shin Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Eu de cand am ramas fara permis o ard numai pasager la fete ca deh, e mai fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Blasfemie. Un bărbat să se urce pe locul din spate al unei motociclete conduse de o femeie? Eu niciodată nu am să fac așa ceva. Eu ma urc daca are de ce sa ma tin la acceleratii puternice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Blasfemie. Un bărbat să se urce pe locul din spate al unei motociclete conduse de o femeie? Eu niciodată nu am să fac așa ceva. aoleeeu, da' ce-are domle o motocicleta condusa de o femeie? altfel, haideti sa ramanem on topic fetelor, poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 @Simi: Ai vizitat si interiorul castelului? Nu am apucat ptr ca am ajuns exact cand s-a inchis accesul vizitatorilor. Dar am mai fost in trecut si l-am vizitat. Am vazut ca Cetatea Devei o renoveaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Tu ai cam multe idei preconcepute si prejudecati. Paștele mamii lui de orgoliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) Nu am apucat ptr ca am ajuns exact cand s-a inchis accesul vizitatorilor. Dar am mai fost in trecut si l-am vizitat. Am vazut ca Cetatea Devei o renoveaza. Este in restaurare de cativa anisori, la fel si castelul. Daca mai treci prin zona si vrei sa mai ajungi pe undeva anume, da-mi un semn si te indrum. Editat August 6, 2012 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Saru'mana, o sa tin minte. O sa mai vin cu siguranta, de fapt ma bate gandul sa ma mut cu familia in Ardeal, lucrez la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Da ,Da ,muta-te! chiar nu stiam ce lipsea.. ne lipseau aia de voteaza cu oprescu si mazare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Mazare e in Constanta, ai confundat. Eu nu votez Si de ce te grabesti sa judeci daca nu cunosti omul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Da ,Da ,muta-te! chiar nu stiam ce lipsea.. ne lipseau aia de voteaza cu oprescu si mazare... Ohhhh ... ce bine era daca ne trebuia pasaport sa venim in vestul tzarii ... nu ? Editat August 7, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 on (aprox) am vazut o tipa cu un chopper foarte fain (cred ca era o Kawa) cand ma intorceam ieri de la mare. o fi bagat ceva bani in el. B 969 UNA or smth. ar merita niste poze pe-aici. off: de ce nu au si baietii un topic de-asta? (ca sa nu mai zic de o sectiune boys only ). care face unu? unde s-ar potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 on (aprox) am vazut o tipa cu un chopper foarte fain (cred ca era o Kawa) cand ma intorceam ieri de la mare. o fi bagat ceva bani in el. B 969 UNA or smth. ar merita niste poze pe-aici. off: de ce nu au si baietii un topic de-asta? (ca sa nu mai zic de o sectiune boys only ). care face unu? unde s-ar potrivi? Poze cu ce vlad? .. cu moacele noastre ? Tu iti dai seama ce o sa iasa ? Da' tu poti sa pui ... ca esti ok, ai parul lung si cretz, presimt multe comentarii de bine de la femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 nu doar moacele, pentru asta e parca un topic..."sa ne cunoastem" or smth moace+moto...artistice, cum baga fetele. cred ca ar iesi destul de fun, uite-te ce iese aici. P.S.: merci de aprecieri da' m-am ingrasat, ar trebui sa pun numai poze vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 nu doar moacele, pentru asta e parca un topic..."sa ne cunoastem" or smth moace+moto...artistice, cum baga fetele. cred ca ar iesi destul de fun, uite-te ce iese aici. P.S.: merci de aprecieri da' m-am ingrasat, ar trebui sa pun numai poze vechi Pai cred ca se poate folosi topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 ok sefu' . daca bagi si tu bag si io. ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Hahahahha .. Vlad, tu ai fost cu ideea ... pune tu primu' ca pe mine ma bufneste rasu Editat August 7, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) ok. fac eu topic la "motociclisti in timpul liber" - ca ala cu "sa ne cunoastem" nu e chiar ce trebuie and done : /index.php?/topic/682055-poze-cu-motociclisti/ Editat August 7, 2012 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Hai fetele ... asteptam marfa noua E caligula afara ... on (aprox) am vazut o tipa cu un chopper foarte fain (cred ca era o Kawa) cand ma intorceam ieri de la mare. o fi bagat ceva bani in el. B 969 UNA or smth. ar merita niste poze pe-aici. off: de ce nu au si baietii un topic de-asta? (ca sa nu mai zic de o sectiune boys only ). care face unu? unde s-ar potrivi? Si eu am vazut o gagica tare pe un chopper negru acum cateva ore. Tocmai parcase la una din curtile de pe Sos. Colentina, intre Carrefour si intersectia cu avionu' N-am retinut numarul ca ma uitam cum isi scoate casca si-i cadeau pletele pe umeri ... Editat August 7, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Hai ca pun si eu 2 poze sa sparg gheata, una pe motor si una de la halloween Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Hai ca pun si eu 2 poze sa sparg gheata, una pe motor si una de la halloween Ce bine iti sta cu stetoscopul la gat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ce bine iti sta cu stetoscopul la gat ... Eu eram Dracusor-ul Cel cu stetoscop-ul e prietenul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Hayabusica, e misto rau poza din avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Eu eram Dracusor-ul Cel cu stetoscop-ul e prietenul meu da ma stiam ... da faceam misto de tine. esti cu baiatu cu stelutza la tzatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Hayabusica, e misto rau poza din avatar. Multumesc frumos q_simi da ma stiam ... da faceam misto de tine. esti cu baiatu cu stelutza la tzatza Daaa formam un cuplu de aproape 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Daaa formam un cuplu de aproape 1 an Dragostea dureaza 3 ani ... http://www.bookblog.ro/recenzie/dragostea-dureaza-trei-ani/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate