motoristu66 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 vand ij 350 di '60 cu atas,90% original[are o modificare mai ciudata la aprindere] are cte cu nr vechi,nu necesita eforturi prea mari pt a se pune in functiune,motorul are compresie,nu este nimic intepenit la el. in starea de fata piesa se da la 420 euro negociabil,in stare de functionare categoric mai umblam si la bani... nr tel 0743317510 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 sincer...multe mai vinzi!!!brava!spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 salutare maistore.... mai am cateva dartr sa le aduc acasa si sa le fac sedinta foto s'apoi ceo' fi o fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 brava!brava!brava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 vand ij 350 di '60 cu atas,90% original[are o modificare mai ciudata la aprindere] are cte cu nr vechi,nu necesita eforturi prea mari pt a se pune in functiune,motorul are compresie,nu este nimic intepenit la el. in starea de fata piesa se da la 420 euro negociabil,in stare de functionare categoric mai umblam si la bani... nr tel 0743317510 frumoasa jucaria,cind ma uit la ale mele ma apuca groaza am adunat si eu citeva dar nui timp de ele. stopul spate ma intereseaza pe mine,platesc bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 piesa se vinde intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 piesa se vinde intreaga MISTO FIERU',DA'...CAM COSTA BRE! P.S.-ALA E ALTERNATOR DE TRACTOR DIN CITE VAD EU,SINT CURIOS CUM A PUS RUPTORUL PE EL. .PUNE NISTE POZE MAI DETALIATE CU APRINDEREA AIA,CIND AI TIMP SI CHEF. SAAALUUUD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 o intrebare pentru cultura mea generala! modelul acesta de ij are si motor de 250? daca are 2 pistoane poate fi de 250? am gasit unul si imi spunea proprietarul(femeie) ca e de 250, iar cel cu care am mers zicea ca e de 350! eu m-am gandit ca daca are 2 pistoane e mai credibil de 350cmc! voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 cel cu 2 cilindri e model mai nou(adica de prin 60 si ceva): Jupiter si e tot de 350. Din ce stiu eu toate Ij-urile sunt de 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate