Raptoru_alb Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 cine are doua jenti de comunista pe 19 cromate [ URAL ,,SAU NIPRU] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 cine are doua jenti de comunista pe 19 cromate [ URAL ,,SAU NIPRU] Intreaba-l pe Dany_oldomoto dar sunt cam scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 Intreaba-l pe Dany_oldomoto dar sunt cam scumpe pina sa ii cer luyi Dany vreau sa gasesc pe forum poate ca mai sunt motoare dezmembrate ...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 nu are cine, trebuie sa le cromezi tu, gaseste undeva si fa cromare dura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 au la magazin, Uralmoto, sau buchanan, sau special wheel company, sau altii.... asta ca sa nu cada cromul de pe ele in prima zi, asa cum se va intampla daca le faci tu. spor. a, da, nu sunt pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 au la magazin, Uralmoto, sau buchanan, sau special wheel company, sau altii.... asta ca sa nu cada cromul de pe ele in prima zi, asa cum se va intampla daca le faci tu. spor. a, da, nu sunt pe gratis Cat face una? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 nu are cine, trebuie sa le cromezi tu, gaseste undeva si fa cromare dura. Aleco tu zici bine sa le cromez dur dar cine cromeaza cu sirguinta toti le fac la numar fara interes din partea lor banu sa iasa si in rest sa mai vina pe la ei..ok!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Aleco tu zici bine sa le cromez dur dar cine cromeaza cu sirguinta toti le fac la numar fara interes din partea lor banu sa iasa si in rest sa mai vina pe la ei..ok!! Cromarea dura nu e luciasa. La fel, poate chiar mai bine arata zincat. Mi ai cumva perechea aia de urechi de far pt Simson? Editat Noiembrie 20, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 are gaspar am intrebat odata,nici nu-s scumpe dar nu stiu ce calitate sunt eu inca nu mi-am cumparat aa avea si spite separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Eu le-am vopsit cu vopseaua care se utilizeaza la jentile auto, vopsea specifica, cu rezistenta mare si creata pt aceast scop. Astazi, dupa un an de zile arata la fel ca la inceput. Am o roata de nipra pe 18, daca te intereseaza, pot sa ti-o dau la scimb cu una pe 19. Jenti de 19 gasesti la dany, cromate si fara sudura aia urata. Editat Noiembrie 20, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 cine are doua jenti de comunista pe 19 cromate [ URAL ,,SAU NIPRU] Salut, as putea sa-ti dau eu doua roti de Nipru dar trebuiesc recromate s-au sablate si vopsite. Cum in ultimul timp se poarta vopsea pe jenti ar fi o idee. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 Salut, as putea sa-ti dau eu doua roti de Nipru dar trebuiesc recromate s-au sablate si vopsite. Cum in ultimul timp se poarta vopsea pe jenti ar fi o idee. Toate bune. NU este rea idea ta ,am sa incerc si varianta asta dar la montatul anvelopei nu sare vopseaua,?da-mi un pret la ele si un nr de tel sa vb,ok..!! Eu le-am vopsit cu vopseaua care se utilizeaza la jentile auto, vopsea specifica, cu rezistenta mare si creata pt aceast scop. Astazi, dupa un an de zile arata la fel ca la inceput. Am o roata de nipra pe 18, daca te intereseaza, pot sa ti-o dau la scimb cu una pe 19. Jenti de 19 gasesti la dany, cromate si fara sudura aia urata. Va salut DL Augustinnu am roata de 19 ,am si eu de 18 ramase dela simson ms ptr informatie...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate