hondafan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 astept sa le vad pe ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 stau si ma minunez, ce frumuseti ies din mainile tale, bravo dariane...si mult succes in continuare, cred ca iti fac si eu o vizita cat de curand...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 .Sa se vada naibii,ce-i cu dungile alea...Sa am si eu,cu ce ma lauda,la capitolul design.Mersi! Apropo,cum e,acuma,inaltzata cu 3 cm?Se simte diferentza?E cum a-i vrut tu? da este super,la inceput aveam putine prombleme dar m-am obisnuit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) In fine,am terminat si seaua de VT500C...De care sunt foarte mandru.Nu de alta,dar a venit doar plasticul,si-atit.Adica,a trebuit sa-i fac si buretele.Care,pana la urma,nu e burete,e silicon.De-aia,are 3 kg.De curiozitate,am pus-o pe cantar.Pare a fi foarte comoda,sper sa-mi confirme si beneficiarul.Broderii executate de stimatul @hondafan. Astept poze cu ea,montata pe motocicleta.Apropo,e albastra,ca sa stiti de ce am folosit chedere si logo-ul ,pe albastru Am uitat sa mentionez...Seaua e chopperita,cea originala,era de 2 locuri Editat Aprilie 3, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 In fine,am terminat si seaua de VT500C...De care sunt foarte mandru.Nu de alta,dar a venit doar plasticul,si-atit.Adica,a trebuit sa-i fac si buretele.Care,pana la urma,nu e burete,e silicon.De-aia,are 3 kg.De curiozitate,am pus-o pe cantar.Pare a fi foarte comoda,sper sa-mi confirme si beneficiarul.Broderii executate de stimatul @hondafan. Astept poze cu ea,montata pe motocicleta.Apropo,e albastra,ca sa stiti de ce am folosit chedere si logo-ul ,pe albastru Am uitat sa mentionez...Seaua e chopperita,cea originala,era de 2 locuri foarte tare domnu... urmeaza a mea nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 f bine darian, era si timpul sa incepi sa folosesti propriul logo. poate faci din ea un brand. cand ti-o dau pe aia solo la refacut cum am vorbit, imi bagi si mie semnatura ta ca sa am cu ce sa ma mandresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 In fine,am terminat si seaua de VT500C...De care sunt foarte mandru.Nu de alta,dar a venit doar plasticul,si-atit.Adica,a trebuit sa-i fac si buretele.Care,pana la urma,nu e burete,e silicon.De-aia,are 3 kg.De curiozitate,am pus-o pe cantar.Pare a fi foarte comoda,sper sa-mi confirme si beneficiarul.Broderii executate de stimatul @hondafan. Astept poze cu ea,montata pe motocicleta.Apropo,e albastra,ca sa stiti de ce am folosit chedere si logo-ul ,pe albastru Am uitat sa mentionez...Seaua e chopperita,cea originala,era de 2 locuri [/quote Mersi MULT ce sa zic e peste asteptarile mele , un ADEVARAT MAESTRU D-l Darian , maine sper sa ajunga si sa pun poze cu ea montata pe motor . Multumesc si lui HONDAFAN pt broderie nu stiu daca mai e necesara reclama pozele spun totul :blink: Toma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 @99mgm : mrrrr...fi-ti-ar...! O sa ti-o remodific,da' mai incolo,sa n-o mai vad,o perioada. Haha,atunci am sa astept pina la iarna,sa ai timp sa uiti de ea. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 SalutPt. cei interesati,pot sa repar,chiar sa si modific forma seilor.Inlocuitul fetzelor din piele sintetica,e deja ceva simplu...Zilele astea,o sa postez si niste poze , cu sei modificate de mine.Sa imprumut niste sei,de la cativa din ce carora le-am facut... Ca pret,inlocuitul unei fetze de piele sintetica,cu materialul meu,cu tratament de impermeabilizare,cu tot,costa cam 80 RON sal. ma intereseaza pentru un virago o alta sa . cemi propui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Salut Cel mai bine,da-mi un telefon,sa clarificam mai usor si mai repede,ce anume vrei si se poate face.0722.56.44.09 @99mgm: Poate ti-o re-modific chiar mai repede.La vara,s-ar putea sa nu mai fie atitea comenzi,si-atunci,vrand-nevrand,sa am timp liber,si sa ma ocup si de-a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 dupa cum am promis, poze cu seaua montata ieri am facut o iesire de 300 km , fara probleme de buci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Poze cu lucrarile din ultimile zile.O parte,ca la unele,nici n-am avut timp,sa le fac poze,inainte sa plece... La seile facute cu desenul coloana vertebrala,am incercat s-o fac in relief,un pic,fara sa jeneze la stat pe ea.La seile de Intruder,am mai scos din buretele original,foarte tare,si l-am inlocuit cu un strat de burete moale.Diferenta de comfort,se simte (din spusele proprietarului).La cele de BMW,am lucrat cel mai mult,pina acuma...Numai seaua de pilot,are 5 kg...Din cauza adaugirilor...Si-a mai fost o sea de pasager,de Dragstar 650,modificata forma,si una de scuter Yamaha Aerox,la care am facut sea adevarata,pt. pasager,nu chestia aia,de cauciuc,originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Foarte confortabile seile de BMW, multumesc! Am facut simbata si duminica vreo 700 de km, si se simte diferenta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 haide domnu darian... honda mea asteapta shei noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Un alt client multumit ! Felicitari, Darian ! Saua este foarte confortabila ! Atasez o poza. Am facut in doua zile 1400 km prin tara cu pasager si bagaje si totul a mers struna ! Puteti apela cu toata increderea la Darian si mai mult decat atat este bine sa-i ascultati si recomandarile cu privire la modificari . Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Buna Darian.Am un suzuki marauder vz 800 care are un sezut pilot total neconfortabil,nu stiu cel al pasagerului dar banuiesc ca si ala e la fel.Am gasit o poza in care saua pare mai confortabila.Ma intereseaza daca ai putea modifica saua mea sa fie ca si cea din poza.Binenteles cu adaos de burete,gel...ma rog asta stii tu mai bine.Daca se poate un pret aproximativ si deoarece eu sunt din timisoara cum ar trebui procedat sa ajunga piesa la tine si retur? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Salut, Intai ... felicitari pentru ceea ce faci! Apoi asa arata saua mea (Transalp xl650v): Si as dori sa arate asa: O singura culoare: negru si fara alte benzi colorate sau cu alta nuanta. Probabil la imbinari trebuie pus acel snur? ... tu stii mai bine. Problema la mine este ca saua standard este tare si ca la drum aluneci in fata si "zgarai" rezervorul cu oole. M-ar interesa de asemenea ca locul pasagerului sa fie un pic mai inaltat (cam 4 cm) pe toata lungimea acelui spatiu. La pilot ma intereseaza sa fie cat mai moale si cu acele separatii dintre locuri(in spatele si in fata pasagerului). Cat ar costa modificarea de mai sus? Eventual iti dau un telefon si mai discutam detalii. Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Salut, Intai ... felicitari pentru ceea ce faci! Cat ar costa modificarea de mai sus? Eventual iti dau un telefon si mai discutam detalii. Numai bine, Paul Salut, Esti in concediu? Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Salut, Esti in concediu? Numai bine, Paul Concediu,pe dracu'...! Am avut asa de multa treaba,ca nici pe forum,n-am apucat sa ma uit. Oricum,ziceai ca ma suni,dupa cate vad eu,scris..Chiar daca-s pe motor/scuter,tot pot sa raspund la tel.,ca mi-am luat handsfree cu bluetooth,pt. casca.Sa nu mai cauti,uite nr. meu :0722.56.44.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Concediu,pe dracu'...! Am avut asa de multa treaba,ca nici pe forum,n-am apucat sa ma uit. Oricum,ziceai ca ma suni,dupa cate vad eu,scris..Chiar daca-s pe motor/scuter,tot pot sa raspund la tel.,ca mi-am luat handsfree cu bluetooth,pt. casca.Sa nu mai cauti,uite nr. meu :0722.56.44.09 He he ...vorbim maine ... intre timp am mai gasit vre-o doua poze cu shei modificate. Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Da, da Si eu am un transalp, ti-am dat add pe mess, cat dureaza si cat ma costa o modificare ca aceea din pozele colegului de mai sus (ma refer la pozele de pe transalpul alb? Adrian Editat Mai 4, 2009 de asilindean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Da, da Si eu am un transalp, ti-am dat add pe mess, cat dureaza si cat ma costa o modificare ca aceea din pozele colegului de mai sus (ma refer la pozele de pe transalpul alb? Adrian Salut, Stai ca nici eu n-am aflat ca sunt prins ca naibii la lucru ... si eu am zis ca daca se intampla chestii la shaua de transalp si iasa ceva fain o sa fie ceva mult mai prietenoasa pentru calaretzi si multi transalpisti interesati de modificare. Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seco Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Pentru un Yamaha R6 din 2005 poti sa faci seile din poze,si R46 in parti scos in relief?Si un pret .daca se poate galbenul sa fie asemanator cu cel de pe motor,in poza cu motocicleta se vede diferenta de culoare.daca nu e bine si asa.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Hmmmm...Scrisul ala in relief,e o mare problema/provocare...! Si desenele alea 2,de pe seaua pasagerului,imi dau de lucru,da' stiu ca le pot scoate bine,totusi.Problema e cu scrisul in relief.Probabil ca la aia originala,e facut prin embosare (ceva de genul presare termica,cu matritza,si burete,dedesubt).Evident,eu n-am cum, asa.Ce pot eu,e sa incerc,prin coasere.Dar,asta inseamna precizie de 1/2 mm,ca altfel,se vede urat...Si cu burete,pe dedesubt,e simai complicat.Greu e c-o sa am si unghiuri concave,si convexe, si nu stiu cum o sa reusesc,din cauza masinii de cusut (lungimea talpitzei)...Nu vrei tu,mai bine,brodat? Uite,o sa ma consult si cu Alex (@hondafan),sa vedem daca nu se poate face mai bine,la el,o combinatie de broderie,numai conturul,pe materialul cu burete dedesubt,ca sa iasa-n relief. Editat Mai 5, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seco Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cred ca iese bine si brodat.Vezi ce spune si hondafan si sa-mi spui te rog un pret aproximativ.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate