Pake91 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Am cautat pe Goagal filtru si nu am gasit si la suzuki in popesti e 40 de E asa ca ...... mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 la noi ploua de o saptamana in continuu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Sambata ora 10:00 plecam la Balchik, loc de intrunire este benzinaria Mol de la intrare pe A2 (pe dreapta). Suntm cca. 5 maxiu-uri pana acum. Mers lejer Ruta pe silistra cu bacul S-a modificat destinatia... mergem spre veliko (bg) Locul de intalnire a ramas acelasi. Editat Octombrie 17, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Va rog o recomandare de service pentru Burgman. Pe topic am vazut ELF din Popesti. Sunt ok, sunt civilizati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Va rog o recomandare de service pentru Burgman. Pe topic am vazut ELF din Popesti. Sunt ok, sunt civilizati? Tibosee a fost la ei si cica e ok...sa zica el mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Multumesc, parca am citit ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 baiatul de acolo e foarte ok, o sa iti dai singur seama daca il vezi cum lucreaza. am rezolvat niste probleme cu el, dupa ce in alta parte am ramas si fara bani si cu problema nerezolvata..asta e. pentru mine e singurul service unde merg si voi merge cu urmatorul Burgman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 pai cu "actualul" ce facusi fratioare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 baiatul de acolo e foarte ok, o sa iti dai singur seama daca il vezi cum lucreaza. am rezolvat niste probleme cu el, dupa ce in alta parte am ramas si fara bani si cu problema nerezolvata..asta e. pentru mine e singurul service unde merg si voi merge cu urmatorul Burgman tks pt. raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Acum 5 ani , la 11 Noiembrie 2008 , Fanel deschidea acest topic dedicat Burgmanului avand un model 2000 , peste 2 luni mi l-a vandut mie si m-a virusat de Burgmanie pt totdeauna !!! la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 pai cu "actualul" ce facusi fratioare ? il folosesc, ma plimb cu el, nu l-am dat. poate peste 2-3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 m-ai linistit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Salutari tuturor, Dupa cum spuneam aici, problem solved, case closed. Burgman 400. Sa ne auzim/ vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Salutari tuturor, Dupa cum spuneam aici, problem solved, case closed. Burgman 400. Sa ne auzim/ vedem cu bine. Felicitari pt alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Multam, Deocamdata perioada de obisnuire si reamintire. Azi am prins o ora cu soare prin imprejurimi. Mers incet, beneficiat de multi caini.. Per total, e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 s-au scris aici pagini despre ce ai vrea sa cumperi si acum vi sec si in 3 randuri ne anunti ca ai luat un Burgman ! baga tata detalii , poze , sa-l tii bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 (editat) La cererea telespectatorilor, tastez. Dupa cum spuneam, nu eram pe mare graba, plus ca de obicei ma gandesc de x ori inainte sa iau astfel de decizii. Insa cum ma speriasem eu de cele 200kg de Burgman, statea Burgmanul undeva pe locul 3 in top alegeri. Cum de a sarit pe 1? a - lipsa de orice alta marca la testare (Honda Forza / Kymco) b - nu mi-a placut mie ce citeam de X-MAX-urile Yamaha, si nici nu m-au innebunit la "dizain" c - aparitia unei oferte de Burgman 400 ABS :-) d - o comunitate mai numeroasa de B400/650, deci si experiente si suport in caz de ceva Asa ca in final, sunt posesor de Burgman 400 limited, 2010, ABS, cu putini, foarte putini km la bord. si o poza, in caz ca nu stim cum arata Editat Noiembrie 27, 2013 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Frumoasa foc ! a mai fost "unul" p-aici care era fan culoarea alb , a vandut-o dar noul posesor nu s-a aratat inca ! Banuiesc ca ai si casca alba ! sa stapanesti sanatos si fara probleme Burgmanul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) burmanul alb de care zici nu mai exista,a fost lovit si vandut pe bucati,o aripioara alba se afla la mine pe trotineta,partea dreapta jos langa cric Editat Decembrie 3, 2013 de b_robert87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Ba exista, l-am vazut eu...si arata ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 poate l-ai vazut pe al meu...e alb si aproape nou...apropos....vad ca apar din ce in ce mai multe burguri albe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Daca n-am avut bani de Qiu 7 alb.. Insa ma gandesc ca am lantul de la ABUS mereu cu mine, compenseaza cumva cu lantul de aur obligatoriu. Flip-up am luat ca sa mananc seminte mai usor :-) Editat Decembrie 8, 2013 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) ca de obicei pe topicul asta apar numai discutii importante, soimul mai lipseste....daca nu cumva bantuie deja ca si clona...choix tu cam ai stilul lui... Editat Decembrie 8, 2013 de Titi Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) ca de obicei pe topicul asta apar numai discutii importante, soimul mai lipseste....daca nu cumva bantuie deja ca si clona...choix tu cam ai stilul lui... Daca era soimul il miroseam primul Editat Decembrie 8, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 da, correct....insa nu se stie niciodata....mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate