todea Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 sal'tare tocmai ce am gasit topicu asta si mam gandit sa dau si eu cateva detali despre mobra mea...nu e achizitonata recent are deja vro 4 luni de cand e la mine! e un k1 bine cunoscut de toata lumea----destul de vechi dar totusi tine pasu cu miarele mai noutze(aici nui vb de miarele de la suzuki manevrabilitate buna,consum ok dar daca vrei miar ma gandesc ca nu te uiti la consum,cuplu destul de ok..al meu era limitat si ma gndesc ca sunt toate in primele 4 trepte dar sa rezolvat treaba cun cip TRE,pe curbe sta destul de bine depinde si cat de coios esti partea mai proasta sunt franele...my ex bine srad750 avea cilindru brembo nota 10 pt frane...am sai schimb si la asta incetu cu incetu cam tot cei stock.ma gandesc la un k5 asa ca daca sunteti interesati poate ne intelegem daca nuh ne apucam de dezmembrat....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Felicitari pentru achizitie..bafta cu ea..si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Bravo, felicitari pt motoreta. Oricum, asta-i boala Gixx-ului de o mie: are de dus dar n-are de oprit. Io am K8 si nu-mi plac franele, vreau sa-i pun alte discuri si neaparat furtune. Bafta si s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 interesanta motocicleta,ma gandesc bine ca sa achizitionez pe cand mai cresc o dracie d'asta numai ca de 600 multi km cu ea fara incidente ps:in poza 3 e si o Honda Cbr f1 ? mai ai carenele de la ea? e a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Se simte diferena cu CIP-ul ala TRE? de unde l-ai luat si cam cat ai de pe el? L-ai montat usor? Da-mi mai multe detalii te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 interesanta motocicleta,ma gandesc bine ca sa achizitionez pe cand mai cresc o dracie d'asta numai ca de 600 multi km cu ea fara incidente ps:in poza 3 e si o Honda Cbr f1 ? mai ai carenele de la ea? e a ta? nu e a mea e a unei gagici o tine la mine..asa a luato fara carene..una buna cu carene cam pe la 600 700 lire..daca vrei doar carene gasesti pe ebay la greu.bafta Se simte diferena cu CIP-ul ala TRE? de unde l-ai luat si cam cat ai de pe el? L-ai montat usor? Da-mi mai multe detalii te rog. nu te gandi la diferentza uriasa ceva genu full system exhaust si pc3....eu totusi o simt ...nu lam montat de f mult timp si de cand lam montat nu a mai fo vreme buna is curios daca delimiteaza si bordu ..adik sa treaca de 299..se monteaza ff usor in 5 minute oricum vine si cu schema unde trebe montat..undeva sub rezervor in prtea stanga..fac niste poze cum am timp..nush cat costa lam primit extra cand am luat toba insa pe aici cam multi le folosesc.bafta si salutatii pe conservari cu faza lunga Bravo, felicitari pt motoreta.Oricum, asta-i boala Gixx-ului de o mie: are de dus dar n-are de oprit. Io am K8 si nu-mi plac franele, vreau sa-i pun alte discuri si neaparat furtune. Bafta si s-o stapanesti sanatos io zic ca rezolvi treaba doar daca ii pui un brembo 19x20 ..cilindru...si daca nu te satisface vezi si de furtune..discurile sunt bune prob e cu cilindru care are un nivel mai mic...am vrut sa iau si eu k8 gagiu cerea 6400 lire pe el avea doar 1400 mile si iam zis 6300 na vrut sa tras pe poponeata la 100 de lire mam tras si eu la 6400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Merci mult ptr raspuns. Totusi bordul nu stiu daca il poate face sa indice peste 299, cred ca asa e programat el sa arate maxim. Daca poti pune si niste poze cu montajul ar fi super Oare ar afecta CIP-ul TRE cu ceva Power Commanderul?. Iar despre frane, ii poti pune niste furtunase racing si curatate bine etrierele si pistonasele. La furtunasele racing chiar se simte diferenta, frana sta mult mai tare si raspunde mult mai fin la apasare. Eu sunt f multumit de frane, franeaza mai bine decat cbr 900 pe care l-am avut inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 nu e a mea e a unei gagici o tine la mine..asa a luato fara carene..una buna cu carene cam pe la 600 700 lire..daca vrei doar carene gasesti pe ebay la greu.bafta ok,mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 Merci mult ptr raspuns. Totusi bordul nu stiu daca il poate face sa indice peste 299, cred ca asa e programat el sa arate maxim. Daca poti pune si niste poze cu montajul ar fi super Oare ar afecta CIP-ul TRE cu ceva Power Commanderul?. Iar despre frane, ii poti pune niste furtunase racing si curatate bine etrierele si pistonasele. La furtunasele racing chiar se simte diferenta, frana sta mult mai tare si raspunde mult mai fin la apasare. Eu sunt f multumit de frane, franeaza mai bine decat cbr 900 pe care l-am avut inainte. nup nu afecteaza cu nimik...asa zice si producatoru...dami ceva timp cu pozele... sa vina o zi fara ploaie Merci mult ptr raspuns. Totusi bordul nu stiu daca il poate face sa indice peste 299, cred ca asa e programat el sa arate maxim. Daca poti pune si niste poze cu montajul ar fi super Oare ar afecta CIP-ul TRE cu ceva Power Commanderul?. Iar despre frane, ii poti pune niste furtunase racing si curatate bine etrierele si pistonasele. La furtunasele racing chiar se simte diferenta, frana sta mult mai tare si raspunde mult mai fin la apasare. Eu sunt f multumit de frane, franeaza mai bine decat cbr 900 pe care l-am avut inainte. tre sa fie ceva sa delimiteze bordu uitate pe youtube sunt care indica peste 300 tot suzuki de 1000 k1..incerc sa aflu cat mai curand daca mi la delimitat sau nuh doar sa vina o zi caldutza fara ploaie..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Am vazut si eu niste filmulete in care sarea de 300 si am vazut si la R1 de prin 2000 care prindea 301 acum ramane de vazut. Astepam ziua calduta si fara ploaie ms ptr raspunsuri, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Ce-i cu faru' ala negru din a 3a poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Ce-i cu faru' ala negru din a 3a poza? nui far e protectie head light cover...iti da un aspect mai racing sau o poti folosi pt e evita pietricelele care iti sar in far... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Felicitari pt achizitie ! E unul dintre modelele preferate. Mi se pare motocicleta "adevarata" , mare , solida , spre deosebire de unele care arata ca niste tantari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 am si eu un suzuki identic cu al tau...am furtune racing...in ciuda faptului ca imi curge un simering de la furca si curge exact pe discul de frana eu sunt multumit de frane...se simte intr-adevar , dar acuma pana da caldura vreau sa schimb simeringurile la furca sa vedem cum franeaza dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 nui far e protectie head light cover...iti da un aspect mai racing sau o poti folosi pt e evita pietricelele care iti sar in far... Chiar apara de pietricele sau este doar estetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 il poti folosi in ambele scopuri atata timp cat e ziua!aaa si inca ceva nu e tocmai legal:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 il poti folosi in ambele scopuri atata timp cat e ziua!aaa si inca ceva nu e tocmai legal:P De fapt cred ca a fost facut mai mult pentru pista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 pretul K1-lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 K1 e de domeniul trecutului, pune poze cu K5-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) K1 e de domeniul trecutului, pune poze cu K5-ul Sa inteleg ca si-a luat K5 sau i zis-o la caterinca? Editat Ianuarie 23, 2009 de SHKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Si-a luat K5 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Si-a luat K5 1000. Cool, vrem poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) da asa este k1 de domeniul trecutului a suferit un crash si sa dus la danezi poate o sa o duca mai bn acolo momentan si sper sa fie pt ceva vreme THE BEAST k5 sio poza cu gasca mii de multumiri pt insotire tocmai ce am achizitionat un racefit slash cut astept sa soseasca multa bafta tuturor inca putina rabdare Editat Ianuarie 25, 2009 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 da asa este k1 de domeniul trecutului a suferit un crash si sa dus la danezi poate o sa o duca mai bn acolo momentan si sper sa fie pt ceva vreme THE BEAST k5 sio poza cu gasca mii de multumiri pt insotire tocmai ce am achizitionat un racefit slash cut astept sa soseasca multa bafta tuturor inca putina rabdare Frumos k5, sa il stapanesti sanatas si la mai multi kilometri fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 Frumos k5, sa il stapanesti sanatas si la mai multi kilometri fara incidente! mersi mult uite si un movie:D http://uk.youtube.com/watch?v=we5v-ChS6dU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate