robychopper Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 pe acolo a aparut si GERRY din Weisweil, Baden-Wurttemberg (Germany) chiar e faina idea asa macar stim pe unde prin lume mai sunt motociclisti romani felicitari pt acest topic.... salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 (editat) si daca momentan nu locuiesti in orasul natal?eu de exempu care sunt student ce scriu?iasi?sau bistrita(de unde sunt ) bafta Editat Noiembrie 18, 2005 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Scrie si tu la orasul unde te dai cu motorul ca daca trece un motoris pe acolo sa stie cu cine se intalneste. Topicul asata ar trebui inprospatat din cand in cand, ca sunt care nu au postat din cauza ca nu au apucat sa il vada la new topics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 o porcarie. m-am chinuit si m-am inregistrat de 3 ori si tot nu apar. deja m-a plictisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Scrie si tu la orasul unde te dai cu motorul ca daca trece un motoris pe acolo sa stie cu cine se intalneste. Topicul asata ar trebui inprospatat din cand in cand, ca sunt care nu au postat din cauza ca nu au apucat sa il vada la new topics. Eu am bagat banner in semnatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) E buna ideea! Afli care de unde e si cand ajunge cineva intr-un oras, stii macar cu ce persoane poti lua legatura! Editat Noiembrie 22, 2005 de cartush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 :(nush cum reusesc altii,insa eu ma chinui de cev vreme si harta asta nu vrea sa ma accepte.de ce oare?:(ma poate ajuta cineva? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 :(nush cum reusesc altii,insa eu ma chinui de cev vreme si harta asta nu vrea sa ma accepte.de ce oare?:(ma poate ajuta cineva? multumesc Citeste mah in coltul din dreapta jos,scrie mare bolduit : NO MOLDAVIANS ALLOWED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 Citeste mah in coltul din dreapta jos,scrie mare bolduit : NO MOLDAVIANS ALLOWED! Normal ca nu se poate inregistra baietul, 'Scibile, Moldovienii is inclusi in soft, asa ca harta deja ii are in baza de date, nu se mai pot inregistra. Is prea valorosi, de aia, nu ca toti afemeiatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 hmm,'scibilule,macar 1data poti posta si tu la obiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 I'm in too, de ieri, dar cind apar, cind dispar de pe harta Si nu-i normal, pentru ca la noi se agata harta-n cui, nu? Da' programul e beta asa ca nu tre' sa avem prea multe pretentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate