septimiu JFK Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 pana la urma la ce ora se pleaca pe autostrada....ma refer la gasca mare ...dc stie cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 cum The Duck e de prin cartier, adica obor-colentina, si amic de-al meu am stabilit sa ne sunam maine dimineata si sa stabilim unde ne intalnim. s-a schimbat ora si pe la 10 iesim pe autostrada, ori prin catelu ori de la Molul la intrare pe autostrada.daca vrei sa fii trezit maine dimineata lasa pe PM nr de telefon si te anunt ce decidem. nu sarim mai mut de 140 pe autostrada, ca sa stii...cbrul tau poate mai mult Multam mult dar eu m-am si intors din Vama! M-am oprit la ora 10 la Mol dar nu era nimeni. Poate cu alta ocazie.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Eu maine dimineata sunt la ultima benzinarie cum intri pe A2...ora 10:00 - mai sunt cu inca 2 motoare - viteza de croaziera daca nu ploua si nu este asa de aglomerat 130-150 poate si mai mult in functie de radare...daca ploua mai incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) Eu maine dimineata sunt la ultima benzinarie cum intri pe A2...ora 10:00 - mai sunt cu inca 2 motoare - viteza de croaziera daca nu ploua si nu este asa de aglomerat 130-150 poate si mai mult in functie de radare...daca ploua mai incet. bravo,numai motociclistii de duminica se sperie de ploaie! Editat Aprilie 30, 2009 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 până una alta,am văzut că sunt diverse ore de plecare spre vama de la benzinaria Mol . Eu plec la 8 de acolo. viteză .. 130-140 ,batraneste aÂşa... Adidas,plecăm împreună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 a vorbit cineva cu cei care sunt deja pe acolo? cum e vremea... ca pe aici nu sunt semne bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 a vorbit cineva cu cei care sunt deja pe acolo? cum e vremea... ca pe aici nu sunt semne bune Azi mi-a zis cineva ca era soare in Vama ,vremea arata ca maine inorat,dar nu se stie daca ploua ,poate avem noroc .Oricum,luati-va haine groase ,cine a mai fost in Vama ,stie ca noapte crapi d frig ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) Azi mi-a zis cineva ca era soare in Vama ,vremea arata ca maine inorat,dar nu se stie daca ploua ,poate avem noroc .Oricum,luati-va haine groase ,cine a mai fost in Vama ,stie ca noapte crapi d frig ... thx! m-am interesat si eu... cica in costinesti e senin acum desi s-a lasat frig. Doamne ajuta sa fie si maine dimineata ok, sa nu ploua, caci n-as vrea sa ajung in Vama ca o muratura. Editat Aprilie 30, 2009 de foxy03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Ce se mai stie de vreme?Eu sunt din Bacau...si tare m-as duce..dar ploua..si nu e vorba de mine,eu merg si pe -15 grade...dar ..stiti voi cum sunt pasagerele...nu vreau sa o aduc chiar fleasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 thx!m-am interesat si eu... cica in costinesti e senin acum desi s-a lasat frig. Doamne ajuta sa fie si maine dimineata ok, sa nu ploua, caci n-as vrea sa ajung in Vama ca o muratura. Lasa ca anu trecut asa am ajuns eu - la ce ploaie am prins si a ploua la intrunirea Seawolfes - nu ma mai sperie nimic. M-am calit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Lasa ca anu trecut asa am ajuns eu - la ce ploaie am prins si a ploua la intrunirea Seawolfes - nu ma mai sperie nimic. M-am calit da, stiu cum e insa nu mi-as mai dori un drum asa lung pe ploaie, mai ales ca seara ne intoarcem in Bucuresti. Poate plecam impreuna maine. Noi vrem sa plecam pe la vreo 8-9 din Buc, o sa zabovim un pic la benzinaria de la inceput de autostrada sa vedem cine se mai aduna sa mearga catre mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) mdap ... nu mai plecam la 8 ...ci la ora 9 , poate se mai strange lume la benzinaria MOL Editat Aprilie 30, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 mdap ... nu mai plecam la 8 ...ci la ora 9 , poate se mai strange lume la benzinaria MOL Pe mine ma gasiti de la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate