bab18ro Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Am un ij 56 care arata de parca e salvat odata cu Titanicul as avea si eu un pic de ajutor cu niste documentatii (in special schema electrica cu legenda cu tot ) pt ca pe asta vreau sa o fac eu cu manutele mele.sper ca sa imi ajunga o iarna pentru instalatia electrica si desputit (l-am gasit in cotetzu gainilor ).am mai avut vreo 3 comuniste care-s pe maini bune acum ,2 ij-uri jupiter4 si un mz 250 gat de lup,le-am dat mai departe la amici gratis ,dar acum vreu sa o resuscitez pa asta . va multumesc anticipat (poze cand oi face rost de camera) Editat Noiembrie 24, 2008 de bab18ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Daca vrei ti-l trimit pe mail ca aici e prea mult de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bab18ro Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Daca vrei ti-l trimit pe mail ca aici e prea mult de lucru. Daca ai vrea tu si nu e cu deranj..... Mai am vreo 2 da fara legenda ( Mail bab18ro@yahoo.com multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) plm...am schema si nu pot sa pun pozele aici... dak ma invata cineva! Editat Noiembrie 25, 2008 de pseudo_rat2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bab18ro Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) plm...am schema si nu pot sa pun pozele aici... dak ma invata cineva! trimite-le pe mailu meu "bab18ro@yahoo.com" 10x Editat Noiembrie 25, 2008 de bab18ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 trimite-le pe mailu meu "bab18ro@yahoo.com" 10x SA MA ... PERSOANA MEA. NU STIU CE PLM SE-NTIMPLA CU KLCULATORU ASTA.... N 2 ZILE REVIN CU SCHEMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 intreaba punctual tot ce vrei sa stii. daca nu raspund aici in timp util da pm, ca mai ratez topicuri. Te ajut cu tot ce pot pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bab18ro Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 intreaba punctual tot ce vrei sa stii. daca nu raspund aici in timp util da pm, ca mai ratez topicuri. Te ajut cu tot ce pot pe parcurs momentan nu prea am facut mare lucru la ea ca stau la garsoniera si nu prea am loc decat pt rezervor pe care il curat si pt aripi ))) le fac in casa ca nu am unde altundeva ........Dar vreau sa o termin in vara sa o aduc la o reuniune (chiar daca tre sa o adun cu altceva (nu gasesc actele) ) si o sa te mai deranjez cu cate o intrebare 2 pe parcurs daca nu te superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bab18ro Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 in fine am facut si eu o poza sau 2 cam asa arata epava pe care tre sa o readuuc la viata si am reusit sa conving vecinii ca e mai bine sa o fac in subsol decat in casa din motive fonice:P si acum o fac la subsol ddar nu mi-a permis timpul decat sa o desfac aproape toata.Dupa sarbatori ma apuc serios de ea si o sa va deranjez cu o caruta de intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Am un ij 56 care arata de parca e salvat odata cu Titanicul as avea si eu un pic de ajutor cu niste documentatii (in special schema electrica cu legenda cu tot ) pt ca pe asta vreau sa o fac eu cu manutele mele.sper ca sa imi ajunga o iarna pentru instalatia electrica si desputit (l-am gasit in cotetzu gainilor ).am mai avut vreo 3 comuniste care-s pe maini bune acum ,2 ij-uri jupiter4 si un mz 250 gat de lup,le-am dat mai departe la amici gratis ,dar acum vreu sa o resuscitez pa asta . va multumesc anticipat (poze cand oi face rost de camera) incearca mai bine cu un magnetou de minsk/voschod (instalatie simpla, scapi de platina si ai si 12V dar nu mai ai centrifugal, desi ma indoiesc ca mai functioneaza). Sau daca vrei sa ai baterie ncerca un alternator de planeta sau jupi... Editat Decembrie 17, 2008 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bab18ro Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 am sa incerc dupa ce o impac pe gagica (a zis ca ma paraseste ca ea e satula de mine plecat la motocicleta ) da sa treaca sarbatorile astea si ma apuc poate sa se dea si cu curu de pamant ) Arata ca draq dar e donatie si nu o las pana nu e gata de drum (lung sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 fa-ti un inventar cu piesele ce ai nevoie posteaza-l si te ajut cu ce am si eu in plus spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cargo_02 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 fa-ti un inventar cu piesele ce ai nevoie posteaza-l si te ajut cu ce am si eu in plusspor la treaba SAlut am reconditionat in ig 56 TOTAL si imi mai trebuie o toba de stanga.., va rog sa ma ajutati, va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 SAlut am reconditionat in ig 56 TOTAL si imi mai trebuie o toba de stanga.., va rog sa ma ajutati, va multumesc salut,,,, pune si tu cateva poze sa-l vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 nici o veste , nici un semn de viata despre Ivan?......si eu reconditionez un 56 si sunt curios cum merge treaba si pe la altii , NUMAI BINE ! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 nici o veste , nici un semn de viata despre Ivan?......si eu reconditionez un 56 si sunt curios cum merge treaba si pe la altii , NUMAI BINE ! C. Ai(are cineva) schema electrica originala? Eu nu am gasit nici o siguranta pe nicaieri....e posibil asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Pentru un IJ-49,cumpar cutia electrica.Seamana foarte mult cu cea de la DKW 125 sau de la MZ 125 Rt.Seamana ,dac nu cumva in interior sunt chiar identice insa nu are numele de DKW sau MZ imprimat pe ea.Pentru cei interesati pun la dispozitie schema originala de IJ-49.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Ai(are cineva) schema electrica originala? Eu nu am gasit nici o siguranta pe nicaieri....e posibil asa ceva? Despre asta era vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Despre asta era vorba? Da!Mersi! Chiar ca-i orijinala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate