alexart Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 ce parere aveti de motocicleta mea, intrati pe www.alexart.ro si dati-va cu parerea ce parere aveti de motocicleta mea, intrati pe www.alexart.ro si dati-va cu parerea aaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 nu cred ca exista multi care nu ti-au vazut minunatia! superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 (editat) tata a vazut-o la TV shi ma intreaba: asta e HD ? adevarul ca nu am shtiut ce sa-i raspund e bijuterie... eshti meseriash...am vazut shi mashinile...arata de itzi cad plombele. nu vreau o astfel de mashina care sa mi-o zgarie careva... Editat Octombrie 27, 2005 de suzuki mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 superba!!! respect pentru munca depusa shi pentru imaginatzie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Spune-i lu tatal tau cai un motor ussr cccp( rusian technology);)si lam facut ca sa le arat si altora ca si romini pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Spune-i lu tatal tau cai un motor ussr cccp( rusian technology);)si lam facut ca sa le arat si altora ca si romini pot au aflat shi altzii ce pot romanii!!! am pus pe http://www.clubchopper.com un link catre pagina ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 mersi pentru link, daca nu te deranjeaza am sa pun si eu pe pagina mea link-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Frumoasa motocicleta..Te-am vazut in Timisora, si in Oradea la semaforul de la podul Dacia.. E super ghidonul acela!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Este superba motoreta! De fapt...ti-am spus-o personal la SIAB! Ma tot intrebau gagicile alea de la stand ce tot vad atat de frumos la motorul ala de-i tot fac 100 de poze! Pana la urma m-am induplecat si le-am facut si lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 foarte, foarte frumos sper sa nu emigrezi si tu tinere talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Bine ai venit Alex. In sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 O vinzi? Super tare Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Octombrie 29, 2005 Autor Share Postat Octombrie 29, 2005 Bine ai venit Alex. In sfarsit da mam gindit sa le arat si altora ca se poate mai mult O vinzi? Super tare Felicitari Cit oferi pe ea foarte, foarte frumos sper sa nu emigrezi si tu tinere talent Nu voi emigra ,vreau doar sa fac concurenta cu mustaciosul cel batrin de la "american chopper" poate intr -o zi se vor uita si ei la romini cum fac motoare manual dar pina atuncea mai este....dar ma straduiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Welcome, Alex ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Nu am sa emigrez, vreau doar sa ma exprim cat mai mult posibil. Trebuie sa ne facem si noi(romanii) cunoscuti, sa vada si strainii ca nu traim ca in epoca de piatra si avem si noi habar de chestii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 ce parere aveti de motocicleta mea, intrati pe www.alexart.ro si dati-va cu parerea aaaa no comment!!!! nu cred ca tre sa mai zic sa o stapanesti sanatos................... ce parere aveti de motocicleta mea, intrati pe www.alexart.ro si dati-va cu parerea aaaa curiozitatea ma face sa te intreb la ce pret se ridica un astfel de paint job Respectele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 aaaaa.....bestial shi atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 cata munca esti tare frate, jos palaria sau casca cum preferi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 bravo nenica!!!vezi ce face pasiunea din om bravo!!!bravo!!! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 vai vai vai vai vai...........belea.....nu mai am cuvinte...........chiar sunt adevarate...... bravos frate.......mai bine de atat nu se poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate