Kustom Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 salut...... sunt proaspatul posesor al unui SR 500 m-ar interesa date tehnice precum si un manual tehnic..... P.S. Dupa inmatriculare ce credeti k va iesii din el?.....va spun eu BOBBER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 salut......sunt proaspatul posesor al unui SR 500 m-ar interesa date tehnice precum si un manual tehnic..... P.S. Dupa inmatriculare ce credeti k va iesii din el?.....va spun eu BOBBER Felicitari! Din nefericire (sau poate nu) te pot ajuta cu informatii si chiar manuale tehnice in limba germana. Nu stiu daca sint de ajutor. Uite AICI o varianta in engleza, chiar daca mai generala, adica pt. XT, TT si SR 500. Cauta pe net, ca sint manuale si de download. Nu mai stiu unde, dar am vazut sigur. http://www.thumperpage.com/index.html <- vezi si pe aici, ce zice lumea. Eu vad SR-ul, mai degraba ceva cafe racer, sau track racer, sau d-alea, dar fiecaruia cum ii place. Nici bobber nu-i varianta naspa. http://www.big-chief.de/Galerie%20SR/index.htm http://www.bratstyle.com/ http://www.kickstarter-classics.de/ And so on... Apropos: care varianta de SR ai? AICI s-ar putea sa gasesti tot felul de piese si accesorii utile. Daca te gindesti la ceva tuning (civilizat, nu care sa-ti arunce motoru-n aer), e posibil. Let me know. Sint posibilitati suficiente... Un amic de-al meu are un SR de 600 si aproape 60 CP, muncit cu cap si finete. Anyway, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 cafe racer sunt de parere si eu ca iese mai bine spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 La un bobber e mai multa muca, decit la un cafe, dar asta-i chestie de afinitatile personale ale fiecaruia. Ce-i misto, la SR, e ca-l poti modifica cum ai chef... ... and so on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 SR-ul chiar este un Old School Biatch. Poti sa tai la el cum vrei si tot fain iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 SR-ul chiar este un Old School Biatch. Poti sa tai la el cum vrei si tot fain iese. Damn right! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 mersii.... este sr 500 din 80' modelul cu spitze la roti......... si va fii un BRATSTYLE BOBBER ,pt k visez de mult la un sr bobberit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Din filmuletul lui Oyama. Editat Noiembrie 20, 2008 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Din filmuletul lui Oyama. aku vreo 2 ore l-a scos la cateva ture... siiii... da, e capabil de mers pe-o roata.... Editat Noiembrie 20, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 aku vreo 2 ore l-a scos la cateva ture... siiii... da, e capabil de mers pe-o roata.... bine de voi ca sunteti subtirei, sub curu meu il ascund pe jumate. sr de 400 http://www.youtube.com/watch?v=hUri4i8XfjA...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 incet, incet parca iasa ceva frumos..... azi am facut si montat ghidonul Z BARS....... am dat tot jos de pe el ............ revin cu poze mai bine ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 incet, incet parca iasa ceva frumos.....azi am facut si montat ghidonul Z BARS....... am dat tot jos de pe el ............ revin cu poze mai bine ..... Super! Spor la lucru si baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 o poza cu ghidonul si o poza cu instalatia la care nu ii mai dau de capat......... imi cer scuze de claritate dar sunt facute pe night mode..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 o poza cu ghidonul si o poza cu instalatia la care nu ii mai dau de capat......... imi cer scuze de claritate dar sunt facute pe night mode..... Eu as face SR-ul kicker only... la naiba cu toate cablurile alea... iti simplifici viata, parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 fa un rezervor fals ( gen ulei , pe aripa sub cadru etc. ) le bagi in el si ai scapat ( banuiesc ca si anulezi din ele - mai ales din alea ce vin de la intrerupatoarele de pe ghidon . ( eu asa am facut ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 incearca sa scapi de firele alea.....eventual refa toata instalatia si pui numa ce ai nevoie........bafta la taiat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) www.pig7.de <- merita bagat un ochi (chiar doi). Pt. moment site-ul e in lucru, dar isi revin baietii... Uite AICI un SR de 600 (!), facut de Pig7. http://www.sr500.de/25jubi/index.htm Editat Noiembrie 27, 2008 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) foarte tari pozele @Roadkill asta imi place enorm de mult... Editat Noiembrie 27, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 azi am terminat rezervoru de sudat si maine ma apuc de aripa spate , cutia de sub sa in care o sa am electrica si de toba.......... revin maine cu poze ...... poze....... si apropo, am nevoie mare de un far sau proiector mic sa aiba diametrul de maxim 15 cm..... dak aveti careva ?........... tel 0745.942.062 BEBE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 foarte fain arata .. bravo in legatura cu far/proiector ..o sa se uite un amic maine in garaj sa vada daca nu are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) Foarte fain! PS Nu crezi ca ghidonul merge putin inclinat spre rezervor? (bine, acum depinde si de dimensiunile tale si de pozitia ta in sa ...) Editat Decembrie 1, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) salut... ar fii perfect dak m-ai putea ajuta in legatura cu farul mersii pt aprecierii......si ma bucur k iti place ! ghidonul va fii drept in sus ..... nu va fii inclinat de loc pt o pozitie mai bratstyle..... Editat Decembrie 1, 2008 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 oficial va fi in Romania O mobra facutA in stil BRATY! TE FELICIT TOVARASE VA fi SUPERBa! GHIdonul si rezervorul o fac deja completa ! apropo ce fel de rezervor e, sau e cel original si ai bagat flexul in el? te invidiez! sincer.... te invidiez! astept cu nerabdare finalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 oficial va fi in Romania O mobra facutA in stil BRATY! TE FELICIT TOVARASE VA fi SUPERBa!GHIdonul si rezervorul o fac deja completa ! apropo ce fel de rezervor e, sau e cel original si ai bagat flexul in el? te invidiez! sincer.... te invidiez! astept cu nerabdare finalul l-a facut din 2 mici bucati ale unui rezervor de ETZ 250 + multa tabla indoita si prelucrata la greu apoi sudura ore-n sir... a muncit pe rupte la el! eu nici nu stiam k a reusit deja sa-l temine... Felicitari omule!! si cred k avem ceva de discutat...bine zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate