pastiluta Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 ce e cu voi nu va place un galati? o sa fie super doar a fost anuntat evenimentul asta pe forum.....haideti cu toti in gl ...se anunta petrecere si o safie deci sa va mai zic....o sa fie vreme super ok .....de cazare nu o sa fie o problema...e o vila pe faleza cu preturi avantajoase.....pt mai multe detalii in legatura cu cazarea ..asta ca sa vedeti si voi vila intrati pe site-ul www.vilabelvedere.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 (editat) Buna eu cred ca este cam departe de noi pana ajungem ne trezim ca trebuie sa si plecam dar eu ma bag ca sunt in concediu daca mi se mai alatura cineva minim 2 motociclete eu vin, dar trebuie sa avem parte si de fete frumoase asa ca cazarea e rezolvata da cu fetele cum ramane!!! Editat Octombrie 20, 2005 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 Buna eu cred ca este cam departe de noi pana ajungem ne trezim ca trebuie sa si plecam dar eu ma bag ca sunt in concediu daca mi se mai alatura cineva minim 2 motociclete eu vin, dar trebuie sa avem parte si de fete frumoase asa ca cazarea e rezolvata da cu fetele cum ramane!!! ei sunt fete destule in gl si frumoase....ce nu te poti distra si fara ele? o sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 ei sunt fete destule in gl si frumoase....ce nu te poti distra si fara ele? o sa fie ok ba da, dar parca e altfel cu ele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 ba da, dar parca e altfel cu ele .... sunt de acord cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Galati, ce frumos suna! Pacat ca e asa departe...ca as fi venit si eu! Distractie frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 22, 2005 Autor Share Postat Octombrie 22, 2005 am ajuns in gl....e ok momentan...e foaret multa lume si se inghesuie sa vada evenimentul..a veni pepe din ungaria un mare biker din cate am inteles si i-a dat gata pe cei de aici....e super tipul...v-a fi si concert la 19 cu vita de vie....super distractie....au fost si unii din buc dar nu ii cunosc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 sa-mi aduc shi eu aminte cum mai arata galatziu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 a fost mult prea tare..felicitari tuturor care au partcipat cine are poze sau filmu k il vreau si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Intr-adevar un eveniment super .. a fost ceva deosebit pentru galateni ... DMW-ule tata de ce nu ai fost ? .. chiar tu ne-ai lasat ? ... sau ai fost ... nu cred Am sa incerc sa pun si niste poze .. Si uite dom'le si forumisti .. .... PS: imi cer scuze pentru calitatea precara a imaginilor dar asta e tot ce am putut face .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 heheh! vad ca in poza sacalu a scapat de banda aia de plastic cu care a plecat spre potcoava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Am fost si eu pe acolo.Organizatorii s-au prea straduit sa tina gloata in friu.Cu greu au reusit pt ca ba fost nebunie.Parerea ea ca locul nu a fost tocmai bine ales.Era mai bine pe faleza,dar cred ca au fost alte motive de nu s-a tinut acolo.Superb PEPE si TIM-TIM.Liniutzele au fost ca pe fuga pt motoare.La fel a fost si noi care a trebuit sa ne intoarcem acasa pin la lasarea intunericului.Drumul a fost superb.Am alergat cu un prieten cu un rr1000 si am facut slalom printre carutze.Multzumesc oricum celui care mi-a tras o zgirietura cu cheia pe carena si i-a indoit nr de leasing al lui Vali.M-am amuzat de pilotzii care erau pe 4 roti si se uitau cu jind la motoare.Sa nu mai vorbesc de multzi gura casca.Eu ma bucur ca nu a fost nici un alt incident neplacut.FELICITARI ORGANIZATORILOR SI VA ASTEPTAM CU O INTALNIRE IN PROGRAMUL DE ANUL VIITOR SI UN ASTFEL DE SHOW NUMAI CU MOTOARE.Putini bucuresteni au participat la acest show din pacate.Am retinut zx10r 2005 verde cu nr rosu si colegul lui cu care ne-am intalnit si la peco MOL in SLOBOZIA.A fost o iesire pe cinste.TOATE BUNE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 pe faleza sunt limitatoare de viteza (naspa, stiu) si nici drumul nu e drept si nici excelent, de asta au ales ei locu' ala in tiglina! p.s. tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 hai bre cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 am avut treaba ca ajungeam shi io!! unii muncesc!! :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 a fost o singura faza parca la care mi-a stat inima..cel cu suzuki care la o plecare era sa se dea peste cap...sau mai bine zis a pierdut controlul...da bine ca a redresat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 hai bre cu poze! UIte mah la ultimulpost de pe prima pagina .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 pe faleza sunt limitatoare de viteza (naspa, stiu) si nici drumul nu e drept si nici excelent, de asta au ales ei locu' ala in tiglina! p.s. tin-tin limitatoare sunt doar la elice si la pastila iar intre elice si restaurantul pescarul este loc suficient pentru liniute, drumul e drept, asfaltul e super, sunt 4 benzi nu doar 3 cum sunt pe brailei si pe partea dinspre oras drumul este in rambleu adica terenul de pe marginea drumului e mai inalt decat drumul si spectatorii pot sta ca intr-o tribuna cu vizibilitate buna din orice pozitie fara pericolul de a fi accidentati si nu in ultimul rand avantajul ca blocand faleza nu blochezi tot orasul cum s-a intamplat cu brailei. Incontestabil faleza e mult mai buna pentru astfel de activitati dar sponsorii platesc mai bine daca activitatea e pe o artera principala unde chipurile vad mai multi oameni bannerele lor. Deci alegerea s-a facut dupa principii comerciale si nu dupa principii de siguranta publicului si a concurentilor iar despre gradul de vizibilitate al spectatorilor nici nu s-a pus problema ca doar evenimentul nu a fost facut pentru spectatori ci pentru bani...sau voi credeati altceva, ca e un basm frumos facut pentru galateni... sa fim seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 salutare. de ce oare trebuie sa dam cu batul in balta tocmai acum,cand s-a terminat totul si lumea a fost multumita de cele intamplate acolo. e normal sa te gandesti si la castiguri banesti insa nu cred ca merita acum sa facem afirmatii de genu "evenimentul nu a fost facut pentru spectatori ci pentru bani...sau voi credeati altceva, ca e un basm frumos facut pentru galateni... sa fim seriosi."PAREREA MEA. nu fiti rautaciosi si mai degraba Dati Cezarului Ce-i al Cezarului.FELICITARI TIN-TIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Bine-bine, da' poze ? Nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 salutare. de ce oare trebuie sa dam cu batul in balta tocmai acum,cand s-a terminat totul si lumea a fost multumita de cele intamplate acolo. Care toata lumea, frate? Poate "TOATA lumea ta" se refera doar la cei ce au concurat, la organizatori shi la cei cativa norocoshi ce au reushit sa se urce intr-un copac, sa stea calare pe gurile de aerisire de la canalizare. Apropo de spectatorii norocoshi, (remarca asta e adresata Stresatului) au fost unii care au urcat pe blocuri sa vada ceva din liniutze!!! Shi eu sunt de parere ca era mai bine pe faleza!!! Pentru ca cei ce erau interesati sa vada ceva din liniutze... vorba lui Toni, aveau shanse de un milion mai mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 io am avut noroc ca am cric central la jawa! m-am urcat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 in afara de just me n-a mai facut nimeni poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Alte poze si filmulete se gasesc pe www.4tuning.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 dar nu se vede decat multimea...putin se vede din curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate