Raul. Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Ia uite link aicea. Pe mine mo impresionat extrem. Voi ce zicetzi ? http://www.advrider.com/forums/showthread....?threadid=29723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Is super pozele tipii aia mai ca isi puneau vietile in pericol pe barcile alea care erau si mari si grele...congrats to the guys... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 3, 2003 Admin Share Postat Decembrie 3, 2003 astea ar trebui aratate si pe la chopperisti ... oare pe vremea aia la fel de accesibile erau HD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 incredibil nene raul.splendid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 superbe. uite ca se poate face enduro/cross si cu harleyul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW ... si io care ziceam ca am facut enduro cu jawa wey ...incredibil!!!!!!! Gata , ii repar cutia,pun pinionu de tractiune si o bag in coclau, sa vedem oare CE SE MAI RUPE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Tare de tot!Care mai ai poze din vremuri apuse?Mi-au placut mult!Si taicamiu' s-a dat cu motorul multa vreme da' n-am nici o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Cand mi-am luat motoreta a inceput sa imi zica taicamio ca si el s-o dat cu nu stiu ce mobra de 50 cand era mic si ca sa il las sa imi arate el ce poate. Yeahhhh ... rrrriiight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Pai ce,daca te roaga,nu-i dai rsv-ul sa faca o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.A.Robert Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 incredibil bai ... incredibil. buna treaba ca au facut pozele. deci cum spuneam: daca este destula vointa, exista si o cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 sooper cool sa vezi cum a inceput totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate