razvypp Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 am o aprilia rs 50 merge bine dar vreau sa ii maresc capacitatea cilindrica la 125 cm3 , este posibil ?? daca da imi puteti spune va rog cum ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 De la 50 la 125 ... doar cu alt motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Nu stiu, probabil au existat motoare carora le puteai schimba chiul(o)asa, pistonul si te rezolvai cu capacitatea cilindrica. Dar ideea-i nasoala chiar si-asa, ca, de exemplu, cutia n-ar fi fost facuta pentru capacitate cilindrica mai mare. Asa ca, schimbi capacitatea? Schimbi motorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 am o aprilia rs 50 merge bine dar vreau sa ii maresc capacitatea cilindrica la 125 cm3 , este posibil ?? daca da imi puteti spune va rog cum ... Multumesc Cumperi alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 se poate modifica,daca stii un strungar bun...merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Lol, cred ca ai sfarsi prin distruge un motor bun . Pe langa faptul ca trebuie sa schimbi si gurile de admisie, si piston, si tot, reduci rezistenta cilindrului si... nah... lenea-i 'coana mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Nu cred ca ai cum sa pui un cilindru, piston, chiulasa toate de 125 pe un motor de 50 cmc... nu zic ca nu e imposibil. Mai sigur e sa-l schimbi cu unul de rs125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 am un teren de 350 metri patrati. cum pot sa-l fac de 800 m2? il irig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Nu stiu, probabil au existat motoare carora le puteai schimba chiul(o)asa, pistonul si te rezolvai cu capacitatea cilindrica. Dar ideea-i nasoala chiar si-asa, ca, de exemplu, cutia n-ar fi fost facuta pentru capacitate cilindrica mai mare. Asa ca, schimbi capacitatea? Schimbi motorul . nu cutia e problema imediata, ar mai rezista ceva! ambielajul e prima victima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 pe RS50 poti pune kit-uri pana in jur de 80 cmc.. se gasesc pe la diverse firme moto, unul din producatori e Polini. ramane totusi problema de care vorbea stresul, plus racirea pt ca motorul va fi mult mai incalzit si e posibil sa nu aiba racire suficienta. Dar ca sa fiu in ton cu antemergatorii ( in special Arunescu... ) , de ce te limitezi la 125? nu ti-ar sta bine pe o aprilia de 1000? de cat sa o faci de 125 si sa te plistisesti, apoi sa treci la ceva mai mare, nu mai bine o faci direct de 1000 si ai terminat balciul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 am un teren de 350 metri patrati. cum pot sa-l fac de 800 m2? il irig? arabil ? vinzi din el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 am o aprilia rs 50 merge bine dar vreau sa ii maresc capacitatea cilindrica la 125 cm3 , este posibil ?? daca da imi puteti spune va rog cum ... Multumesc onmultesti cu doivirgulacinci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Eu zic mai bine iei alta ptr ca rs50 nu e calculat ptr viteze mari,franari puternice de la viteze mari etc....ai niste discuri mici de frana care dabea tin motoreta la 90 de kile cat are ea,nu trebuie mai mult,cauciuce subtiri etc....las`o asa sau ia rs125.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Revo, zi-mi te rog dc stii un strungar bun aici la noi in targ(Bz) Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 o singura posibilitate ar fi sa schimbi tot motorul. altfel este imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Revo, zi-mi te rog dc stii un strungar bun aici la noi in targ(Bz) Salutari cu faru' lolz, poate nu te-ai prins dar a fost o gluma (zic eu) o singura posibilitate ar fi sa schimbi tot motorul. altfel este imposibil Ce idee originala, nici nu s-a mai zis in acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 hihi, gluma, negluma ce o fi fost eu l-am intrebat pe om daca stie in Buzau in strungar care lucreaza bine Oricum eu nu vreau sa fac Mobra de 125 insa vreau sa modific cate ceva in cilindru(admisia , evacuarea) si aici trebuie un meserias care sa aiba si scule si pe langa asta vreau sa mai fac cate ceva la strung Toate bune, Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 bwahahahahahhh! ce sa faci tu de 125? lasa-te mah de asa ceva ca e pur si simplu de rahat! iti moare ambielaju' de numa-numa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Nu umbla aiurea in motor ca-l strici grav. Daca vrei neaparat, cauta un kit Polini (in jur de 300) si o toba. Ii ridici cilindreea la 78 cmc, care este MAXIMUL. DACA UMBLI LA CILINDREE SA MARESTI SI DEBITUL LA POMPA DE ULEI DE AMESTEC. Bafta, pa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate