cristi 57 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 merge cineva in seara asta la Apasu? Din cate stiu, este inchis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prima intalnire de comuniste s-a tinut deja la Cluj, s-a dat si la Antena1. http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...show&item=2 Minutul 24:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prima intrunire de comuniste s-a tinut la Berlin, cand intrară rusii cu M-urile peste BMW bavareze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 a fost anul asta? Ca de 2010 e vorba Mesaj completat a fost anul asta? Ca de 2010 e vorba Eu am specificat "intalnire". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Mai"comunistilor" mai,multa vrajeala si poante si nicio propunere concreta.Acu vine vara si nu stim unde ne ducem.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 merge cineva in seara asta la Apasu? Din cate stiu, este inchis... Pentru toți cei care vroiau să ne întîlnim (ca de obicei, ehei, ce vremuri...) la ApaÂşu, precum Âşi pentru cei care vor să intre în comunitatea bețivilor pe două roți comuniste barul s-a mutat aici. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate