Angi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 angi, aici, din pacate, clubul BktMW nu te mai poate ajuta cu reducerea de 10%. ahhhhhhhhhh, si cat am visat la reducerea aia a voastra.............n-am mai dormit toata noaptea la gandul ca din banii ramasi de la reducere vin si va dau voua bere la greu e, acum, ca nu-mi mai dati reducere, v-ati lins pe bot de bere moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Amortizoare...arcuri.... ........da' mie de ce-mi zdranganea azi ghidonu...? zdranga..zdranga...prin price denivelare ? sa schimb uleiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Amortizoare...arcuri............da' mie de ce-mi zdranganea azi ghidonu...? zdranga..zdranga...prin price denivelare ? sa schimb uleiul ? De tzacanit la ghidon am auzit, dar de zdranganit... poate ar fi bine sa nu tii cheile de la toate yalele, usile, portile si lanturile posibile pe acelasi inel cu cheia de contact de la motor Editat Ianuarie 20, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 De tzacanit la ghidon am auzit, dar de zdranganit... Bueeei...ce m-am bagat singur in ofsaid...shi ce mi-a dat-o intrerupatoru' Am de dat o bere nene switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 depinde cum zanganea... zanganea in sensul bun al cuvantului? sau zanganea in sensul...rau al cuvantului? stii cate sensuri are un zanganit? depinde de ce frecventa si nuante subtile are. Fii si tu mai atent, inchide ochii, si imagineaza-ti ca esti intr-un camp verde. Apoi invata sa asculti ce vrea zanganitul sa iti spuna. Cand afli, sa ne spui si noua povestea in mai. Pe 8 mai, mai precis. si daca e vorba de zdranganit...treaba sta si mai nasol....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 depinde cum zanganea... Aceasta latura artistica din noi.. ma doboara... iar cand vom sta fata'n fata noi doi.. etilicul ma omoara.... Veni-v-ar degraba 8 de Florar la Voineasa si cineva calare pe magar... uite GRASA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 de grasa de la cotnari vorbesti? sau vrei sa ne arati alta grasa..... O, tu, Grasa sfanta ce te-arati Prin valuri grele, pline de noroi, Sfinteste si pe amaratii de noi Si da-ne din ale tale bunatati. Alai mare de pagani La Sfantul Loc venim, La Voineasa sa sarbatorim Si sa nu mai fim batrani (ca unii dintre noi) Ti-aducem daruri mari ...in dar Un deal si-al lui sfant bonzai Dakare doua si un par. Sa dam cu parul de copaci sa curga sangele din craci si nu e sange de copac e sangele de varcolac Sa treaca noaptea peste noi Sa vina Sfanta Grasa Sa stingem sangele din noi Sa adormim sub masa. Armata celor douashdoi Sa vina iarasi pe la noi Sa dam aluna pe maslina Si Grasa din mana-n mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 de grasa de la cotnari vorbesti? Tare-s curios ce-ti mai scuipa mintea dupa ce te saruta grasa (de cotnari, ovcorz!!)!! Aplaude, bajeti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Hai c-ati luat-o pe ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 trecut-au nopti, trecut-au zile, si Grasa mare, nu mai vine. Stateam cu mobra-n stufaris Si-am zis ca sa ma pis. M-ascund cu dosu-n curu' mobrei Si-eliberez motanul ma-ntreb acum daca-i aievei ce-mi zice iar golanul "ridica-ma acum la cer sa iti arat ce-i viata! Asa-i ziceam eu Grasei ieri Cand imi pupa musteata" Ma uit la el, si el ,nebun, in ochii mei se uita iara In cap o voce de strabun ma macina, m-omoara. tu nu stii oare, copil mic si eu sunt suflet, si m-oftic, Cand tu de Grasa-asa vorbesti la ganduri rele ma poftesti. Ma uit la el, si el, nebun Da mana ma-mpresoara Si scuipa tare-n stufaris Si ranile-mi (sufletesti) omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Niste nebuni!!! Ce aveti ma? Ia-ti luat locul lui Vieru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 tocmai am vb cu ei . intradevar maine aflam pretul. eu sigur le vreau . asa ca ...daca luam mai multe ne va fi mai usor la transport. Vreau si eu un set!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Arhivele secrete ale Vaticanului. Tot ce a fost inutil intr-un fel sau altul: injuraturi si scandal, chat, deviere de la subiect, flirt disperat, plictiseala, tentative (bine intentionate) de a readuce lucrurile pe fagas care au disparut odata cu raul ce incercau a-l indrepta. Sau, pur si simplu, onomatopee si replici fara de care topicurile sunt bine mersi. - Fiindca romanul s-a nascut poet si e vizibil deranjat de cenzura comunista. - Pentru transparenta moderarii - La sfarsit de an vom decerna unuia dintre noi premiul "Cel mai Iancu" pentru contributia adusa si il vom numi "capitanul nostru". P.S. - Intentionat nu am mai facut curatenie in topicul "Club BMW" . - Topicul va sta inchis. Cine prinde poarta deschisa si posteaza aici o data, nu va fi considerat off-topic si tolerat . Editat Ianuarie 20, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Si eu optez tot pentru K60, m-am decis. Acuma sper sa imi iau cat mai repede posibil pentru ca daca o mai ia euro la deal inca nu le vad prea ieftine....Oricum imi trebe gume noi pentru RAR. Astia la RAR se uita la gume? Ala dinaintea mea avea niste tocituri de mama-mama si nu i-a zis nimica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 bre unde e poezelele mele era orijinalul postat aici altele nu mai e.................... care a fo porcu si magaru' de le-a sters? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 breunde e poezelele mele era orijinalul postat aici altele nu mai e.................... care a fo porcu si magaru' de le-a sters? Smecheru de Popescu_ MihailRaul.... Le-a mutat, cica nu trebuie sa scriem asa. CENZURA FRATILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COMUNISTII!!!!! Mai si se lauda ca este din Timisoara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Foaie verde murataua Fost-am dus pe aratura Foaie verde doua cepe Stai amu sa vezi ce-ncepe Ca mutat-ai posturi multe ...si-o sa-ti sara lumea-n cap Editat Ianuarie 20, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) . Editat Ianuarie 20, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Bine, fie @switch si @taxi... Oferta speciala - postati linistiti in seara asta, cat timp eu muncesc sa adun "roadele". Veti observa aici si posturi cat se poate de normale si la obiect. Pe cat de ok la prima vedere, marea majoritate sunt aici fiindca erau cat se poate de off-topic fata de subiectul discutiei sau fiindca reprezinta dubluri (tripleti, etc...) ale unui post perfect ok. Editat Ianuarie 20, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 bai bine nene raul mihail popescu dar m-ai bagatara in panici credeam ca am pierdut minunatie de poezele si cand sa ma laud si eu cu ele la fete ia-le de unde nu-s cumsa le arat eu latura romantica si artistica daca nu e poezelele matale crezi ca je citeste toate posturili...nu stiam ca e topic de offtopic special creat ca bagam derect acilea hai sa fim sanatosi mi-am luat o piatra de pe inima pe care dumneata mi-ai pus-o ca am zis ca raman fara grasa in seara asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Am trecut si eu prin situatia de a fi cenzurat. Eram hai-hui rau si eu atunci. Si imi amintesc frustrarea. Bine, bine, am gresit, dar de ce m-au cenzurat? Chiar nu mai erau si alte solutii. Topicul asta e si un loc unde sa ne regasim "debitarile" fara de care am fi mai putin normali. Sper sa fie "o altfel de solutie". Pe de alta parte este normal ca cine cauta strict informatie sa aiba posibilitatea de a o gasi mai repede si intreaga, nu intrerupta de diferite detalii. Editat Ianuarie 20, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Baaaai, nu stiam de ce a scazut sub 100 pag threadu de Domi acu vreo 3-4 zile.... raseseshi chat-u meu Oricum, tot respectu pentru efort! Stiu si eu ce inseamna sa stai sa pigulesti forumuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Baaaai, nu stiam de ce a scazut sub 100 pag threadu de Domi acu vreo 3-4 zile.... raseseshi chat-u meu Oricum, tot respectu pentru efort! Stiu si eu ce inseamna sa stai sa pigulesti forumuri! Pai daca o sa scap neinjurat de voi (Dominatoristii) inseamna ca o sa am o batranete linistita ! Topicul asta e si o alternativa la "Club BMW" : Poate o sa va fie mai usor sa stabiliti aici care veniti si la ce ore va intalniti joia si daca primiti si alte marci de motociclete . Editat Ianuarie 20, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 NU!!!! Esti si tu cenzurat din partea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Dom' administrator a facut bine. Cum am mai zis de atatea ori, topicul asta e super pentru probleme tehnice. Cu toate astea, il rugam pe dom' sa-si pastreze calmul si sa nu faca exces de zel, cum facea si mai face militia romana. Topicul "club bmw" e facut special pentru a nu mai "polua" alte topicuri. E facut special pentru orice fel de caterinca a bmwistilor. Editat Ianuarie 21, 2009 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate