Marius-Vinga Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 AM O RUGAMINTE PENTRU ADMINISTRATORUL TOPICULUI :STERGETI VA ROG POSTURILE OFF TOPIC.VA MULTUMESC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) AM O RUGAMINTE PENTRU ADMINISTRATORUL TOPICULUI :STERGETI VA ROG POSTURILE OFF TOPIC.VA MULTUMESC. nu v-a face asta numai daca e contactat personal.Ai o rubrica pe aici unde il contactezi.Cei care stiu te v-a indruma.E bine asa!Cred ca la ,,Report,, e chestia asta... Editat Decembrie 23, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 nu v-a face asta numai daca e contactat personal.Ai o rubrica pe aici unde il contactezi.Cei care stiu te v-a indruma.E bine asa!Cred ca la ,,Report,, e chestia asta... L-am contactat deja ,astept sa stearga postarile off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 pacat mare ca pe acest forum nu se pot lua decizii pt ca imediat esti atacat ..de parca nu ar fii forum pt totii aradenii....fiecare scrie si deschide ce vrea(parerea mea) liberul arbitru.... in loc sa ne prezentam din nou!intradevar celalt topic e deja vechi...altii au mai ramas fara permis altii au plecat din tara etc etc Acuma facem prezentarea (catalogul recensamantul 2009) Motociclisti de actualitate .....mie sincer unu mi-a placut si topicul de pus poze....si acolo am vazut ca sa aruncat cu noroi in unii altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) pacat mare ca pe acest forum nu se pot lua decizii pt ca imediat esti atacat ..de parca nu ar fii forum pt totii aradenii....fiecare scrie si deschide ce vrea(parerea mea) liberul arbitru.... in loc sa ne prezentam din nou!intradevar celalt topic e deja vechi...altii au mai ramas fara permis altii au plecat din tara etc etc Acuma facem prezentarea (catalogul recensamantul 2009) Motociclisti de actualitate .....mie sincer unu mi-a placut si topicul de pus poze....si acolo am vazut ca sa aruncat cu noroi in unii altii Sunt sigur ca dupa ce se va face ordine pe topic vor posta foarte multi motociclisti aici.Acest topic nu l-am conceput doar pentru incepatori ci pentru toata lumea deci nu ezitati sa v-a prezentati. Editat Decembrie 23, 2008 de biggigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Prezentati-va,puneti o poza(2,3 cite vreti) si lasati si un idd de yahoo mesenger sa putem discuta imparti pareri si ce e CEL MAI IMPORTANT SI MAI DE PRET LEGA O PRIETENIE findca noi in loc sa fim uniti ne atacam unii pe altii si mai rau in arad se fac numai bisericute ....din cauza unara care nu isi vad nasu .... eu zic sa fim prieteni indiferent de starea sociala si etnia fiecariua!!! Haideti macar sa incercam!!!lasati deoparte rautatea ...fiecare mai gresim mai facem un off topic sau deschidem un topic deja deschis ..haideti sa le ignoram finca nu e proprietate privata ....este al nostru al aradenilor!!! Pace voua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 catalin abrudean din Bocsig-Ineu-Arad! motocicleta honda cb600f hornet din 2002 ! id messenger : tommy_the_gun_2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 Ma bucur ca mai sunt si oameni care inteleg ideia topicului.Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) Gligor Constantin (Kato) 45 ani Honda CBR 600 mess kato_arad ! tel: 0722.713.727 Editat Decembrie 24, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Cosmin - Rolly 20 ani KTM LC4 640 SM id: rolly_88_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Anghel Horatiu-Mihail(Horatiu)-24 de ani momentan, Arad,Micalaca 300(linga faculta) Motor Yamaha R1,YM horace_io,grupa sanguina B3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) PAUL NEGARLA aka ROBERT, 22 ani, Arad-Vlaicu-Fortuna. Motor Honda CBR 900RR Fireblade. ID mess: militar_ar0332 Editat Decembrie 24, 2008 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Suciu Draius ,langa piata Mioritei, Moto Honda Cbr 900 RR SC 33,id mess "suciudarius" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) VIKY alias ZMAUL...SUZUKI GSX 1100 STREETFIGHTER.Parneava aproape in ALFA....id mes.mvkbyxs Editat Decembrie 26, 2008 de ZMAUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Am ramas dator cu niste imagini ... si id este batinas_o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) sabau alexandru , teatru:D aprilia rs 125 id: takeit_tothegrave@blabla.com scuze pentru double post dar nu mai pot modifica celalalt mesaj. ete asta's eu Editat Decembrie 26, 2008 de Alex2992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 elzorab alias tudor - arad podgoria --- poze mai vechi cu cbr-u acum ktm si husqvarna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Dobre C-tin Cristian, din Ramnicu Valcea, de vreo 2 ani prin Arad, un cbr de care am sa ma scap, si un hornet p care am sa il calaresc mult timp de acum inainte, Doamne ajuta. Ah era sa uit, stau la Fortuna. Dobre C-tin Cristian, din Ramnicu Valcea, de vreo 2 ani prin Arad, un cbr de care am sa ma scap, si un hornet p care am sa il calaresc mult timp de acum inainte, Doamne ajuta. Ah era sa uit, stau la Fortuna. ID: crisit21@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Dobre C-tin Cristian, din Ramnicu Valcea, de vreo 2 ani prin Arad, un cbr de care am sa ma scap, si un hornet p care am sa il calaresc mult timp de acum inainte, Doamne ajuta. Ah era sa uit, stau la Fortuna. uite si golfu' lu stanu...ce penal ii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Cristi, 25ani, din Arad (Polivalenta) Yamaha YZF600R Thundercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Cristi, 25ani, din Arad (Polivalenta) Yamaha YZF600R Thundercat yahoo mesenger nu folosesti Vecine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 yahoo mesenger nu folosesti Vecine? si tu esti vecin cu noi ?) razordc00 e idu lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DevilRider92 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Urban Cosmin,16 ani,stau in Arad(Micalaca).id:cosminurban@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cristi, 25ani, din Arad (Polivalenta) Yamaha YZF600R Thundercat Mai,de cand stai tu la Polivalenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Mai,de cand stai tu la Polivalenta? kato ca tot o dai cu cearta referitor de offtopic de ce nu ii scrii in privat la PM??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate