utzelu Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Stie cineva cat costa Griso 850 nou, in Romania? Pe site-ul de la Imsat nu exista nici o pagina care sa descrie modelul asta. Au numai Breva si Nevada. Le-am trimis un email dar inca nu au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Peste 10000 Euro plus TVA. Au vandut unul la Bucuresti. Il calareste un italian Eu mi-am luat o breva de 1100 - foarte frumoasa la un pret super bun Acum ma chinui sa-i gasesc niste tobe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 daca vrei un naked interesant incearca aceste doua streetfightere.moto morini corsaro,la care e importator imsat moto in constanta si mv agusta brutale la care parca sunt dealeri in bucuresti village Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 La Salonul Moto de la Milano (EICMA) a fost prezentat noul Griso cu motor de 1200 cc si (spre marea fericire a fanilor marcii) 8 valve. Au mai fost prezentate 1200 Sport (anuntata anterior) si 940 Custom, inlocuitoarea Nevadei. Poze Griso 1200 8v (click pt full-size): Poze 940 C (idem): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 1200 sport .....nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 m-am uitat la filmuletz.ce bine abordeaza virajele dracovenia.pare masiva la inceput insa e laser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Inca un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=tH4F3ksTcZs...ch=Moto%20guzzi Nota: filmuletul nr.2 nu-i cu un Griso, ci cu o Cali Bassa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 marfa se apropie de ducatti la sunet .cea ce mi-se pare normal fiind v2 si avand ture putine , dar cupluuuuuuuuuuu enorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Moto Guzzi....una bella moto cum zic italienii... Sunt niste motociclete ...care nu prea iti vine sa le schimbi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate