Jorj Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Ceva update despre starea motociclistului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinna Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ceva update despre starea motociclistului? Este mult mai bine. A iesit din spital inainte de revelion si se recupereaza foarte repede. Inca are dureri mari, dar altfel nu se poate. Si abia asteapta sa merga din nou cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Il asteptam la primavara la intrunirea Fazer-istilor sa vedem cu ce-l putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) Ma bucur s-aud ca e ok! Sper sa-i treaca cat mai repede, si sa se descurce si cu recuperatul la facultate (dar cu sanatatea in primul rand). Editat Ianuarie 14, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturul Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Am trecut prin pasajul Unirii , dinspre Tineretului spre Universitate , si pe contrasens era cazuta o motocicleta , posibil Yamaha Fazer sau altceva , in orice caz touring , un Opel Corsa cu avariile puse si multa Politie...Nu am putut opri , si imi pare rau , dar nu aveam unde...Cine stie mai multe detalii , rog sa posteze....Vad ca nici in luna decembrie nu scapam de accidente..... Salutare ! Am vazut acum topicul..pt ca am avut ceva probleme cu medicii pana acu..dar..pe 11 decembrie 2008 la iesirea din pasaj spre tinneretului..eu m-am intins bine pe acolo..noroc ca a fost un stalp sa ma opreasca.. Da, motocicleta este Yamaha Fazer argintie , as vrea sa va povestesc mai multe dar din pacat mi-a fost stearsa din memorie toata faza..deoarece stalpul de pe mij pasajului mi-a aplanat cadere .. Motorul e ok in stare de functionare are doar cateva mici zgarieturi..si capacul dreapta de la ax cu came crapat si pierde un pic de ulei pe acolo Aveti grija si echipament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Salutare ! Am vazut acum topicul..pt ca am avut ceva probleme cu medicii pana acu..dar..pe 11 decembrie 2008 la iesirea din pasaj spre tinneretului..eu m-am intins bine pe acolo..noroc ca a fost un stalp sa ma opreasca..Da, motocicleta este Yamaha Fazer argintie , as vrea sa va povestesc mai multe dar din pacat mi-a fost stearsa din memorie toata faza..deoarece stalpul de pe mij pasajului mi-a aplanat cadere .. Motorul e ok in stare de functionare are doar cateva mici zgarieturi..si capacul dreapta de la ax cu came crapat si pierde un pic de ulei pe acolo Aveti grija si echipament ! Bravo domn'le! Ma bucur sa te vad postand. Te mai urci din nou in sa? Ar fi interesant de povestit cam cum s-a solutinat accidentul, cine a iesit pana la urma vinovat, si cam cum s-a intamplat treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturul Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Bravo domn'le! Ma bucur sa te vad postand. Te mai urci din nou in sa? Ar fi interesant de povestit cam cum s-a solutinat accidentul, cine a iesit pana la urma vinovat, si cam cum s-a intamplat treaba. SALUT! Dap de uracat deabia astept..dar sa imi dea carnetu si sa mi se repare mana..pt ca deocamdata nu prea cred ca m-as putea descurca in sha.. cat despre accident si eu as vrea sa stiu cum sa intamplat, numai ca explicatiile pe care le-am primit de la politie..nu prea se pupa cu nimic.. o sa trebuiasca sa ma duc sapt care vine dinou pe la ei ca sa mai fac declaratii...si sa imi dea si mie talonu si permisu inapoi..pt ca mi le-au luat X( despre vinovat.. au cazut de acord ca eu am fost tare as vrea sa ma pronuntz si sa pot spune si eu ceva..dar nu prea e nici o shansa..cred ca asa va ramane.. acum ce-a fost a fost..asta e si iimi pare rau pt motor si pt prietni o sa dau mai multe detalii dupa ce o sa trec iar pe la politie sapt care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate