ENEOS Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Întotdeauna frânarea cea mai bună este în tandem de același producător. Am experimentat acum mulți ani tandem ferodo... Jale! Discurile par originale și combinația original - TRW sinter a funcționat perfect pe alte 🏍🏍 pe care am mers sau le-am deținut. Cu Brembo nu am avut experiențe până înprezent și de aia întreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 24, 2023 Share Postat Februarie 24, 2023 La 14.02.2023 la 0:13, ENEOS a spus: Brembo roșii vs TRW sintetizate (SV), care frânează mai bine? Am pus Brembo rosii sinterizate pe SV1000 (totul ca la carte, cu etrieri curatati etc) si, sincer, a fost sub asteptari. Initial am zis sa astept sa se pasuiasca, dar nu s-a schimbat prea mult in bine, au mai dezvoltat si un scartait pe final de franare, ca o crepitatie enervanta...desi era vaselina, totul cum trebuie. Partea proasta e ca trebuie sa imi schimb si eu la Tuono si, avand totul Brembo, ma gandesc sa iau tot rosii, ca poate o fi cu noroc de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onay Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Salut, ce placute de frana am nevoie pt motor? aprilia rs 125 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 https://motodiscount.ro/BRAKE-PAD-TRW-MCB710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate