marque Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) SUMAR VIATA PE DOUA ROTI 6. Posta redactiei 8. Stiri 14. Interviu: Mircea Eremia 20. Time Out 22. Prezentare: Piaggio MP3 Hybrid TESTE 24. Kawasaki ER-6n 30. Buell 1125CR 36. Honda CRF 450R 40. Comparativ retro: Ducati GT 1000, Moto Guzzi V7 Classic, Triumph Scrambler 900 50. Suzuki Bandit 1250 Traveller 56. Test Comparativ: KTM 690 Supermoto R vs. BMW G 650 Xmoto 64. BMW K 1200 R Sport 68. Harley-Davidson XR 1200 72. Test anduranta: Suzuki GSX-R 600 74. Scuter Piaggio Liberty 50 4T ACCESORII SI ECHIPAMENTE 78. Advertorial Dainese 80. Selectia Motociclismo SPORT 86. Red Bull Knock Out 88. Endurocros Târgu Mures 90. Enduro XM Raid Buzau 92. Stiri RoSBK TEHNICA 94. Evolutia electronicii EPOCA 102. Istorie Suzuki SECOND HAND 106. Suzuki TL1000R 110. Anunturi moto SH Editat Decembrie 2, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 bravo am cautat o azi in oradea,dar vad ca m am grabit abia astept dupa comparativul retro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 bravoam cautat o azi in oradea,dar vad ca m am grabit abia astept dupa comparativul retro e misto, ca l-am citit eu . pacat ca astfel de motociclete nu prea prind si la noi. eu unu' sunt fan Ducati 1000 GT. partea proasta e ca aici, in bucuresti, din cauza alegerilor a fost un haos total la tipografii. nici mie nu mi-a venit sa cred pana cand am deschis cutia postala si era plina de pliante, brosuri si alte tampenii din astea electorale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 2, 2008 Autor Share Postat Decembrie 2, 2008 poate imi trimiteti si mie o revista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) poate imi trimiteti si mie o revista... gata marque. back in buissnes? sau lucrezi de acasa? Editat Decembrie 2, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 2, 2008 Autor Share Postat Decembrie 2, 2008 numarul asta am prestat de la distanta. ca si cadou ca mi am rupt piciorul intelegatoarea mea familie mi-a luat un laptop cu care fur net de la niste persoane necunoscute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 poate imi trimiteti si mie o revista... poate nu. sa iesi si tu sa o cauti, sa vezi cum este si cum se simt cititorii cand ba se intarzie revista, ba nu segaseste la taraba. poate asa o sa te inveti minte si o sa faci tot posibilul sa nu se mai intarzie! numarul asta am prestat de la distanta. ca si cadou ca mi am rupt piciorul intelegatoarea mea familie mi-a luat un laptop cu care fur net de la niste persoane necunoscute. pai la voi acolo e simplu, noi inchidem ochii ca ne fura ardealul, ei inchid ochii cand le furam net! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Chiar ba!!! Ia sa-mi trimiteti si mie revista!!! Chop chop!!! Felicitari domnilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Chiar ba!!! Ia sa-mi trimiteti si mie revista!!! Chop chop!!! Felicitari domnilor!!! Ne mai gandim. Totusi, mai bine ne-ai aduce tu niste reviste de pe acolo de unde esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Ne mai gandim. Totusi, mai bine ne-ai aduce tu niste reviste de pe acolo de unde esti. Va aduc ma saracilor, va aduc. Am auzit ca in romanica e criza, eu aici ma distrez si sparg banii, la mine nu prea se simte criza asta. see you when i see you P.S. Spor la treaba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Am auzit ca in romanica e criza, eu aici ma distrez si sparg banii, la mine nu prea se simte criza asta. Da... halal distractie ai acolo, cu branza imputita si croissante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 radem, glumim... da' revista tot nu a aparut in galantare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 asa i,nici azi n am gasit o in oradea ce ma fac week end ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 incep sa cred ca e vorba de un sabotaj la mijloc. mersi pentru ca ne ati anuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
callmeslick Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 incep sa cred ca e vorba de un sabotaj la mijloc. mersi pentru ca ne ati anuntat. si eu am intrebat la cel putin 6 chioscuri si nu este nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 si eu am intrebat la cel putin 6 chioscuri si nu este nicaieri La chioscuri nici eu nu am gasit-o ....dar in benzinarie la Agip da ! Am luat-o sambata trecuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate