Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Sa fie, sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Multumesc....sa fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 stie cineva unde gasesc un capac de pe partea stanga ptr un zzr 600 din 1994? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 dupa multe drumuri si cacatzele de cumparat..........am aflac ca si anume carenele nu se potrivesc la motorul meu....................daca vrea cineva carene de zzr 600 1993 sa trimita un PM sau sa zica aici.... PS: 140 Euro (carena stanga spate, carena dreapta spate, intermediara spate) Merci, Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 am si ansamblul de frana spate (pedala+suport picior) + ansamblul de schimbator de viteza (pedala+schimbator viteza) - noi noute.........nu stiu inca la ce pret......voi afla maine......oricine este interesat......nu ezitati Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) Multumesc....sa fie!! vrei sa il schimbi sau ai probleme cu al tau ? se poate suda sau lipi de sudat il sudezi cu 100 de lei indiferent de starea lui fie ca lipsesc bucati din el de lipit ... 11 lei - un tub de epoxi daca il vrei sudat ... de duci la gara si il pui la trenul de bucuresti il iau eu de la mecanic il sudez ... si il pun inapoi spre focsani sau ... te intalnesti cu un prieten care se duce acasa vineri Bafta Editat Martie 1, 2009 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) ceva poze de la iesirile de zilele astea !!! cel din urma sunt yo ,normal ZZR Editat Martie 1, 2009 de vioxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 are careva cauciuc de 180 pe zzr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 am revenit si cu preturi........pentru cei interesati ansamblu stanga (schimbator viteze) - complet - 200 Ron ansamblu drepta (frana spate) - complet - 200 Ron placute frana spate pentru zzr 1990-1992 - 70 Ron Asfalt Uscat! PS: carenele (codita completa) care nu mi se potrivesc le dau la 100 euroi zzr-istilor de aici.........tot pentru 1990-1992 zzr 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 crash-pad pe zzr 600 are cineva? si daca aveti puneti cateva poze si eventual cateva detalii de unde ar putea fi procurate, pret, va multumesc, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) x Editat Martie 3, 2009 de ktalinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 crash-pad pe zzr 600 are cineva? si daca aveti puneti cateva poze si eventual cateva detalii de unde ar putea fi procurate, pret, va multumesc, toate bune! sunt 100 de euro noi.....si iti propun sa iti iei noi, folosite nu sunt indicate pentru ca este posibil sa fie crapate si din cauza "garniturii" de titaniu sau din ce dreaq or fi, sa nu vezi incearca la userul "MYMOTO Online" sunt finuti si de treaba... Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 sunt 100 de euro noi.....si iti propun sa iti iei noi, folosite nu sunt indicate pentru ca este posibil sa fie crapate si din cauza "garniturii" de titaniu sau din ce dreaq or fi, sa nu vezi incearca la userul "MYMOTO Online" sunt finuti si de treaba... Asfalt Uscat! Multam frumos, ma gandesc f serios sa imi iau o pereche, problema e ca tre sa le faci loc in carena..........numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 @ktalin ce fabricatie e zzrica coane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 @ktalin ce fabricatie e zzrica coane? daca te referi la an e din 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 am revenit si cu preturi........pentru cei interesati ansamblu stanga (schimbator viteze) - complet - 200 Ron ansamblu drepta (frana spate) - complet - 200 Ron placute frana spate pentru zzr 1990-1992 - 70 Ron Asfalt Uscat! PS: carenele (codita completa) care nu mi se potrivesc le dau la 100 euroi zzr-istilor de aici.........tot pentru 1990-1992 zzr 600 vreau yo placutele de frana !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 vreau yo placutele de frana !!!!!!!!!!!!!! sunt deja in drum spre tine ......placutele Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzmoto Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 are careva cauciuc de 180 pe zzr? eu..... continental contiforce max .. 180/ 55 zr 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 @frtiz...si ia zii..cum sta pe curbe? cum se manivesta? @ktalin am eu buloane pe a mea, dar e din 90 daca te interea prindeerea sau ceva..insa sunt cam diferite..un lucru e sigur..trebuia dat gauri in carene iar axul la crash se prinde in prinderile motoruluii...cel putin asa e la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 OFF Topic diagnostic - Nr 3 si cred eu ca e cel mai corect ligamente incrucisate - operatie un tendor rupt - deci alta operatie nush' ce naiba - inca 3 saptamani de stat de data asta in orteza o sa ma tot vedeti pe forum de acum mai putin pe mobra pana una alta ... dupa cele 3 saptamani de sejur acasa ma voi intoarce in bucuresti asa ca cine are de refacut carene (lipit) kituit ... o poate aduce la mine (si asa stau pe tusa) Asfalt Uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 insanatosire rapida si totala delule, ai grija de picior si urmeaza indeaproape sfaturile medicului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 insanatosire rapida si totala delule, ai grija de picior si urmeaza indeaproape sfaturile medicului! multam de urari ! am rezolvat problema cu placutele iar domnul viorel este de ieri mai fericit ca a mai economisit niste bani de benzina Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 multam de urari !am rezolvat problema cu placutele iar domnul viorel este de ieri mai fericit ca a mai economisit niste bani de benzina Asfalt Uscat! multumesc baieti ca a-ti pierdut timpul cu problemele mele!!!!!!!!!!! PS. Ovidiu. ma bucur ca te-am cunoscut live !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 multumesc baieti ca a-ti pierdut timpul cu problemele mele!!!!!!!!!!! PS. Ovidiu. ma bucur ca te-am cunoscut live !! daca noi intre noi nu ne ajutam ... atunci cine sa ne ajute ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) are cineva idee unde pot gasi si yo cele doua mini "burdufuri"sau cum dracu se numesc ,care se afla in componenta etrierului de la frana spate ,ca pe ale mele mi le-a mancat cainele ( nu glumesc) in timp ce schimbam placutele de frana dau ceva beri ! ASFALT USCAT!! Editat Martie 8, 2009 de vioxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate