mihaiand Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) Baieti , as vrea sa imi cumpar o casca noua si poate ma ajutati sa ma orientez spre ceva ... Bugetu e in jur de 300 de ron ... mai mult nu am si nici nu vreau sa dau 400-500 lei pe o casca ... Pana acum in magazine am vazut doar NITRO la bani astia(pe bikeshop vindea unu' noi cu 2 mil ... ) , UVEX deja depaseste ... cel putin asa aveau aia preturile. Imi place mult SHARK , sau una gen STREETFIGHTER , etc ... Sa ma incumet sa iau de pe louis? mi-e ca nu nimeresc marimea ... Pentru cei din pitesti sau valcea ... daca puteti sa imi recomandati niste magazine cu preturi ok ... Astept sfaturi !!! [am facut topic nou pt. ca daca postam la discutii intre noi se trecea repede peste.multumesc pt. intelegere] Editat Decembrie 26, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 un prieten si-a luat un SHARK S600 la 350 RON depaseste cu putin bugetul tau dar cred ca ii o alegere buna casca arata exact asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
czauner Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 http://motomarket.buy-talk.com/vanzari-cas...echipamente-f3/ incearca aici trebuie sa gasesti ceva, eu cu 140 ron mi-am luat un agv super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 ce model de agv? ca-s tare curios. apropo, tot la pretu care ti l-a zis Razvy mi-am cumparat eu AGV K2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 da`mi un buzz pe mess ca iti arat de unde sa`ti iei ori noua ori sh in stare buna , eu mi`am luat shoei xr800 acuma 1 an jumate cu 250 ron si noua era 300 de euro , si vreau sa zic ca sunt foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) uitete putine la uvex-uri sunt la ofera 50E nu mi se pare chear asa mult:D http://www.louis.de/_20df1a83110432f262979....php?topic=list Editat Decembrie 31, 2008 de Raulyto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 mihaiand pana la urma ti-ai luat casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 mihaiand pana la urma ti-ai luat casca ? nu ... Vreau sa ajung mai intai in Pitesti la Realmoto , sa vad ce au aia pacolo ... Oricum astept in continuare sfaturi si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) mi`o cumparat taicamiu in italia un AGV. nu`i grea...nu vajaie deloc pana la 40km/h(cat am mers pe zapada).Peste 40km/h nu stiu.Am sa verific cand se mai topeste zapada. Editat Ianuarie 2, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 mi`o cumparat taicamiu in italia un AGV. nu`i grea...nu vajaie deloc pana la 40km/h(cat am mers pe zapada).Peste 40km/h nu stiu.Am sa verific cand se mai topeste zapada. Ce AGV? baga poze ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 incearca la http://www.kronaumoto.ro/ la oferte sunt neste preturi ff bune de akolo vreau sa imi iau si eu acum dati si voi pareri un shark m-ar interesa in special cel s500 samurai scuze k m-am bagat aiurea peste topicul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 Up ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Up ! shark s500 . purtata septembrie-noiembrie 2008 ( 250 lei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 shark s500 . purtata septembrie-noiembrie 2008 ( 250 lei ) Nu , mersi . Vreau noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Raport pret/calitate as recomanda-o pe asta - http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=8737 . Am avut ocazia sa o probez, e usurica si confortabila, destul de bine aerisita, constructie solida si de calitate. Mai sunt si aici pe forum la bursa cateva oferte tentante la preturi bune (am vazut un Craft Rxx3 pe la 110euro care imi face cu ochiul), dar depinde ce marime porti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Raport pret/calitate as recomanda-o pe asta - http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=8737 . Am avut ocazia sa o probez, e usurica si confortabila, destul de bine aerisita, constructie solida si de calitate. Mai sunt si aici pe forum la bursa cateva oferte tentante la preturi bune (am vazut un Craft Rxx3 pe la 110euro care imi face cu ochiul), dar depinde ce marime porti. Foarte frumoasa cea de sus ... sper sa isi merite banutzii si la capitolul siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Raport pret/calitate as recomanda-o pe asta - http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=8737 . Am avut ocazia sa o probez, e usurica si confortabila, destul de bine aerisita, constructie solida si de calitate. Mai sunt si aici pe forum la bursa cateva oferte tentante la preturi bune (am vazut un Craft Rxx3 pe la 110euro care imi face cu ochiul), dar depinde ce marime porti. AGV GP-1 am avut si recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 korectu...de unde poti lua casti cum ai zis tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 Azi am fost si am probat cateva ... dar nu mi-am luat Care va place mai mult la design ? ( astept cat mai multe pareri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 La prima ii faina combinatia de culori,dar a 2-a imi place mai mult datorita spoilerului ,a 3-a mi se pare de copii cu culorile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 daca vrei sa mergi si pe amurg, seara sau noaptea ia-ti ceva clear, in nici un caz cu geam fumuriu sau oglinda. eu am nolan cu geam fumuriu si seara tre sa ii ridic vizoru k nu mai vad mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 daca vrei sa mergi si pe amurg, seara sau noaptea ia-ti ceva clear, in nici un caz cu geam fumuriu sau oglinda. eu am nolan cu geam fumuriu si seara tre sa ii ridic vizoru k nu mai vad mare lucru. Am luat pozele de pe net ... castile vin cu viziera clear Astept pareri in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Azi am fost si am probat cateva ... dar nu mi-am luat Care va place mai mult la design ? ( astept cat mai multe pareri ) a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 a 2-a deacord... dar totusi cauta cv sa se asorteze cu linguritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 eu am uvex ps 430. am dat pe ea vreo 550lei vara trecuta. e destul de buna, e aserisita, se abureste doar cand stau peste un minut la semafor si afara e frig, incepe sa fluiere de pe la 90km/h in sus si reduce destul de bine zgomotul motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate