Memo_alba Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 (editat) Excursia a inceput din orasul meu natal adica Alba-Iulia,Zlatna,Abrud,Campeni,Avram Iancu unde am si stat doua zile la bunici peurma am plecat pe valea arisului (Baia de Aries),Buru,Valisoara ,Aiud si dinou acasa... Va spun peisajele sunt superbe........... Astea sunt cateva dintre poze.... Editat Octombrie 24, 2005 de Memo_alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 ce sa spun felicitari tie si micutei care te-ai carat atat!! PS Faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 Inca cateva poze....... Si niste Prieteni din Turda pe care ii salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 f frumos de apreciat ca ai plecat singur daca aveam 16 ani te invideam bafta si cati mai multi km fara incidente pe plaiurile noastre dragi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 (editat) Editat Octombrie 24, 2005 de Memo_alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Bravo tie. Altii abia sunt in stare sa mearga cum trebuie prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Super excursia...ce sa mai vb. La cat mai multe ispravi din astea frumoase. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Prietenii din Turda sunt baietii de la Transylvania Riders? parca e Erno cu niprul lui de politist... felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Noiembrie 9, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2005 Erno sau Ernest nu mai stiu.Dar sunt niste baieti de treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Felicitari pentru tura cu scooterul.Ai avut ceva tupeu daca ai plecat la drum singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Noiembrie 12, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2005 Felicitari pentru tura cu scooterul.Ai avut ceva tupeu daca ai plecat la drum singur Plecam si eu cu mai multi Dar... Cu cine????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Bravo. Tot respectul ca te-ai incumetat de unul singur, si cu scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Frumos! Intr-adevar superba valea Ariesului. A trcut cineva in Bihor pt ca in primavara as vrea sa trec si sa vin spre Cluj prin Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 Ii frumoasa pe doua roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Excursia a inceput din orasul meu natal adica Alba-Iulia,Zlatna,Abrud,Campeni,Avram Iancu unde am si stat doua zile la bunici peurma am plecat pe valea arisului (Baia de Aries),Buru,Valisoara ,Aiud si dinou acasa... Va spun peisajele sunt superbe........... Astea sunt cateva dintre poze.... Salut, consătene !!! ÂŞi parintii mei sunt din A.I. CINE EÂŞTI ?...ca nu te Âştiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 Tatal meu sa nascut in com Avram Iancu in satu Avramesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 (editat) Tatal meu sa nascut in com Avram Iancu in satu Avramesti. Cum ai urcat scuterul în Avrămeşti ? Ai mei sunt kiar din CENTRU. Ne vedem la vara pe acolo ! Editat Noiembrie 28, 2005 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Lam lasat jos ca am un unchi in tarsa si lam pus la el in garaj... Poate ne vedem cand ii targu la gaina...Sper sa vin si eu pe alt motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Lam lasat jos ca am un unchi in tarsa si lam pus la el in garaj... Poate ne vedem cand ii targu la gaina...Sper sa vin si eu pe alt motor.... La Găina este prea mare înghesuială !!! NU îmi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Ma am numa cuvinte de lauda pentru tine.......sper sa realizez si eu un tur dar al Moldovei la vara cu scuteru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Iti urez bafta si astept poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 felicitari pt excursia facuta.... si credema ca te inteleg ca ai facut tura cu scuterul ce il ai,sunt foarte bune si fiabile...cunosc persoane ce au facut si peste 1000km cu un scuter asemanator ca al tau.... in ziua de astazi se fabrica scutere foarte fiabile,la care tre sa le dai doar benzina si ulei de amestec si te duc unde vrei tu,nu au problemele ce aveau scuterele cu ani in urma inca o data felicitari si tineo tot asa cit mai multi km te salut cu respecte roby CHOPPERS FOREVER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madox Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Te felicit si cati mai multi km fara probleme . Si la mai mare . Formidabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Decembrie 20, 2005 Autor Share Postat Decembrie 20, 2005 Din pacate sambata am vandut scuteru sper ca la vara sa fac acelas tur pe ceve mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Din pacate sambata am vandut scuteru sper ca la vara sa fac acelas tur pe ceve mai mare. Acum ti-o intrat in sange,nu o sa mai scapi niciodata de virus Si eu o sa fac turul romaniei pe la sfarsitul lui Iulie ca sa prind si intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate