Miriam Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Trei Transalp-uri si o Honda Shadow...un pic de winter-enduro prin Fagaras in weekendul 15-16 noiembrie 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Merita drumul asta pe asa vreme? Ma intreb si eu... Pare un exercitiu de ridicat fiarele de pe jos. Si cu choperul, si fara cauciucuri... Bravo. Ati stat peste noapte in Slatina? V-au dat aia pastrama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Pare ca atzi avut o tura interesanta si fara indoiala neplictisitoare ! Dupa cum pare din poze cam peste tot a fost sub 0 grade ! Drumu inghetzat ... ce sa zic , frumos ! 3 TransALP`uri! Continuati tot asa , nu v-a lasati speriati de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Dupa cum zicea si Berty ( continuati tot asa nu va lasati speriati de iarna !! ) Bravo voua meritati tot respectul !!!!!! Puneti si ceva date despre traseu va rog !!!! Ca zona e superba dupa cum am vazut din poze !! Bafta multa si cat mai multe ture de genul asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) De ce nu puneti filmuletele de pe youtube si aici pe forum? Le-am gasit din gresana uitandu-ma la niste filmulete ... Editat Noiembrie 19, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 De ce nu puneti filmuletele de pe youtube si aici pe forum? Le-am gasit din gresana uitandu-ma la niste filmulete ... :-) nu ne suparam daca pui tu un link ceva , merci ! Dupa cum zicea si Berty ( continuati tot asa nu va lasati speriati de iarna !! ) Bravo voua meritati tot respectul !!!!!! Puneti si ceva date despre traseu va rog !!!! Ca zona e superba dupa cum am vazut din poze !! Bafta multa si cat mai multe ture de genul asta !!! traseul e simplu, pleci din bucuresti, mergi pana in pitesti apoi spre comuna nucsoara sat slatina, drumul e direct pana la stana din valea rea, de la slatina sunt pana in 40 de km de forestier pana la stana, si cred ca e frumos ! Merita drumul asta pe asa vreme? Ma intreb si eu... Pare un exercitiu de ridicat fiarele de pe jos. Si cu choperul, si fara cauciucuri... Bravo. Ati stat peste noapte in Slatina? V-au dat aia pastrama? merita pe orice vreme atat timp cat este accesibil si nu ramai blocat in nameti cum am patit anul trecut de Paste nu ne-au dat pastrama, ne-au dat peste afumat Pare ca atzi avut o tura interesanta si fara indoiala neplictisitoare ! Dupa cum pare din poze cam peste tot a fost sub 0 grade ! Drumu inghetzat ... ce sa zic , frumos ! 3 TransALP`uri! Continuati tot asa , nu v-a lasati speriati de iarna! a fost o tura excelenta, vad ca ai transalp, sper sa accepti invitatia mea de a iesii la niste ture anul asta, sau daca nu, in sezonul viitor sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) a fost o tura excelenta, vad ca ai transalp, sper sa accepti invitatia mea de a iesii la niste ture anul asta, sau daca nu, in sezonul viitor sigur Ramane stabilit pe sezonul viitor ... ca a venit frigul si nu ar fi placut sa ne prinda o ninsoare pe drum , sau sa facem cate 500-600-700 km pe zi ca in vara ! Daca zici ca pot pune eu filmuletele voastre, atunci cu mare placere! Chiar imi place iesirea voastra ca ii una care nu ar face-o oricine , la gradele si in conditile care au fost ! Editat Noiembrie 20, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) deci nu pot decat sa ma bucur ca nu am fost la ce frigalau ati tras si cat ati tavalit mobrele! (stiti cum e cu invidia ) IMI PUN eu cauciucuri de coclau si va voi demonstra mai spre primavara care e diferenta dintre transalp si Afrika , asta ca sa nu mai auzim vorbe asa ca telefonu fara fir , ........ meine Kinder Editat Noiembrie 21, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ramane stabilit pe sezonul viitor ... ca a venit frigul si nu ar fi placut sa ne prinda o ninsoare pe drum , sau sa facem cate 500-600-700 km pe zi ca in vara ! Daca zici ca pot pune eu filmuletele voastre, atunci cu mare placere! Chiar imi place iesirea voastra ca ii una care nu ar face-o oricine , la gradele si in conditile care au fost ! merci frumos Lutzifer ! deci nu pot decat sa ma bucur ca nu am fost la ce frigalau ati tras si cat ati tavalit mobrele! (stiti cum e cu invidia ) IMI PUN eu cauciucuri de coclau si va voi demonstra mai spre primavara care e diferenta dintre transalp si Afrika , asta ca sa nu mai auzim vorbe asa ca telefonu fara fir , ........ meine Kinder abia astept FaceMen sa ne "infruntam" pa coclauri, a meritat si frigalauu' si gheatza si ceatza infernala de pe autostrada unde am facut primii 20 de km pe intuneric si la 40 la ora, poate "extrem" e mult zis, dar TOTUL a meritat, tschĂźs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) ... Puneti si ceva date despre traseu va rog !!!! Ca zona e superba dupa cum am vazut din poze !! ... Localizare cabana Barlogul Ursilor: N 45.3655108, E 24.8301217 Deci... pe cand urmatoarea iesire la patinuar? Editat Ianuarie 18, 2009 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 dea Domn'le ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Localizare cabana Barlogul Ursilor: N 45.3655108, E 24.8301217 Deci... pe cand urmatoarea iesire la patinuar? Mersi de informatie sa dea caldura si voi explora si eu putin acea zona !! Pana atunci va asteptam in judet la noi la BIKE ON ICE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Mersi de informatie sa dea caldura si voi explora si eu putin acea zona !! Pana atunci va asteptam in judet la noi la BIKE ON ICE !!!! sa vedem, sa vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate