ianachim Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 in functie de vreme dam o tura? cu siguranta nu pe suceava sau topllita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) plm pe 25 mai pe dupa amiaza parca ar merge o tura "in zona" asa de control. nu de alta da am niste beri la bord la ora asta. pt 26 astept si eu propuneri interesante. Un galati, ceva ? asa sa vedem dunarea la culoare. sau poate murighiol (tulcea - si sa ne lipim de 2 ore cu barca in delta). Editat Decembrie 24, 2008 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 nu stiu cum da' e numai cu minus toata saptamana... poate Pompi sa se aboneze dar o Timisoara dus intors nu vrajeala de asta scurta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 in functie de vreme dam o tura?cu siguranta nu pe suceava sau topllita la multi ani sanatate Pompi nu stiu cum da' e numai cu minus toata saptamana...poate Pompi sa se aboneze dar o Timisoara dus intors nu vrajeala de asta scurta... la multi ani Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 26 ramane de miscat undeva pe la 10-10.30 miscarea ca e inca inghetat unde............... ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 26 ramane de miscatundeva pe la 10-10.30 miscarea ca e inca inghetat unde............... ramane de vazut Miscareeee!......Daaaaa!..... Ca bate soarele pe mobra si parca face joc de glezne in grajd. Zice ca vrea a se dezmorteasca pentru ca sa poata merge in Piata de Revelion, sa vada artificiile Doar la capitolul cu locatii nu e inspiratie la ora asta, ca inca nu m-am trezit de tot, dar mai muncim inca si la asta. Revin cu idei daca imi vine vreuna, insa de mers, merg si eu oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) intalnire unde ? hai zi, 10 - 10.30 o benzinarie petrom sau petromv preferabil. DAca nu e nimic clar din seara asta nu cred ca ma scol la 8 sa verific Editat Decembrie 25, 2008 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 salut, primiti si incepatori ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 salut,primiti si incepatori ???? Ei sa nu zici ca ti-a ajuns fata acasa!!!!!!! Nu stiu ce zic sefii, poate pun o vorba buna pentru tine daca promiti ca papi tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 dupa cum bine zice vorba aia romaneasca UNDE.S MULTI NEBUNIA CRESTE asa si noi azi oricum pana sa va hotarati voi care unde si cum mai mai ca era sa stau acasa asa ca in bine obisnuitu.mi stil am alergat singur bucuresti - cornu am vrut sa mai numar inca o data "oolele" lu. mos nastase aveam in minte sinaia dar din breaza deja era nebunie ambele benzi blocate de masini plecasem sa ma bucur de drum nu sa ma enervez asa ca am intors prin cornu si acasa cam -2 ... -3 grade super asfaltul traiasca masinaria bmw zidu chiar imi pare rau dar crede.ma ca nu eram sigur de nimic oamenii au ars.o doar pana in snagov si nu m.am mai vazut cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Pe motor sunt minus 10. Have fun si treceti si pe la o farmacie sa luati anti-inflamatoare si anti-pneumonie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 eu tot ma dau de5 zile,si nu am nici pneomonie si nici ochii umflati..daca continui patesc ceva???se poate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 zidu chiar imi pare rau dar crede.ma ca nu eram sigur de nimicoamenii au ars.o doar pana in snagov si nu m.am mai vazut cu ei nu-i problema. cand am vazut ca lumea nu e hotarata am mai bagat 1,5 ore de somn si pe la 12 m-am carat. Am ajuns pana la campu lung pe drumul vechi de pitesti apoi la intoarcere am bagat autostrada BLANA. Total cam 320 km - drum relaxant si lejer. Am ajuns in bucuresti cand se lasa intunericul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate