Altair Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 motorul e bine stiut, nimeni nu a crezut ca se va da insa cineva cu el prin Sahara. Un englez ticnit. Pozele spun mai mult deact o mie de cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Am citit si eu povestea intr-una din revistele postate la Articole. Un titlu mai sugestiv nici ca se putea: "How to abuse an italian exotic" Suspiciune romaneasca: omul a fost platit de Benelli sa faca treaba asta. Sau chiar era tacanit. Partea si mai dureroasa e ca motorul era nou-nout, adica in rodaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 Omul era ticnit total. N-avea nici o experienta enduro/offroad/desert mai ales. Iar Benelli poate fi suspectat de orice, numai de o astfel de inteligenta in afaceri nu A mai fost un actor celebru, imi scapa numele - nu sunt deloc bun la asa ceva - dar stiu ca a jucat in Moulin Rouge alaturi de NK, care a cerut de la KTM motoare gratis ca sa faca inconjurul lumii. KTM i-a dat flit pe motiv ca respectabilul si-ar fi permis lejer sa cumpere respectivele motoare iar respectivul a gasit sprijin la BMW, care a fost bucuros de publicitate. Approach-ul diferitelor firme la genul asta de sponsorizari este tare diferit. La TNT lantul a tinut pana la final, imi pare ca numai amortizorul spate si-a luat la revedere. Radiatoarele au fost ceva mai mari decat la serie si un ventilator suplimentar a fost montat. Impresionant. Ce teste extreme mai cunoasteti la motociclete de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Mai era un turbat cu un R1 care a facut inconjurul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 am citit articolul cu kawa-ul....asta da fiabilitate japoneza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate