... intradevar cromare buna cu tot cu cuprare ca am racait sa vad daca are si cupru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Nu mai da mah ponturi, las sa stim numa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 claule vrem poze bha ... poate mai "fur" si eu ceva de pe akolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.ichard Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 OMG-OMG, Klaus u the man, dude!!! OCC ain`t got sh!t on you!!! bagati poze in continuare! Congratz & spor, se vede ca ai talent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 din cate observ se pare ca nu a mai facut nimik la nipru ala . . s-a lasat de chopperit kalus ? , NU .. nu cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 pai sa zicem ca asa a fost sa fie sa intrerupt din cauza ca <sa intrerupt< totul va merge mai departe, cu niprul asta nu stiu ce se va intampla ca am cam vandut piese din el, si e destul de incomplet, din el deja a inceput sa se nasca un bobber nipru*din niprul meu vechi) ceva nou va fi un intruder de 800 in primavara si apoi unu de 1400 sper in toamna intradevar zace acolo un cadru destul de tare pentru nipru dar sau schimbat lucrurile si au fost alte prioritati in rest totul merge mai departe Mesaj completat reinvie nipra transportata in alt garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) pai sa zicem ca asa a fost sa fie sa intrerupt din cauza ca <sa intrerupt< totul va merge mai departe, cu niprul asta nu stiu ce se va intampla ca am cam vandut piese din el, si e destul de incomplet, din el deja a inceput sa se nasca un bobber nipru*din niprul meu vechi) ceva nou va fi un intruder de 800 in primavara si apoi unu de 1400 sper in toamna intradevar zace acolo un cadru destul de tare pentru nipru dar sau schimbat lucrurile si au fost alte prioritati in rest totul merge mai departe Mesaj completat reinvie nipra transportata in alt garaj. * wow! ce "diavolitza"! cand pui lantul la roti sa se invarta? bafta! Editat Iulie 26, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 * wow! ce "diavolitza"! cand pui lantul la roti sa se invarta? bafta! ....cand face Ucraina nipre pe lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 de 2 ani face cu transmisie pe shtramp si pe zgarci de masca de gaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 * hehe! daca-i custom, ..apoi poa' sa fie cu orice (dupa mine, i-as pune cardan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate