Sari la conținut

Suzuki Savage 650

spire
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 300
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

L-am copiat, cand ai chef ti-l returnez...

Cu aripa, e mai OK decat cu capacel de tabla cum era celalalt exemplu, zic eu...

Mai am unul:

post-7633-1134307701_thumb.jpg

Sau o "indianizare" eleganta:

post-7633-1134307922_thumb.jpg

Editat de chopper_savage
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai da e posibil sa iasa mai ieftin... Eu mi-am luat vinilin , piele o sa iau de la marochinarie si mai sunt capsele care sper sa le gasesesc pe gustul meu. Mai trebuie sa-mi fac un cadru pt sisy bar si inca nu m-am hotarat ce sa pun in spatele pernutzei... :friends:

Link spre comentariu

Bai Spire, neam de beduin, ca sa nu te injur altfel... Cand il iei pe Goe in spate si dai o fuga pe la mine, la o tuica de Valeni? Hai sa ne adunam ca sa ne strangem! Lasa si tu un numar de telefon, si poate pot sa te ajut si eu cu ceva la Savage, stii tu, pentru desenele alea, pentru berea pe care am baut-o la tine-n bucatarie, cu Valerica si Goe... Sa il stapanesti sanatos, si te astept pe la mine!

Link spre comentariu

SA TARIESTI MAI BOIERULE !!! Ce mai faci mai ? Sigur ca venim da acum s-a facut frig al naibi si nu prea mai merge sa vin pe motor , am fost in toamna la Sica... In fine,, avem de povestit gramada! Cum sa facem ? Eu nu am inca tel. mai bine da tu nr. ca intru in concediu de craciun si oricum preconizam o :friends: cu Marin si cu Goe asa ca haidem sa ne intalnim si cu Valerica,ce zici? Hai ca abea astept!!! Si poate comitem ceva si de anu nou , hai? :friends: MOTOARE,ROCK SI BERE ??

Link spre comentariu

Salutari!! Am o intrebare in special pt Shobolanu' : se poate daca iti trimit banii in avans sa licitezi pt mine pe ebay ? Am gasit o curea de transmisie... ideea e ca mai sunt pana la data expirarii anuntului 6 zile.. oricum nu stiu prea bine cum functioneaza acest ebay dar daca se va ajunge la un pretz ok as vrea sa o cumpar . La reprezentanta nu m-am dus dar am auzit ca iesi mai scump decat daca ai plati un comosion cuiva si astepti de ti se lungesc urechile.. Nu as fi apelat dar... oricm numai daca se poate.. :friends: si bineinteles numai daca nu ajunge la un pret prea mare, daca nu poti din oarecare motive nu-i bai.. o sa rezolv cumva.

Thank's!

BAFTA MULTA SI MUUUUUUUUUUUUUULTE CHOPPERE!!!!

Link spre comentariu

MAH !! SALUTARI TUTUROR SI DACA NU MAI APUCAM SA VB. PANA DE CRACIUN VA UREZ LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE !!! MULTE BERI , MULTE MOTOARE SI TOT CE VA PLACE !!!! :friends: :friends:

Bineinteles .. fara bere pe motor ci langa!!!! :friends:

BAFTA MULTA SI MUUUUUUUUUUUUUUUUULTE CHOPPERE!!!!!!!!!!!!!!!!

Editat de spire
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

YEAHHHHH!!!!!!!!!!! THAT'S THE SPIRIT!!!!! IN CURAND INCEP SA IMI FAC SI SISY BAR-UL!!!! si nu mai am rabdare ... dar tre sa astept sa iau banu' ca sunt cam lovit in aripa dupa sarbatorile astea.. :peace:

Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Au iesit MESERIE!! Exact ca in macheta aia 3d dar din pacate nu am avut deocamdata de unde sa fac rost de piele pt. franjuri.

Mda chopperul ala e fain dar ca sa iei un kit calumea pt. furca si diverse accesorii dai o caruta de bani! :yikes:

Bafta maxima si ASFALT USCAT!!!! :yikes:

Link spre comentariu

YOY!!! E primavara, iara primavara!!!

Dupa sfarsitul asta de saptamana asa urat iata ca e iar soare si frumos... poate e semn bun... mai tre sa imi cumpar o casca si sa fac schimbul de ulei si ..... YOY!!!!!

BAFTA MAXIMA SI ASFALT USCAT!!!

Link spre comentariu