demostene Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Din 14 noiembrie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 4 “Un fel de realitate” Test si tehnica 6 Prezentare: BMW R 1200 GS Adventure. "Aventura continua” 10 Drive-test: Buell Ulysses XB12X. “Odiseea lui Erik” 16 Drive-test: Ducati Paul Smart 1000, Ducati 1000 Sport. “Legende adevarate” 24 Mastertest comparativ in Alpi. Partea I. “Batalie in Alpi” 36 Test pe circuit: BMW K 1200 R Power Cup / Kawasaki ZX-10R. “Atac la Ninja!” 42 Airbag moto de la Honda. “Un aer protector” Magazin 44 Tipuri de cadru. “In cadru... organizat” 48 BMW-ul cu motor de Wartburg. “Dupa 20 de ani” 52 Conservarea motocicletelor pe timp de iarna. “Pregatiri de sezon” 54 PC. “In pas cu lumea. «Super» Bikes” 56 Pezentare second-hand: Yamaha XJR 1300. “Miscarea materiei” Mica publicitate 60 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 64 “Spre Capul Nord pe Hayabusa”. Partea I. Sport 70 Etapa Campionatului National de Motocros pe Echipe. “Toamna la extrem” 72 Cupa Motoland Mobil 1 la enduro-cros. “Distractie pe cinste” 75 Romania la Dakar 2006 76 Moto Grand Prix: Philip Island (Australia), Istanbul (Turcia). “Penultima repriza” 78 C.M. Superbike/Supersport: Magny-Cours (Franta). “Final fierbinte” Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 Motoreta&Co. “Ho®o®scop moto” 82 Din numarul viitor Erata: Ducati Paul Smart 1000 (Sport 1000) In pagina 22, in loc de "amortizorul central" se va citi corect "monoamortizorul lateral" Lectura placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 44 Tipuri de cadru. “In cadru... organizat” In numele habarnistilor curiosi multumesc pentru acest articol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 E 17 si inca n-a aparut pe tarabe! ce se intimpla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 O gasesti pe piata la tarabe! poate nu aveau la chioscul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Se poate ... mai caut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Am inteles ca Honda are airbag dar nu prea am inteles ce se intampla cu motociclistul la un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 Uite un citat din revista care explica f. bine totul: "...forma de "V" a airbag-ului de pe Gold Wing determina retinerea pilotului pe motocicleta chiar in cazul unor ciocniri petrecute sub un anume unghi lateral." In plus mai exista si niste poze foarte explicite care sugereaza exact ce se intampla. Bafta si asfalt uscat, cat se mai poate inainte sa vina zapada!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 una calda (numarul trecut) , alta rece daca atv nu e nimic nu e... pacat din punctul meu de vedere numar slabutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 "daca atv nu e nimic nu e..." Putintica rabdare, asteapta nr urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 articolul l-am citit dar tot nu sunt lamurit ce se intampla cu pilotul dupa timpul acela de 0,15s.la 50km/h daca te lovesti de o masina la un moment dat cazi ca se intampla sa cazi la 0,15s sau 0,20s de la impact se poate dar oricum cazi si probabil motorul asta 300kg cade peste tine si daca masina ruleaza poate trece si ea peste pilot vreu doar sa spun ca testul nu mi se pare complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Japonezii de la Honda ofera prin acel sistem protectie la impact frontal nu un panaceu universal. "Scuturile energetice" functioneaza numai in SF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 un numar extraordinar, cel mai bun din cate am citit. mi s-a parut foarte util "pregatiri de sezon" , foarte reusit testul comparativ "batalie in alpi" si ma bucur ca a reaparut rubrica "pc" . mi-ar place sa vad, cum parca mai zicea si cineva mai demult, o rubrica despre scutere de toate capacitatile, eventual teste comparative. sunt sigur ca multi care cumpara revista detin sau viseaza la un scuter. interesant ar fi si un un articol despre motoare de 125cc, nu stiu daca a mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate