newprofiler1978 Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Am revenit!!! Azi, desi frig, am iesit la o tura pe langa Bucuresti! Ne-am distrat de minune si binenteles ca am facut si poze! Am mers din Mogosoaia pana dincolo de Tancabesti, numai offroad! Drum super unde am intalnit si noroi, si rape si un lac secat, unde cel putin Vali s-a distrat de minune! Eu... avand gume de asfalt... am intrat... m-am impotmolit... si am iesit... Sper sa puna si Vali poze cat mai repede ca el are mai multe si mai reusite... @Vali... sa vedem cum ne intalnim saptamana viitoare sa imi dai cd-ul Vreau sa vad filmuletele de la rapa aia... unde am luat busitura in iarba... Motoreta e ok!!! (spre deosebire de a ta... care a ramas fara un semnal...) Si maine... 13 Nov la ora 12 ne ducem din nou... (numa sa nu ploua)! Cine vrea sa vina... la ora 12 max 12.20 ma intalnesc la Fantana Miorita cu Vali! Noi o sa avem si pasageri... Numai bine sa conduceti cu bagare de seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Hmmm...cred ca v-ati dat seama ca la o tura de off-road e bine sa nu ai pasager, prea multe bagaje, sa ai gume de cross,iar semnalale si oglinzile date jos. P.S....si sa te innamolesti cat mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Zicea cineva ca a vazut un drum de tara cand mergea cu trenul spre Ploiesti si am zis sa-l incercam. N-am ajuns noi la Ploiesti dar distractia a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 Ce statea Vali cu motoru peste el... si noi radeam de nu mai puteam in loc sa il ajutam Mda... vad ca este ud pe jos... Ies oricum, macar sa imi spal motoreta ca s-au speriat vecinii din bloc... Baftaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Felicitari baieti!!! Cred ca a fost o iesire super. Va invidiez. Ma uit pe geam ca e soare afara si tre sa stau cu picioru la dezumflat in loc sa fac o tura. Tineti-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 ce porcaiala in noroi!! super tura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Zicea cineva ca a vazut un drum de tara cand mergea cu trenul spre Ploiesti si am zis sa-l incercam. N-am ajuns noi la Ploiesti dar distractia a fost super. neah...e un drum de la Ploiesti spre Sinaia...pe langa Raul Prahova.cred ca de ala e vorba.si eu l-am vazut si am zis ca ar merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Eu propusesem pe un alt forum o iesire pana la ploiesti pe lanag acfr dar nu s-a bagat nimeni si pana la urma nu am mai mers nici eu din cauza unor pb tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Frumoase iesirile voastre pe linga Bucuresti mai ales daca se termina sau sant precedate de o sticluta mica de tanita dar din experienta va spun ca nu este mai scumpa o iesire la munte si sper sa vad si poze de PE munte. poate vin si eu daca am timp la tura urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Foarte frumoooos...! va invidiez in momentele astea! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Eu propusesem pe un alt forum o iesire pana la ploiesti pe lanag acfr dar nu s-a bagat nimeni si pana la urma nu am mai mers nici eu din cauza unor pb tehnice. Drumul mergea chiar pana la Ploiesti pe langa tren? Noi la Peris ne cam indepartasem de tren si asa am ajuns in balta. Cand mai iesim dam sfoara poate ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Pai din tren se vedea la un moment dat cum disparea drumul pentru o bucata de drum dar din moment ce avem enduro asta nu e o problema. Chiar ar fi indicat sa bagam si putina aratura asa de control. Iar daca vine si Catalin poate ajungem pana mai departe de ploiesti ca zicea el ca stie un drum. Acuma ca am permis nu ma mai tine nimic (doar talonu' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Foarte frumoooos...! va invidiez in momentele astea! Bafta! Te asteptam cu placere! Pai din tren se vedea la un moment dat cum disparea drumul pentru o bucata de drum dar din moment ce avem enduro asta nu e o problema. Chiar ar fi indicat sa bagam si putina aratura asa de control. Iar daca vine si Catalin poate ajungem pana mai departe de ploiesti ca zicea el ca stie un drum. Acuma ca am permis nu ma mai tine nimic (doar talonu' ) Noi chiar ne-am indepartat total de linia de tren la Peris, dar banuiesc ca o gaseam daca insistam. Poate bagam o tura in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Eu o sa ies cu moto orice ar fi: ploaie, zapada/grindina ca la cat am asteptat...moooor. Asa ca decum iau carnetul eu ies putin la plimbare. Daca nu e chiar atat de urata vremea poate ne bagam pe acolo, altfel cred ca o sa dau cateva ture pe langa oras doar, asa ca sa mai alin focul ce arde. Daca aveti vreo propunere pt sambata dupamiaza..0721036354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate