Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Apropos de backfire, cele mai tari am observat ca le tragi daca eshti in viteza superioara (turatzie mica) shi o lashi in frana de motor pe deal injos! Zguduie pamantul nu alta! Hehehehehhe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Clar! Shi pe mine ma incanta. Poate ii mai trag maine 2 gauri.... ma omoara Sami (nevasta) da macar pana imi rezolv Harley-ul ma simt bine! Se intrevad ceva probleme acum daca ai dat gauri in tobe? Adica problema aia cu arsul supapelor, cum trage motorul..etc ? Sau inca nu ai apucat sa o forjezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 La cate filtre ai inauntru nu cred sa fie probleme cu supapele. De tras trage mai bine dupa ce modifici reglarea la amestec, dar numai o idee. Am intzeles ca dupa ce schimbi jetul puterea creshte simtzitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 (editat) Nu o sa ma bag la carburatie, dar treaba asta cu gauritul capacelor de la toba imi place!!! Am luat cu ea 140km/h maxim , acceleratia la maxim!!! dar nu e la fel de fain ca atunci cand ai in fata un peisaj de munte sosea buna si vre-o 70 -80 la ora!! Pana in 90 imi ia 3.5-4 l peste suta sare de 4 si nu prea are rost, plus ca o menajez daca nu o forjez. Editat Decembrie 1, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Nu e facut motorashul asta pt asha ceva! Dupa 120 e neplacut sa o conduci. Daca bate vantul shi peste suta e nashpa. Motorashu asta are farmecul lui, dar viteza nu e punctul forte deloc. Am dus-o aproape zilnic pe motorway shi pe asfalt unde ma simtzeam in sigurantza (chiar plictisitor) cu 160 , cu Savage-ul daca o ard peste 120 nu mai e distractzie! Chiar asta era discutzia astazi, sa-i iau un parbriz pt turele mari daca vreau sa se tzina nevasta-mea dupa mine. Urasc cum arata cruiserashele cu parbriz da cred ca nu o sa am incotro.( Ea se plange shi la 90 -100 ca e greu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 (editat) Cam ai dreptate... It ain't no fun after 120 si faptul ca iei vantul in fata la peste 120 e destul de nasol, daca bate si vant din lateral te zdruncina un pic. Editat Decembrie 1, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 90-100km/h e super fain........am mers si cu 130 pe autostrada dar doar pt ca ma grabeam,altfel nu-i fain.....nu mai zic la 160km/h,era naspa rau... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 8, 2005 Autor Share Postat Decembrie 8, 2005 Tocmai mi-am scos sheile pentru a le imbraca, si mi-am facut si o macheta 3D pt sisy bar. Voi reveni cu poze si detalii. BAFTA MARE SI LA CAT MAI MULTE CHOPPERE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Ma gandeam sa dau jos shaua din spate da am vazut ca sunt ceva magarii sub. Ce-i pe acolo ca nu am dat-o jos inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 8, 2005 Autor Share Postat Decembrie 8, 2005 Fire de la instalatzia electrica. Dar nu prea ai cum sa le maschezi.. adica daca vrei sa mergi fara shaua din spate. Am vazut o incercare a unui tip aici: http://www.jonline.org/savage/ dar nu mise pare cea mai reusita solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Ca sa revenim pe prima pagina... La Multi Ani! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Thanks! Filmul a fost... disturbing, dar mi-a placut foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Iata o treaba mai bine facuta cu aripa spate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 mie nu-mi place cum a iesit aripa....ma refer la design. dupa ce-ti copiezi filmul, da-mi un bip... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 (editat) L-am copiat, cand ai chef ti-l returnez... Cu aripa, e mai OK decat cu capacel de tabla cum era celalalt exemplu, zic eu... Mai am unul: Sau o "indianizare" eleganta: Editat Decembrie 11, 2005 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 asa da....imi place. ps: nu mai am nr tau... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Ultimul arata beton... Dar ii de lucru cat China sa-l aduci acolo. Poate cand termin Shobolanutza! Am luat un parbriz astazi. Sper sa nu arate de cacao... prea tare. Ma gandeam sa scot-i loock-ul cu un tool bag shi nishte saddle bags. Altzi bani alta distractzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 12, 2005 Autor Share Postat Decembrie 12, 2005 Cam asa sper sa iasa sheile mele si sisy barul !! Acum sper sa dau de cineva care sa faca treaba de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Poate iasa mai ieftin daca face doua, si eu m-as baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 Pai da e posibil sa iasa mai ieftin... Eu mi-am luat vinilin , piele o sa iau de la marochinarie si mai sunt capsele care sper sa le gasesesc pe gustul meu. Mai trebuie sa-mi fac un cadru pt sisy bar si inca nu m-am hotarat ce sa pun in spatele pernutzei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Bai Spire, neam de beduin, ca sa nu te injur altfel... Cand il iei pe Goe in spate si dai o fuga pe la mine, la o tuica de Valeni? Hai sa ne adunam ca sa ne strangem! Lasa si tu un numar de telefon, si poate pot sa te ajut si eu cu ceva la Savage, stii tu, pentru desenele alea, pentru berea pe care am baut-o la tine-n bucatarie, cu Valerica si Goe... Sa il stapanesti sanatos, si te astept pe la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 14, 2005 Autor Share Postat Decembrie 14, 2005 SA TARIESTI MAI BOIERULE !!! Ce mai faci mai ? Sigur ca venim da acum s-a facut frig al naibi si nu prea mai merge sa vin pe motor , am fost in toamna la Sica... In fine,, avem de povestit gramada! Cum sa facem ? Eu nu am inca tel. mai bine da tu nr. ca intru in concediu de craciun si oricum preconizam o cu Marin si cu Goe asa ca haidem sa ne intalnim si cu Valerica,ce zici? Hai ca abea astept!!! Si poate comitem ceva si de anu nou , hai? MOTOARE,ROCK SI BERE ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Alta customizare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 14, 2005 Autor Share Postat Decembrie 14, 2005 E nebunie furca aia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 http://savage.andruschak.net/jesse_ray.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate