tibosee Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 http://anvelopemoto.eu/ aici gasesti cauciucuri la pret ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Mersi de invitatie dar e prea lung drumul pt o zi, poate ne vedem la jumatate...Sighisoara ce spui ? sa sti ca e o idee . oricum cred ca sambata fac o plimbare pana la targu - mures si de acolo pot fugi pana la sighisoara la o cafelutza , pizza .. ceva de genu . facem si o sedinta foto cu sw-urile albe .......... pffff.. ca am scris aicea pe forumul burgmanistiolo si astia is in stare sa ne ia la bataie ca le poluam topicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Nu mai vin la Sighisoara ca ma duc la blackhelmet / langa targoviste. Avem timp toata vara sa ne vedem. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
majesty 41 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 trebuie sa recunoasteti ca e prea liniste pe aici de cand soimul a fost radiat.el era sarea si piperul cu compunerile lui spumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 trebuie sa recunoasteti ca e prea liniste pe aici de cand soimul a fost radiat.el era sarea si piperul cu compunerile lui spumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ultimul care pleaca sa stinga lumina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) reunosc, da, ca mi-a ajuns cu atata sare si piper. nu fac bine la sanatate nici spumele nu sunt prea indicate. stii cum e cu reclama aia, excesul de sare...zahar si grasimi. Editat Mai 16, 2013 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Prefer putin si de calitate decat mult si prost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
majesty 41 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 serios acum,veneam si eu acasa ca omul,aruncam o punga de pop corn in microunde si stateam frumos ca la circ,mai o caterinca,mai ceva serios,si dupa aceea intra soimul cu o pagina intreaga de teorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) A plecat circul din oras?...sa nu-mi spuneti ca va pare rau! Editat Mai 16, 2013 de tridentbg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 trebuie sa recunoasteti ca e prea liniste pe aici de cand soimul a fost radiat.el era sarea si piperul cu compunerile lui spumoase apare el cat de curand,nu o sa ii duci dorul prea mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Helooo!!! Era vorba despre uleiul meu de motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Sa repetam cu uleiul!Exista Bel-Ray si alte firme...capisci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Sa repetam cu uleiul!Exista Bel-Ray si alte firme...capisci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Sa repetam cu uleiul!Exista Bel-Ray si alte firme...capisci? Alta era ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 (editat) n-are nici o legatura cu topicu asta , da am ras de m-am prapadit la filmuletu asta. si e musai sa va impartasesc si voua linku : http://debarbati.ro/masini/n-ai-mai-vazut-asa-ceva-asta-e-cel-mai-prost-scuterist-din-lume-finalul-e-demential-video.html ................ oare o fii ceva burg sau .... e o honda ? n-are importanta da cred ca tipu e manga de beat Editat Mai 21, 2013 de autosos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 deci e IMBECIL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 foarte tare nebunul ala..noroc ca a fost bazinul plin cu apa..a scapat usor, asta daca nu a nimerit in niste fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Am râs cu soția aseară de nu mai puteam de burtă . Și toate s-au întâmplat într-un minut. Câtă adrenalină într-un singur minut! Ce plină de surprize e viața! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Pake91 si-a luat B650 hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Vin și eu din urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) 29-30.06.2013 intrunire Lacul Sfanta Ana Dormim la cort, facem HAIDUCIE, fiecare mananca si bea ce aduce in traista, deci sa nu va lipseasca:-cana metalica-farfurie metalica-tacamuri-pahar pt horinca (pun la bataie 1l de cel putin 65 grade) -nu uitati de lanterna, frontala...etcEste posibil sa fie frig noaptea, asa ca asigurati-va ca in bagaj pe langa slipi si pantaloni scurti sa aveti si ceva grosO sa aduc personal un gratar (doar grilajul) pe care o sa frigem fiecare ce avem Vine cine vrea cu ce vrea... motociclist, maxiscuterist...Pozele sunt de anul trecut de prin Noiembrie. Editat Mai 27, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Viorele , nu cred ca ai ales bine data , la urmatorul weekend e Marea Intrunire de la Fagaras , parca 5-7 Iulie ! daca ramane asa , nu pot onora cu prezenta cu toate ca mi-as dori , tocmai ce-am trecut p-acolo , Odorheiul Secuiesc in coborare spre Brasov , parca Tusnad e mai misto ! vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Viorele , nu cred ca ai ales bine data , la urmatorul weekend e Marea Intrunire de la Fagaras , parca 5-7 Iulie ! daca ramane asa , nu pot onora cu prezenta cu toate ca mi-as dori , tocmai ce-am trecut p-acolo , Odorheiul Secuiesc in coborare spre Brasov , parca Tusnad e mai misto ! vorbim Pleci de la Sf Ana direct la Fagaras...95 % o sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 hmm..un nou sticker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate