Sari la conținut

Sa mai si radem.

MOD
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In noaptea nuntii, mirele, bine dispus, ii spune unui amic:

- Pariezi pe 5000 de lei ca mireasa e virgina?

Mireasa aude si intervine:

- Nici nu te-ai însurat bine si deja arunci cu banii pe fereastra?!

- Doctore, sotia mea are un complex de inferioritate.

- Poi adu-o la consult

- Alta-i intrebarea! Ce trebuie sa fac ca sa nu si-l piarda?

Sotia ii zice sotului, dupa ce acesta vine beat acasa:

- Daca mai vii o singura data in halul asta acasa, nu-ti mai vorbesc niciodata!

- Iubito! nu ma ispiti!

Nu stiu daca e de ras sau de ...

Buna ziua,

Subsemnata XXXL domiciliata pam pam va rog in prezenta sa-mi desfintati bransamentul de energie electrica. In ultimul timp a cazut nu departe de mine un OZN marca NASA care imi suge energia. Suge deasemenea tot ce prinde si in vecini. Deasemenea produce explozii si scantei in toata instalatia mea si nu mai am de unde. Aceste asa functioneaza cu curent, le trebuie mereu alta energie ca sa stea in viata.

cu stima,

XXXL

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ion si maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: ma Ione, io is lezbi.

Ion: ce-i aia?

Maria: vezi femeia aia de pe strada?

Ion: da o vad si cei cu ea?

Maria: mie imi place de ea si as vrea sa fac sex cu ea.

Sta Ion un pic dupa care zice: tu Marie, cred ca si io is lezbi.

Link spre comentariu

Am unele banuieli ca ziaristul bate cimpii totusi mai bine va intreb pe voi cei care traiti in cluj daca este adevarat ce se spune in aceste articole .au fost punkisti sau de fapt erau niste melteni ( manelisti" .Nu cumva "ceovesii " erau rockerii care se bateau cu "manelstii "

http://www.napocanews.ro/2012/10/de-pe-vremea-cand-ceovesii-unguri-erau-batuti-mar-de-punkistii-romani-in-anii-80.html

http://www.napocanews.ro/2012/10/cum-au-patimit-studentii-romani-datorita-ceovesilor-unguri-la-mijlocul-anilor-80.html

Link spre comentariu

Am unele banuieli ca ziaristul bate cimpii totusi mai bine va intreb pe voi cei care traiti in cluj daca este adevarat ce se spune in aceste articole .au fost punkisti sau de fapt erau niste melteni ( manelisti" .Nu cumva "ceovesii " erau rockerii care se bateau cu "manelstii "

http://www.napocanews.ro/2012/10/de-pe-vremea-cand-ceovesii-unguri-erau-batuti-mar-de-punkistii-romani-in-anii-80.html

http://www.napocanews.ro/2012/10/cum-au-patimit-studentii-romani-datorita-ceovesilor-unguri-la-mijlocul-anilor-80.html

M-am logat numai ca sa pot da reply :)

Cand eram mica nu prea auzisem eu de muzica rock, nu am stiut ce inseamna dar stateam pe balcon seara numai ca sa ascult muzica pusa de acesti "csoves" (ca pana acum nu am stiut ca asa le zice la adolescentii rebeli, rockeri :)) ). Daca le zicea csoves nu stiu dar erau niste copii rebeli care azi au familii si copii.

O fi si asta vre-un csoves? ca prea are haine zdranturoase :P

post-11764-0-90842800-1349504231_thumb.jpg

Link spre comentariu

M-am logat numai ca sa pot da reply :)

Cand eram mica nu prea auzisem eu de muzica rock, nu am stiut ce inseamna dar stateam pe balcon seara numai ca sa ascult muzica pusa de acesti "csoves" (ca pana acum nu am stiut ca asa le zice la adolescentii rebeli, rockeri :)) ). Daca le zicea csoves nu stiu dar erau niste copii rebeli care azi au familii si copii.

O fi si asta vre-un csoves? ca prea are haine zdranturoase :P

Multumesc pentru raspuns , am banuit eu ca autorul bate cimpii ca prea era el inversunat impotriva rock ului , pletelor blugilor etc dar na am zis sa intreb care era treaba pe acolo in anii 80.

La fel erau facuti rockerii si prin Bucuresti , jegosi alcoolisti etc nu ma mira limbajul asa zisului ziarist poate saracul o fi ramas fara femeie din cauza unui rocker si acum a gasit sa dea drumul frustrarilor

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns , am banuit eu ca autorul bate cimpii ca prea era el inversunat impotriva rock ului , pletelor blugilor etc dar na am zis sa intreb care era treaba pe acolo in anii 80.

La fel erau facuti rockerii si prin Bucuresti , jegosi alcoolisti etc nu ma mira limbajul asa zisului ziarist poate saracul o fi ramas fara femeie din cauza unui rocker si acum a gasit sa dea drumul frustrarilor

Tipul e dus, se vede pe moaca lui. Si prostanac, nu stiu cine-l plateste pentru scrierile lui :(

In plus, cred ca era cam tinerel in anii '80, asadar povesteste ce i s-a transmis pe cale orala :)

Asta se vede si din crasa lui lipsa de preocupare pentru "detalii". Exemple: "argoul din Manastur" (hai no, ma lasi ?); "caramida de BCA" (ori una ori alta ! , nu mai vorbesc de faptul ca BCA nu prea se folosea pe vremea aceea); "luceagurile" (adica nunchaku) ,etc. Iar ceovesii erau inarmati pana in dinti cu "tevi de ebonita luate de la instalatiile electrice prin care suflau gloante de sarma, un fel de piscarice...". hihihihihi !

Iar aia cu "Noi românii din Manastur..." m-a dat pe spate :)

Editat de pit bull
Link spre comentariu

Si eu eram scolar in perioada aia.Aveam prieteni csoves-i(cuvantul vine de la "teava" in maghiara si era etichetat persoanelor ce dormeau in subterane pe tevile de incalzire-evident ca se referea la persoanele strazii,caci si in comunism au existat),dar de fapt erau rocker-ii maghiari.Comunistilor le-au placut sa asocieze rocker-ii cu cei fara adapost,astfel cum eram prinsi(cei cu plete)eram tunsi la zero,politicos de catre militieni.Daca nu o facea militia,o facea dirigu' sau diru' de la Liceu.Da-i in fasole de frigizi!Cat priveste pe nea caisa autoru',da-l dracu',e un partz rasuflat!O fi fost vreo odrasla de activist,bogat si depeshar pe deasupra!Fuck' em all that kind!

Eu am avut un coleg de clasa "ceoves" nu avea parul lung ca il tundea militia de fiecare data , Iris asculta stia pe de rost cuvintele de la toate melodiile, era rocker ,a fost singurul care a avut curajul in timpul "dirigentiei" sa isi ia penarul si sa ai bage una la tabloul cu ceasca si sa il faca flenduri .era bun la invatatura da nu il scoteau din 5 si 6 ca era altfel decat ceilalti !Nu era nespalat nici mizerabil , mizerabil si nespalat era sistemul comunist .

Link spre comentariu

Vine Bula acasa.

-Tata am luat 2 la romana!

-Pai cum ma? tu baiat citit, cu cultura generala, stii si compui poezii, sa iei 2 tocmai la romana?

-Ne-a pus profu' sa facem o poezie.

-Si? Ce poezie ai scris? Ai scris-o p-aia pe care te-am invatat eu?

-Da, pe aia am scris-o. Ce sa fie ce sa fie/ Un om mort cu p*la vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ De-un om viu cu p*la moarta.

Si p*la mea ma tata, mi-a dat 2 prostu'!

-Haha, frumoasa poezie. Da-l in p*la de profesor ca nu stie ce e frumos.

Ziua urmatoare:

-Tata am luat 2 la matematica

-Pai cum ma Bula, tu baiat destept, te pricepi la numere, sa iei 2 la matematica?

-Pai p*la mea ma tata, ma intreaba profa: "cat fac 2x3?" . I-am raspuns 6.

-Pai si e corect Bula.

-Da. Apoi ma intreaba cat fac 3x2.

-Pai si care p*la mea e diferenta?

-Tot asta am zis si eu

Next day:

-Tata, am luat 2 la educatie fizica.

-Pai cum ma Bula, tu baiat sportiv sa iei 2 la educatie fizica? Cum s-a intamplat

-Ma pune profu' sa ridic piciorul stang. Si l-am ridicat. Apoi zice profu' sa ridic piciorul drept.

-Pai cum dracu, vrea sa stai in p*la??

-Tot asta am zis si eu.

Next day vine Bula acasa:

-Tata... m-au exmatriculat.

-Pai cum ma Bula?

-Ma cheama directorul la el in cabinet. Acolo erau profu' de romana, profa de mate, profu' de educatie fizica si profu' de geografie.

-Profu' de geografie ce p*la mea cauta acolo??

-Exact asta am intrebat si eu!

Link spre comentariu

dar erau niste copii rebeli care azi au familii si copii.

Merg la biserica duminica la costum, isi urecheaza copii cand injura sau protesteaza cum faceau si ei candva P:

Link spre comentariu

Un nou membru de onoare!

da noah, parerea lui despre aliati cam lasa de dorit :P

Sincer, abia acasa am reusit sa audiez integral inregistrarea si trebuie sa recunosc ca este cel mai buruienos si abject link pe care l-am pus vreodata pe un forum. Incredibil nivelul clasei noastre politice pe care insa tot NOI am adus-o la putere tolerand si chiar promovand prin votul nostru hotia, minciuna si coruptia cea mai abjecta.Manelismul si parvenitismul clasei politice este o reflectare a propriului nostru manelism si parvenitism. Vrem altceva? Trebuie sa ne educam ALTFEL copii, trebuie sa ne reeducam noi insine!

post-4028-0-04216600-1350543386_thumb.jpg

Link spre comentariu