soimu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salutare....il vand pe bucati ca motoru e radiat ...si ca sa il inscriu pe numele meu sa il pot vinde normal tre sa imi platesc toate amenzile...si plm...s-ar putea sa mai pun bani de la mine ca sa le achit... ..asa ca il vand pe bucati sa mai trag pe p..a statu ceva timp ...in plus de asta mai am un shadow si ..stiti cum e... ....pt amanunte....0733859727-george...din constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 salutare....il vand pe bucati ca motoru e radiat ...si ca sa il inscriu pe numele meu sa il pot vinde normal tre sa imi platesc toate amenzile...si plm...s-ar putea sa mai pun bani de la mine ca sa le achit... ..asa ca il vand pe bucati sa mai trag pe p..a statu ceva timp...in plus de asta mai am un shadow si ..stiti cum e... ....pt amanunte....0733859727-george...din constanta Salut domne, teoretic vorbind, furca fata cu aripa si roata cit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 un pret la aripa spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Salut grupul complet +cardan solo daca este am eu nevoie zi un pret...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) ce insemana stare f buna? Ma intereseaza motorul intreg+cutia Editat Ianuarie 22, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 salutare....il vand pe bucati ca motoru e radiat ...si ca sa il inscriu pe numele meu sa il pot vinde normal tre sa imi platesc toate amenzile...si plm...s-ar putea sa mai pun bani de la mine ca sa le achit... ..asa ca il vand pe bucati sa mai trag pe p..a statu ceva timp...in plus de asta mai am un shadow si ..stiti cum e... ....pt amanunte....0733859727-george...din constanta deci domne, baga niste perțuri PS: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 >pantalonasii de la furca daca sunt lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 ....pt amanunte....0733859727-george...din constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Ba baieti, in ziua de azi totul se rezolva la telefon... In mod normal, cind vinzi ceva (chiar si negociabil), ai si un pret pentru ceea ce vinzi, nu? Deci, ce mare scofala sa puna o lista de preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Ai ca va spun eu, ca eu am vb mai acu cateva zile cu George. Nu prea sta pe net. e ocupat cu vopsitoria lui. Dati-i un tel scurt, eu zic ca are niste preturi accesibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2009 imi cer scuze ca nu am raspuns la mesaje ...dar toata ziua alerg cu trburi sau sunt cu treaba in garaj....si cand intru in casa(pe la 11 12 noaptea)nu prea mai pot sa stau de oboseala...ca de...tre sa imi fac si datoria de barbat ....nu cred sa saraceasca cineva pt 2 min care le vrb la tel ....nu am avut timp sa ma ocup de nipran sa ii fac poze...motoru e ''batz''..supape noi pasuite frumosnu scapa deloc,grupul curatat,garnituri noi...in stadiu asta l-am lasat ....nici cu preturile nu sunt bine pus la punct asa ca sariti cu oferte... ...........ride on..brothers...respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate