Narko Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Aseara am visat iar ca ma "dau" cu motoru pe-o roata, e deja a 2-a oara cand se intampla. In visul de aseara veneau spre mine o gasca de vreo 6-7 enduristi cu KTM 450 EXC, si dupa ce-am trecut de ei, m-am ridicat intr-o roata iar, eram la 12 o'clock. Visez foarte des ca imi calaresc motocicleta in cele mai hard locuri . Voi visati chestii de genu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 asta inseamna ca te framanta ceva ori ca nu ai ktm ori ca nu poti merge pe o roata la 12 o`clock, ori ca nu poti merge in cele mai hard locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 asta inseamna ca te framanta ceva ori ca nu ai ktm ori ca nu poti merge pe o roata la 12 o`clock, ori ca nu poti merge in cele mai hard locuri N-am KTM, nu pot merge intr-o roata la 12 o'clock, dar pot merge in cele mai hard locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 in visurile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 Pot merge intr-o roata, dar nu la 12 o'clock, pentru ca e prea "tarziu" De obicei visez motociclete dupa o zi de hard enduro, cum a fost ieri, m-am dat vreo 4-5 ore pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 12 o` clock noatea mai poti dupa ce te ia somnul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 bea o tuica inainte de culcare si ai sa visezi cu totul altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 esti sigur ca sunt numai exc-uri de 450 in visul tau..ca eu visez doar 300 si 525-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 ... io' am o mobra.. da' tot visez ca ajung inaintea lui.... si imi face cu mana sa-l astept,ca sa-mi arate cum merge p'o roata juma' de metru..... i-am zis sa vina mai repede ca n-am timp de dr-u' lui .. trebuie sa-i ajung pe aia cu ktm-urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 ... io' am o mobra.. da' tot visez ca ajung inaintea lui.... si imi face cu mana sa-l astept,ca sa-mi arate cum merge p'o roata juma' de metru..... i-am zis sa vina mai repede ca n-am timp de dr-u' lui .. trebuie sa-i ajung pe aia cu ktm-urile... La tine e deja cosmar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 n-are cum!!!!!! poi io' alaltaseara am visat.. si era sarbatoare ..mos nicolae .. si dracu nu umbla cand ii sarbatoare ... o' zis nicolae ca-mi da o capra din aia exotica sa-i dau mobra si aialalta t'o da tie sa io' dai si tu pa'a ta[dc ai ktm exc 450] ca de dr-u ala nu-i curios ....o zis ca trancote din alea imparte el la copiii cuminti .. ii trebe ceva pt el ... mai nervos .. ceva de vo'50 de capre putere... [anu asta n-a mai adus dr-uri la copii... -vezi criza nationala a ajuns pan' la dumniezo-. .. numa piese o'adus... chiuluasa,culbutorii si axa cu came ca asta-i boala lor] numa' bine... 12 o'clock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 n-are cum!!!!!! poi io' alaltaseara am visat.. si era sarbatoare ..mos nicolae .. si dracu nu umbla cand ii sarbatoare ... o' zis nicolae ca-mi da o capra din aia exotica sa-i dau mobra si aialalta t'o da tie sa io' dai si tu pa'a ta[dc ai ktm exc 450] ca de dr-u ala nu-i curios ....o zis ca trancote din alea imparte el la copiii cuminti .. ii trebe ceva pt el ... mai nervos .. ceva de vo'50 de capre putere... [anu asta n-a mai adus dr-uri la copii... -vezi criza nationala a ajuns pan' la dumniezo-. .. numa piese o'adus... chiuluasa,culbutorii si axa cu came ca asta-i boala lor] numa' bine... 12 o'clock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 after 100 years than you die Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Iti recomand sa nu mai maninci seara, dupa ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 eu am visat ca unele KTM-uri explodeaza. Cand m-am trezit, am auzit ca este si adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 eu am visat ca unele KTM-uri explodeaza. Cand m-am trezit, am auzit ca este si adevarat. exact..mai ales cand intra power-valva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 ati luat-o rau razna...daca visez ceva de genu e din cauza voastra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Iti recomand sa nu mai maninci seara, dupa ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Iti recomand sa mergi la WC inainte sa te culci si sa te sparcai acolo vreo 1h si dupa aia garantat numai visezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Eu am visat ca imi vin piesele la giubra si scap de africa-twinul asta frigid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 In fine , motoristu66, daca u zici ca la suzuki dr se termina chiuloasa, ax cu came ,culbutori si yo mai stiu ce , inseamna ca totii ar trebui sa ne cumparam odata la 6 luni chiuloasa,culbutori,ax cu came, si atuncia pt reputatia proasta pe care o au suzuki ar trebui sa dee faliment , ma gandesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 eu am visat odata ca am cazut si mi-am spart rezervorul in mai multe locuri si cand m-am trezit era dimineata si m-am bucurat ca nu am rezervoru spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 ati luat-o rau razna...daca visez ceva de genu e din cauza voastra.. Mie mi-ar face MARE placere sa ma "bantuie" in vis, o noapte intreaga prietena mea pe-un 450 EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Mie mi-ar face MARE placere sa ma "bantuie" in vis, o noapte intreaga prietena mea pe-un 450 EXC da bah narko da nu ai spus cum..pe un forestier accidentat si ea sa fie cu spatele pe ghidon si tu sa pilotezi..mai tragi gazul/il mai lasi/mai tragi gazul..etc..rau e ca ne trezim si e dimineata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 da bah narko da nu ai spus cum..pe un forestier accidentat si ea sa fie cu spatele pe ghidon si tu sa pilotezi..mai tragi gazul/il mai lasi/mai tragi gazul..etc..rau e ca ne trezim si e dimineata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate