Bogdan_30 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Da. Noi suntem la Victoriei, in parcare ... mai ajungi Adrian ? Vrem sa dam o tura ..Romana ..Universitate ... iese cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) bai, eu nu mai ies. cand va intoarceti sa nu uitati sa aratati pozele. salut revenirea in forta a lui Vittore. din pacate a venit cu ploaia. Editat August 10, 2011 de adriangbs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Acum ne-am intors ... Adrian ...pacat ca nu ai iesit ....dar e f cald afara ..... Editat August 10, 2011 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 astept pozele cu piticu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 piticul cel lung : http://www.sport.ro/masini/record-mondial-vezi-pana-unde-se-intinde-cel-mai-lung-scooter-din-lume.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 O porcarie ....doar o chestie de marketing Mai bine ..ia hai sa aud ...la iarna (sau cand se strica vremea) imi vopsesc suzuka ...deci ....Negru perlat (ca si acum) sau Alb perlat ....astept opinii piticul cel lung : http://www.sport.ro/...r-din-lume.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 ..eu as face-o un gri f.inchis spre negru...lignit? http://www.google.ro/imgres?q=culoarea+lignit&hl=ro&sa=G&biw=1024&bih=682&gbv=2&tbm=isch&tbnid=zzPYKRjdF-wZKM:&imgrefurl=http://quartz-vik.blogspot.com/2011/06/povestea-carbunelui.html&docid=ZGJZTIvozwB4xM&w=281&h=245&ei=SSNETrfeDMSW8QP_gPnsBQ&zoom=1&iact=rc&dur=328&page=1&tbnh=124&tbnw=142&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=82&ty=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 recomand culoare mai stridenta, din motive de securitate-vizibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Oameni buni ....Alb perlat sau Negru perlat !!!!?? Frumoasa plimbarica din seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 ALBA CA ZAPADA ! IA-O P-AIA DE LA SPALATORIE ! SI PUNE-I REMORCA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 recomand culoare mai stridenta, din motive de securitate-vizibilitate. Asta vrei sa spui?: Asta nu are decat seaua neagra...a vopsit si plasticele negre in galben..deci se pot vopsi si alea!!!... e de gandit ideea... P.S. Asta e varianta americana a "cocalarului", nu? Subiect:Cauciucurile pt. B650: http://www.burgmanusa.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=52814 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fgerjlse Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Are cineva de vanzare o toba de esapament care vine montata din fabrica de K3/400? Toba nu e o necesitate, o vreau doar ca sa incerc sa ii fac o modificare si nu vreau sa stric esapamentul de pe scuter in caz ca nu imi iese treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Uitati-va aici, de accidentare stupida(de aia nu-mi place sa merg pe ploaie puternica pe drum necunoscut sau prost; orice balta care pare mica, te poate inghitzi cu scuter cu tot la orice viteza): /index.php?/topic/666721-accident-stupid-intre-braila-si-slobozia/ Intrebare:E vreo Excursie maine?...propune cineva?..sa stiu cum imi fac programul.Ca e pacat de vremea frumoasa de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 maine la 10 merg pana la balotesti. ne vedem la 7 la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Are cineva de vanzare o toba de esapament care vine montata din fabrica de K3/400? Toba nu e o necesitate, o vreau doar ca sa incerc sa ii fac o modificare si nu vreau sa stric esapamentul de pe scuter in caz ca nu imi iese treaba. are Soimu` ! io merg pana la Caciulati - Moara Vlasiei , cu bicicleta insa , putina miscare nu strica ! astept provincia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 1)Toba ce o am este de K8 si este numai partea groasa, fara cea cu senzor...deci numai jumate si fara flanse, deci se poate munta numai prin sudura. 2)Nu e de vanzare, e pastrata in caz de ...nevoie... 3)Week-end placut tuturor! Plimbare Turul orasului Bucuresti!..plecarea la ora 16 de la Spring Time Floreasca...placinta cu mere contra bere rece fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 ora 16:00 la spring time; sedinta cu platintzile. caravana burgman muzica, antren, voie buna. cine nu voteaza, nu conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 13, 2011 Autor Share Postat August 13, 2011 Eu am ratat Am depus actele de inmatriculare vineri seara si imi dau numerele marti Ma odihnesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Eu am ratat Am depus actele de inmatriculare vineri seara si imi dau numerele marti Ma odihnesc! ..se mai intampla!...saptamana asta a fost cu mere placinta!...data viitoare...spune cu ce preferi?...cu branza dulce si stafide?, cu ciuperci?...cu varza?...cu carne?...toate ies excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Pun la batae un porbagaj de bere fara alcool si nu numai azi la ora 19:30 pe aleea matelotilor / cartier baneasa Prezenta obligatorie, subiect de discutie urmatoarea iesire, si oblogatoriu calare pe BURGMAN. Nimeni nu vrea bere Nobody... Doar eu, burg si berea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Tati, la 19.15 te-am sunat ca intarzii un pic ...dar tu erai deja acolo plictisit si vroiai sa pleci ...asa ca ...mentioneaza si asta ...... Pun la batae un porbagaj de bere fara alcool si nu numai azi la ora 19:30 pe aleea matelotilor / cartier baneasa Prezenta obligatorie, subiect de discutie urmatoarea iesire, si oblogatoriu calare pe BURGMAN. Nimeni nu vrea bere Nobody... Doar eu, burg si berea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Poti stabili o urmatoare excursie in doi insi ? daca ne strangeam macar 3-4 era altceva, pacat de bere Nu-mi mai merge kilometrajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Nu-mi mai merge kilometrajul... Se poate sa fie de la bucsa aia magnetica, altceva nu prea vad ce sa crape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) Bucsa e cu siguranta, am patit-o si eu ....daca poti da roata jos o rezolvi si tu . Se poate sa fie de la bucsa aia magnetica, altceva nu prea vad ce sa crape. Editat August 15, 2011 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Am dat roata jos si bucsa era de vina, partea din plastic era desprinsa de bucsa magnetica. Am degresat ambele piese cu acetona, le-am lipit zdravan cu picatura, am uns bine zona cu vaselina si problema a fost rezolvata. Multumesc pentru ajutor domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate