catalinxpro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salutare ! Ce sa va zic... de curand mi-am cumparat un peugeot elyseo 50! Are si un pic de tunning : set motor de 80 cmc , curea malosi , role de variator malosi si cam atat cateva poze cu el: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 asa...si? nu puteai sa il prezinti in topicul discutii intre noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 asa...si?nu puteai sa il prezinti in topicul discutii intre noi ? sorry !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 si cat ai dat pe el,e marfa,mai ales coarnele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 si cat ai dat pe el,e marfa,mai ales coarnele mersi! 2100lei... stikerele sunt puse de mine.. cum ti se par? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Stickerul cu HKS l-ai pus aiurea.Trebuia pus invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Stickerul cu HKS l-ai pus aiurea.Trebuia pus invers cam ai dreptate ala a fost pus seara... si asa dadea bine...adica sa fie simetric stanga dreapta... mergeau si inversate dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 O tiganeala de scuter , cu stickere din bazar cu flacari :-j Lasa.. bine ca pentru tine e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 da permis ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 O tiganeala de scuter , cu stickere din bazar cu flacari :-j Lasa.. bine ca pentru tine e frumos sincer sa fiu.... ce e in fata nu imi place nici mie ) in spate parca nu arata rau ... nu am permis am atestat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu imi plac scuterele,nu m-ai vedea nici mort pe unu.Da sunt unele scutere frumusele,dar ala e printre TOP 10 UGLY:))) Uita-te oleaca ce roata are pe fatza,e de la carucioru cu rotile a lu bebe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu imi plac scuterele,nu m-ai vedea nici mort pe unu.Da sunt unele scutere frumusele,dar ala e printre TOP 10 UGLY:))) Uita-te oleaca ce roata are pe fatza,e de la carucioru cu rotile a lu bebe?? Asa, si defapt? Conteaza mai mult ciclistica decat un cauciuc gros. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 dupa parerea mea, tipurile astea de scutere nu-s pentru tuning...ochiul meu le vede elegante si cu motoare silentioase......sunteti de acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu imi plac scuterele,nu m-ai vedea nici mort pe unu.Da sunt unele scutere frumusele,dar ala e printre TOP 10 UGLY:))) Uita-te oleaca ce roata are pe fatza,e de la carucioru cu rotile a lu bebe?? nu tie trebuie sa iti placa ci lui ! mie mi se par destul de frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Asa, si defapt? Conteaza mai mult ciclistica decat un cauciuc gros. Bafta! Ma intreb ce ciclistica o avea un carut de bebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 e frumos scuteru, mare, confortabil, si toate astea numai cu un atestat si minim 16 ani... ps: pune-i aripa pe fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 mama ...ce ciudat e ) ..nu stiu cum vine fata aia asa ) si roata aia.... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 e frumos scuteru, mare, confortabil, si toate astea numai cu un atestat si minim 16 ani... ps: pune-i aripa pe fata! nu am aripa pe fata ... scuterul mi se pare ok... mult mai confortabil decat alte scutere .. mai ales ca si eu sunt destul de mare... oricum la anu vreau sa imi iau motor , dar pana atunci sunt multumit cu asta! stickerele am fost obligat sa le pun pentru ca era julit ... au un rol de acoperire mai mult.. vreau sa schimb stickerele de pe carena din fata eventual sa o revopsesc ! Nu imi plac scuterele,nu m-ai vedea nici mort pe unu.Da sunt unele scutere frumusele,dar ala e printre TOP 10 UGLY:))) Uita-te oleaca ce roata are pe fatza,e de la carucioru cu rotile a lu bebe?? mi se pare ok scuterul... rotile sunt cam mici dar nu ma deranjeaza ! daca tie nu iti plac scuterele nici o problema ... nu trebuie sa mergi cu asa ceva dupa parerea mea, tipurile astea de scutere nu-s pentru tuning...ochiul meu le vede elegante si cu motoare silentioase......sunteti de acord? hmm.. cam asa ceva .. nu prea am idei de tunning exterior... parca nu se imbina nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 e frumusel aduce a scuter dinala mare de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 e frumusel aduce a scuter dinala mare de 250 mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ma intreb ce ciclistica o avea un carut de bebe. Intreaba-l pe scrici, el a incercat un d-ala cu baotianul Cam cat consuma o rasnita de-asta? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxpro Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Intreaba-l pe scrici, el a incercat un d-ala cu baotianul Cam cat consuma o rasnita de-asta? Bafta! acceleratia in blana 4% mediu 3 , 3,5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 asa-s de confortabile scuterele astea de iti vine sa il duci in casa in fata televizorului....vorbesc serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate