Rotila Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 bravo fff tarein concluzie stie cineva unde se gasesc cauciucuri originale de iarna cu cuie??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) bravo fff tarein concluzie stie cineva unde se gasesc cauciucuri originale de iarna cu cuie??????????? salutare mosu' cauta in catalog la mitas cred ca le zice winter trelleborg. le poti comanda la importatorul din romania pe care il gasesti in popesti-leordeni(chem-traders, cred!) ps: ce-ti mai fac coastele? Editat Decembrie 8, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 salutare mosu' cauta in catalog la mitas cred ca le zice winter trelleborg. le poti comanda la importatorul din romania pe care il gasesti in popesti-leordeni(chem-traders, cred!) ps: ce-ti mai fac coastele? sal'tare si multumesc f mult. m-am lecuit cu manufacturatu.sunt convins ca daca le cumpar din magazin ies lafel sau poate chiar mai bine multumesc mai am putin si ma lasa de tot coastele si pot iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 m-am lecuit cu manufacturatu.sunt convins ca daca le cumpar din magazin ies lafel sau poate chiar mai bine Daca gasesti de unde se pot procura, zi-mi si mie te rog. Am incercat in Cluj in cateva locuri, dar nu pot aduce asa ceva, si as vrea si eu sa incerc. Sunt de acord cu tine ca munca + banii dati pe suruburi si alte cele nu se merita. Dar asta vom putea spune mai clar dupa ce stim cat costa unul facut cu cuie din fabrica. Multam, Adi P.S.: m-am dat azi fara cuie, si o fost cam trista treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 la cat a sapat roata spate(in poza doi) si cu cuie cam tot aia ar fi fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 http://subzerocycle.com/zencart/index.php?...amp;cPath=6_5_1 Se pare ca astia le vand gata facute. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Daca gasesti de unde se pot procura, zi-mi si mie te rog. Am incercat in Cluj in cateva locuri, dar nu pot aduce asa ceva, si as vrea si eu sa incerc. Sunt de acord cu tine ca munca + banii dati pe suruburi si alte cele nu se merita. Dar asta vom putea spune mai clar dupa ce stim cat costa unul facut cu cuie din fabrica. Multam, Adi P.S.: m-am dat azi fara cuie, si o fost cam trista treaba. cat dracu sa coste? ca nu are cuie de aur am sa ma duc eu la mitas si intreb daca aduc pe comanda si va spun. am azi sau maine am treaba in popesti-leordeni si trec si pe la mitas si cum aflu dau de stire problema este ca daca se merge cu astfel de gume trebuie ales un traseu adecvat care sa evite soseaua fie si ptr un km si de asemenea trebuie evitate zonele cu piatra. gumele astea merg ff bine pe zapada,pamant,pamant moale,frunze,noroi,dar sunt un dezastru pe pamant fff inghetat,piatra,sosea,forestiere acoperite cu pietre si gheata. te dai jos si impingi pe drum drept daca este un drum din cele mentionate mai sus si colegii tai care au gume normale trec pe langa tine. eu am fost depasit de o caruta al carui cal mergea la pas pe un drum de genul asta dar am si urcat in padure pe unde nici in cele mai frumoase visuri nu as fi facut o cu cauciucuri normale,fara cel mai mic efort.trebuie numai sa nu lasi gazul si sa te ti de ghidon si ea te duce unde vrei. asa ca trebuie cautat traseul optim Editat Decembrie 9, 2008 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) aduc sigur, am intrebat anul trecut. nu le au pe stoc, numai comanda. din ce-mi amintesc spatele costa undeva in jur de 12milioane si fata putin sub 10 milioane. Editat Decembrie 9, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 aduc sigur, am intrebat anul trecut. nu le au pe stoc, numai comanda. din ce-mi amintesc spatele costa undeva in jur de 12milioane si fata putin sub 10 milioane. aoleu ?????????? asa scumpe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 aoleu ?????????? asa scumpe? Da sunt,ti-am zis ca am incercat toate posibilitatile,si tot la cuie cumparate de mine am ramas(nu am inventat painea calda si nici nu m-am apucat de iventat ci am cautat solutia optima pt mine si am si gasit-o,adica l-am lasat pe altii sa inventeze in locul meu.si in jur de 200-250 eu e rezolvat treaba,daca strici guma se poate inlocui guma.Altceva n-am ce zice(decat aia ca si dupa mai multe iesiri arata la fel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 aoleu ?????????? asa scumpe? rectific tot ce am zis,retractez tot ce am spus,am fost azi la mitas sa ma interesez cat costa si am ramas masca preturile incep pe la 400 euro pana pe la 700,asa ca baieti! pune-ti mana pe surubelnite ca merita sa surubaresti decat sa dai atatia bani pe niste cauciucuri cu care mergi la 2/3 iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 rectific tot ce am zis,retractez tot ce am spus,am fost azi la mitas sa ma interesez cat costa si am ramas masca preturile incep pe la 400 euro pana pe la 700,asa ca baieti! pune-ti mana pe surubelnite ca merita sa surubaresti decat sa dai atatia bani pe niste cauciucuri cu care mergi la 2/3 iesiri Holy shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Holy shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyolty Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 tare faza am so fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 manufacturez io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 si eu o sa le manufacturez ! numai sa am pentru ce,ca la noi se pare ca nu vrea sa vina iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Sa puneti bani deoparte pentru camere Daca vrei sa te dai 2 zile, e clar ca din prima zi de dat cu (,) cuie manufacturate faci camera zdrente (vazut deja faza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 http://www.magicracing.com/Kold-Kutter-Ice...ck_p_1075.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Sa puneti bani deoparte pentru camere Daca vrei sa te dai 2 zile, e clar ca din prima zi de dat cu (,) cuie manufacturate faci camera zdrente (vazut deja faza ) Asta sunt eu tre neeaparat sa folositi ceva bandaje pe interior ....camera groasa de tractor and stuff altfel se fac muci camerele (heavy duty) sau surub cu piulita pe dinafara ar trebui sa fie mai safe pt camera. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 ia ganditiva voi la un strat de silicon aplicat peste capetele suruburilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 http://www.magicracing.com/Kold-Kutter-Ice...ck_p_1075.html# Astea ar fi o treaba sa le putem comanda. Din cate am vazut nu livreaza in Europa. Stie cineva cum am putea totusi sa le procuram? Poate daca vine cineva din state. Sunt destul de ieftin si cred ca 500 / caciula ne ajung, aia inseamna ca o punga pt 2 persoane e destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Da si mai intai iti iei cauciucuri speciale de zapada care sa reziste si sa aiba crampon destul de lung.(ca vezi ce filet ingust are cuiele,merge mai degraba pt gume Atv si masina ca acolo nu se inclina roata si nu mai actioneaz si alte forte laterale pe cui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Eu nu am camera la roata. Cu siguranta nu pot s-o gauresc din interior spre exterior. Deci pe mine m-ati pierdut la faza asta. Se pot pune cuie in astfel de cauciucuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Eu nu am camera la roata. Cu siguranta nu pot s-o gauresc din interior spre exterior. Deci pe mine m-ati pierdut la faza asta. Se pot pune cuie in astfel de cauciucuri ? nu se poate pune oare camera in loc de valva de pe janta? oricum ar fi.. se pare ca se poate.. da inca nu stiu cum... si nush exact ce cuie is alea check this out: http://www.dailymotion.com/video/x7orib_pn...to-journal_auto edit: astea ar fi cuiele: http://www.best-grip.com/eng/default.asp Editat Decembrie 16, 2008 de hoozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 nu se poate pune oare camera in loc de valva de pe janta? oricum ar fi.. se pare ca se poate.. da inca nu stiu cum... si nush exact ce cuie is alea check this out: http://www.dailymotion.com/video/x7orib_pn...to-journal_auto edit: astea ar fi cuiele: http://www.best-grip.com/eng/default.asp mama ce misto se dadeau aia. Punem la cale si noi o tura pe zapada ..... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate