jilaveanucoste Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 ce cburatoare se potrivsc la ij 56 fara sa ii modifice puterea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 io am vazut un carb de cz 250 pus pe un festival, si cu rezultate bune... In rest ar merge perfect orice carb de ij jupiter sau planeta...nu stiu care e sistem,ul d eprindere dar cred ca e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 ca tot ati deschis subiectu, cu ce pot sa inlocuiesc carb de mz trophy sport ? motoru are 250 cc iar galeria de admisie are diametrul 350 mm...merge unu de etz ? a, si de asemeni unde gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 pe ij-ul meu 56,am mers toata vara cu carburator de minsk.merge brici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Teoretic orice carb de jupiter sau de planeta/festival/56 dar vezi ca de ex la jupiter 3 carb originale au un sistem destul de ciudat cu un fel de clapeta care indreapta amestecul carburant pe galeria din st sau din dreapta. De asemenea ai grija ca sa nu iti pui un carburator de Tula, fiindca astea din comert se numesc toate k68 dar au si niste litere. Pt jupiter nu stiu care e dar parca pt tula e r intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Omule ia-ti un k-65! 800.000 lei nou shi nu ai nici o problema! daca ai setul nou, aprinderea/avansul shi carbul nou iti ia maxim 4.5 la suta in oras...am avut shi k-68 dar nu mi-a placut...consuma shi 7! probabil ca era defect din fabrica, nu stiu! P.S. shi eu am un ij care la origin a fost 56/festival...acu' e mai mult planeta 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 ca tot ati deschis subiectu, cu ce pot sa inlocuiesc carb de mz trophy sport ? motoru are 250 cc iar galeria de admisie are diametrul 350 mm...merge unu de etz ? a, si de asemeni unde gasesc... mai cum pana mea ai tu diametru de 350 mm la carb poate ai vre un motor de tank pe mz:):):) incearca sa adaptezi unu de Jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 cred ca am vrut sa zic de 35 ? trei centimetri jumate, na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_theodor Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Mai eu am pus de Jawa 350, cu mici modificari merge brici plus ca nu mai curge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 iata carburatorul k 65 i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 shi inca...(kbk 65) mai multe informatii gasesti aici http://motoizh.ru/modules.php?name=News&fi...=article&sid=21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Shi finalul...(kbk 62)la aceasta adresa poti gasi shi modificarile pentru carb de JAWA http://motoizh.ru/modules.php?name=News&fi...=article&sid=19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 foloseshte cu incredere un K65 modelul vechi...ala cu 2 shuruburi la shubar, nu cel nou cu capac de plastic cu filet...K65 vechi merge perfect !!! am un prieten care a avut un jupiter 5 shi era super OK....toata chestia e sa ai norok sa fie jiglerele bune [...probabil] ca lu asta ii consuma enorm [8%], l-a schimbat cu K65 modelul nou shi mergea super prost, dupa care l-a pus inapoi pe ala vechi dar i-a pus un set nou de jiglere shi surpriza...mergea la fel de k lumea, dar consumul....3-4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate