pastiluta Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 da a fost super....diverse personaje...diversi oameni..si diverse cluburi asata a fost partea aia mai dureroasa....a trebuit sa induram frigul mutandu-ne dintr-un club intr-altul dar sincer mi-a palcut asteptam poze..dar nu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 POZE SA FIE Si IARASI POZE Si mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 si inca un anunt....tre saplatim vopselele asa ca cei care va stiti pictati stiti ce aveti de facut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Da, a fost de exceptzie. De ce totushi nu shtiam nimic de bal mascat. Aveam ceva acasa, ... daca shtiam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Bravo mei! Abia acum pot sa vad care si cum a iesit, ca eram deja ametita. Ati fost mai rai ca aia micii, dupa 2-3 ore de stat in picioare m-am dus acasa ca eram rupta de oboseala. Huo multumesc ca ati cinstit artistu', data viitoare cangi impictat, sau poate sdirect cu sapa peste fata. PS Stege si Dracusoru' - exceptie ca m-au cinstit cu vinut bun de cum am sosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 (editat) ISUSE HRISTOASE, ce a fost acolo! Adunarea sperietorilor de babe irascibile! Halloween frate! Editat Octombrie 31, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 foarte foarte fain... imi pare rau ca nu am fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Multumesc Mona pentru rochie O returnez cu prima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Bravo mei! Abia acum pot sa vad care si cum a iesit, ca eram deja ametita. Ati fost mai rai ca aia micii, dupa 2-3 ore de stat in picioare m-am dus acasa ca eram rupta de oboseala. Huo multumesc ca ati cinstit artistu', data viitoare cangi impictat, sau poate sdirect cu sapa peste fata. PS Stege si Dracusoru' - exceptie ca m-au cinstit cu vinut bun de cum am sosit a fost frumos pacat ca nu m-am lasat pictat si eu desi am avut initiativa doar ca m-am razgandit in ultima clipa poate data aviatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Am gasit si eu pozele... nu-s multe ca mi le pastram pt Tunari Si motivul pentru care aproape toata lumea se lasa machiata de Irina No offense, Irina, a fost o placere sa ma las mazgalit, si nu ma refer la priveliste Te-ai gandit vreodata sa te apuci de masaj? Irascibile, tu nu citesti asta, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Si motivul pentru care aproape toata lumea se lasa machiata de Irina No offense, Irina, a fost o placere sa ma las mazgalit, si nu ma refer la priveliste Te-ai gandit vreodata sa te apuci de masaj? Irascibile, tu nu citesti asta, da? UAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaria Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 UAU hhmmm....nice...parte asta nu o remarcasem la tine, irina..... nice meating you! see u soon i hope! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Am gasit si eu pozele... nu-s multe ca mi le pastram pt Tunari Si motivul pentru care aproape toata lumea se lasa machiata de Irina No offense, Irina, a fost o placere sa ma las mazgalit, si nu ma refer la priveliste Te-ai gandit vreodata sa te apuci de masaj? Irascibile, tu nu citesti asta, da? Decat cateodata seara No offence Irina,tu nu citesti asta,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Se vede si vanataia...trebuia sa prelucrati si voi poza. Nu ma supar, am observat ca la partea cu pictatul nimeni nu vroia sa inchida ochii. Asa ca revin: pt activitatea artistica/activitatile astept vinut bun vinerea viitoare. Pai nu va e rusine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Si bere,si bere,eu nu beau vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Si motivul pentru care aproape toata lumea se lasa machiata de Irina Se vede si vanataia...trebuia sa prelucrati si voi poza. Nu ma supar, am observat ca la partea cu pictatul nimeni nu vroia sa inchida ochii. Asa ca revin: pt activitatea artistica/activitatile astept vinut bun vinerea viitoare. Pai nu va e rusine? Bai Alveolule rusine sa iti fie, trebuia sa imi trimiti poza pe mail inainte sa o postezi, o prelucram eu in Photoshop... ii scoteam vanataia, ii scoteam bluza... Irina, desi nu tu m-ai pictat pe mine , vineri ai o sticla de vin din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Bai Alveolule rusine sa iti fie, trebuia sa imi trimiti poza pe mail inainte sa o postezi, o prelucram eu in Photoshop... ii scoteam vanataia, ii scoteam bluza... Irina, desi nu tu m-ai pictat pe mine , vineri ai o sticla de vin din partea mea Asta ar fi insemnat sa ma fi chinuit degeaba sa ii pun bluza cu PhotoShop Recunosc ca vanataia era acolo, dar nu am vazut-o atunci Escule, mai bine da-i o sticla lui Irascibilu si imbata-l, apoi fugi cu Irina pe Natasha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate