bassu86 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Acest club(in devenire) se adreseaza scuteristilor. Initiatorii acestui club au in obiectiv atat promovarea scuterului ca si modalitate de transport, cat si atentionarea celorlalti participanti la trafic, care trebuie sa realizeze existenta scuteristilor. Nu primim in club asa zisi scuteristi care nu au : -numar de - inregistrare, curs - de legislatie, -casca, vesta si nu -in ultimul rand : - BUNUL SIMT !. Asteptam cati mai multi pasionati de scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bafta multa! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 initiatorii: rockaru, Robbie, bassu86, bostoaica2005 (si bunica lui ), N00B si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 bunicile astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bravo fratilor, felicitari pentru initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 FELICITARI si sa fie intr-un ceas bun !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 sa dea Domnul sa iasa cea ce ne dorim, sa speram ca o sa obisnuim brasovenii cu prezenta noastra in trafic si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 bunicile astea.. bravo baieti ! daca n-ar fi bunicile, pe cine ati tine minte ??? pe vecinu' de la 2 in nici un caz hai, succes maxim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Hai ca sunteti la Comunitati , de m-ati innebunit ... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu07 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 salut baieti am si eu intrebare am un scuter de 125 cmc si as vrea sai ii schimb motorul imi trebuie un motor de 125 cmc dar cu racire pe aer si cam atat.....nu conteaza marca daca auziti ceva anuntatima la tel 0756755308 sau la e mail nico_schy@yahoo.com mersi si bafta cu csbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 salut baieti am si eu intrebare am un scuter de 125 cmc si as vrea sai ii schimb motorul imi trebuie un motor de 125 cmc dar cu racire pe aer si cam atat.....nu conteaza marca daca auziti ceva anuntatima la tel 0756755308 sau la e mail nico_schy@yahoo.com mersi si bafta cu csbv Salutare. Data viitoare posteaza chestii de genu' in "Ajutor" sau la "Service". Hai sa pastram topicul asta pentru chestii care au legatura cu CSBv... Pacasac, putem sterge 2 posturi? Sau sters asta al meu si mutat cel al lui radu07? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Pana acum am gasit un mic sponsor pentru noi , sper ca pe parcursul anului sa gasim mai multi sponsori.Nu e un sponsor mare si important..dar totusi, e un incaput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 incepand de azi avem domeniu www.csbv.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ungadrian Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 frumos site!felicitari si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 In continuare asteptam membrii.Lista e deschisa.Pot intra si cei care nu sunt din Bv. Si tin sa multumesc moderatorilor ca au mutat topicul la alea imporante. Pentru membrii clubului reducere la spalatorie auto . Oricum se cam murdaresc acuma in perioada asta.Pot obtine o reducere pentru motociclisti.Trebuie sa aiba stickere cu CSBv obligatoriu. Nu ar fi fainsa vezi un R1 cu sticker CSBv??Ar fi criminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Vorbeste cu djeecks, sau cum il cheama pe baiatu ala cu scooter-ul negru, sigur e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) dar nu are motor?ca e deja in club la kronstand bikers. Editat Februarie 9, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Nu prea poti sa ii zici motor la chestia aia pe care o are el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Nu prea poti sa ii zici motor la chestia aia pe care o are el m-ai pishcat fraiere, usca-mi-as chilotii pe mixerul tau.lasa ca pun eu mana pe tine ca fara baterie"minunatia tehnicii moderne" se misca din p-ula.k bonus o sa-i bag in c-ur si 2 veverite d-alea de Burundi si le mai dau si o mana de alune sa se zbenguie. Editat Februarie 9, 2009 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Gixule, ne abandonezi pentru o spalare cu reducere? Pe pacasac il inteleg, macar curata sa fie chestia aia neagra, daca de mers tot nu merge. Dar tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 o spalare la oo.hai ba sa lasam oamenii in pace ca nu e tarlaua noastra.Ceac noris, sterge drq mizeriile inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) voi cat platiti la spalatorie pt o spuma activa si o clatire? PS:Trebuie sa aveti obligatoriu sticker cu CSBv. Editat Februarie 10, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Am ajuns worldwide , suntem cei mai tari http://businessmind.roiv.net/CSBV.RO.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Acum ca tot incepe sezonul de motoare si scutere.Ii astept pe toti scuteristi din brasov si nu numai sa intre pe forum si sa facem cateva plimbari.Vom organiza mici excursii in week-end si ne vom distra pe cinste.Va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate