ianachim Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 in functie de vreme iesim pe undeva 400 - 500 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 pai ziceai ca vii la plimbarea aia prin oras pe 1 dec ia zii ce traseu ai in cap pentru 30 nov da' nu mai mult de 400 dus-intors k nu prea am $$$ de benzina Posibil sa ma corup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 daca e vreme ok si asfat uscat munte daca e mai ok in sud vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 sorry ianachim... am renumarat fisele si nu mai am suficiente.... drum bun! ai vreme buna duminica 10-11 grade in sud, 7-8 in munte, senin, vant slab. Ai grija daca pleci devreme ca sambata ploua peste noapte o sa dea inghet. Detalii vreme valea PH aici asfalt uscat si manere caldute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 daca apuc sa schimb lantul maine atunci merg duminica (numa sa nu pleci la 7 dimineata ) de 3 saptamani am lantu muci complet, am altu nou in casa si nu apuc sa il pun pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 duminica pe la un 9.30 este plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 duminica pe la un 9.30 este plecarea incotro mereti...poate ne gasim la destinatie sau pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 S-ar putea sa vin si eu. nu promit. Am niste probleme la cauciuc si nu prea m-as simtii in siguranta la un drum de 500 km. Am sa mai analizez situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 nu e drum de vitezane ATENTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 nu e drum de vitezane ATENTIE om bun merg si eu catinel dar unde mergem cu stima Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 cum suna slanic? nu prea se incadreaza la 4-500 km (doar 300 din bucuresti) dar e fain. drumul e super, si ai si la ce te uita prin zona (grota miresii, mina unirea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 prea aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 mda... ai dreptate... si probabil si manere incalzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 prea aproape CORECT SO EU MAINE O TAI TE BAGI ? VAMA VECHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 CORECTSO EU MAINE O TAI TE BAGI ? VAMA VECHE da. am lant ok. pe unde plecam ? vreau un petromv sa fac presiunea si plinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Veniti la ora 9, 00 la ultima benzinarie pe Th. Pallade, MOL. Eu merg la TULCEA . Poate va rasganditi cu Vama. Pe autostrada 150. In rest 20 - 30 peste vit legala, am detector de radar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) Veniti la ora 9, 00 la ultima benzinarie pe Th. Pallade, MOL.Eu merg la TULCEA . Poate va rasganditi cu Vama. Pe autostrada 150. In rest 20 - 30 peste vit legala, am detector de radar. nu. 9.30 parcare cora pantelimon. drumu vechi pana la calarasi, bac si mai departe. ma dau pe plaja cu motoru maine. detectoru de radar pe bord. autostrada e prea plictisitoare Editat Noiembrie 29, 2008 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Am considerat ca e mai bine sa nu ma risc prea tare. Am mers pe autostrada cu cauciucurile desunflate si s-au taiat de-a lungu asa ca nu stiu daca ma tin la o tura asa de mare. Poate saptamina viitoare facem o tura mica pina la cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 fie ploaie fie vant noi ne tinem de cuvant veni vidi vici vama veche fara de pereche asa cum imi place mie PUSTIE up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 faina tura. maine imi fac frana spate. si caut proiectoare de ceata, cunoscatorii stie dece cine nu a mers a pierdut o plimbare tzapana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate