Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 pufarinu', baga mare on-topic: Now&then Am gasit topicul cu ea originala, atunci cand am prezentat-o /index.php?...129454&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 felicitari bre... ca faruri iti recomand 2 sau 3 faruri rotunde, dar sa fie cu lupa. daca ar fi 3 le montezi sub forma de triunghi si va arata ca un paianjen... spor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufarinu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 I-am dat bataie deja! Am dat motoru jos de pe cadru, l-am vopsit negru mat,precizez ca e vopsea speciala pt motor! Am dat comanda de filtre sport! Asta pt ca am spart cutia originala pt filtru de aer,dar oricum aveam de gand sa le schimb. Carburatoarele mele sunt desfasurate pe cca 1mp (daca le rastoarna careva sau bate vantu mai tare prin ele ,nu cred ca mai stiu sa le ansamblez la loc ! In rest.... astept dupa piese,si ma tot gandesc cum sa ii fac ceasurile si faru?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 tot 2 rotunde, dar sa fie macar cu sticla clara. am eu o manie cu 2 faruri rotunde. imi denota o oarecare agresivitate. daca ai bani, gasesti ceasuri misto pe louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufarinu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Suna foarte interesant dar nu stau chiar stralucit cu banii acum dupa sarbatori! Clar e ca ceva o sa fac! Am sa bag ceva poze ,in functie de progres! Accept ori ce sfat cu mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 astept dupa piese,si ma tot gandesc cum sa ii fac ceasurile si faru?! inspira-te din asta: (si culmea, e vb de MZ Streetfighter de 1000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 felicitari bre...ca faruri iti recomand 2 sau 3 faruri rotunde, dar sa fie cu lupa. daca ar fi 3 le montezi sub forma de triunghi si va arata ca un paianjen... Genial!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 Splinter Cell Bike, for the win! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Felicitari...a iesit super. Ti-am admirat mobra si cand ai venit la Arc sa fi Mos craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Din pacate nu am la rezolutiile astea Cred ca o sa fac un set nou de fotografii prin ianuarie. on-topic: Asadar, reactii cand a vazut-o lumea la Apasu si duminica - zici ca-i de razboi! (asta a zis-o Florin KTM ) - mama, da' de unde a venit asta? - ce moaca are, zici ca-i masca de sudura nu alta (tare! ) ideea e ca era parcata langa un GPZ normal, asa s-a nimerit - frate, zici ca-i un scutier! (asta a fost geniala ) Mentiune JustJohn: -ia uite ma, da' chiar ca nu a fost photoshopata! ( hahahahaa ) De aia nu vin eu la apasu am sa iti iau toata faima Ps: maine ma duc sa beau un suc... pe ;a 1600-1700 Editat Februarie 9, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ehei..ce amintiri am io cu kwaku'tau si aprilica mea ... bronto remember ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Hehe, Bronto inca avea pleata atunci, tu erai cu Aprilica, GPZul inca nu era revopsit. Ah, apropo, vedeti parbrizul ei negru? Acela a devenit actuala masca de la far Editat Martie 9, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Ce-ti mai face motocicleta? Ceva modificari, poze recente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Piese ramase ai? Tare as avea nevoie de cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate