fizzer Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Din pacate e azi e prea frig pentru a merge in Bulgaria. Am venit eu acum 15 minute de ;la Valu Traian la Constanta si mi-au inghetat toate cele in mine. o lasam pe un weekend care o sa fie ceva mai prietenos cu noi. Enjoy the riding. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 La cheile Dobrogei a fost mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 frumos Dane, mijto privelistea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Care te bagi Vineri dimineata la o plimbare pana la Braila? Ne intoarcem duminica, sai daca nu fiecare cand vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 merg, dar la tandarei daca o luam pe acolo te-am lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Dragii mosului, de Craciun se sta p`acasa Nu vreti voi sa ne plimbam prin zona sambata daca se usuca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 hmm voi aveti ulei de mai putin de 6000 km ???mai ales ca a fost si ger .... si mergeti cu moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 cum adica daca avem ulei de mai putin de 6000 Km ? la mine moto e all season, i-am schimbat uleiul acum o luna fix ca facuse 3000 Km iar acum cu uleiul proaspat am 1000 Km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 merg, dar la tandarei daca o luam pe acolo te-am lasat Eu ma gandeam sa trec cu bacul pe la Macin. Pana maine mai am timp sa ma gandesc. Tinem legatura. Mesaj completat Dragii mosului, de Craciun se sta p`acasa Nu vreti voi sa ne plimbam prin zona sambata daca se usuca? Draga mosului, nu stau acasa de o viata, de ce asi sta de sarbatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 cum adica daca avem ulei de mai putin de 6000 Km ? la mine moto e all season, i-am schimbat uleiul acum o luna fix ca facuse 3000 Km iar acum cu uleiul proaspat am 1000 Km. adik ... eu am facut schimbu in primavara...si pana in toamna am facut 6000 km dupa care am zis ca nu ma risc sa`l schimb ca vine iarna, zapada, ger si altele si de aia dar acuma depinde si cati km face fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Doar ce am facut revizia Sa speram ca nu ploua si se usuca pana sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Doar ce am facut revizia Sa speram ca nu ploua si se usuca pana sambata si unde iti tii motoru ?? daca`l tii afara si da iar geru ...in primvara mai schimbi odata uleiul la 1000 km ?)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 si unde iti tii motoru ?? daca`l tii afara si da iar geru ...in primvara mai schimbi odata uleiul la 1000 km ?)))))) Il tine in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) azi pe la 13:30 la sala sporturilor 0721463444 Editat Decembrie 31, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaimaluz Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 hmmm ultimul topic 20 aprilie 2009 in 1 rand salutare lume shi suntem in 2010 chiar asha atzi amortit totzi ..? va trezitzi ca mushtele ...se pare ca eu m-am trezit mai repede caci doar ce mi-am luat carnetul shi sunt dipserat ma uit cu nerabdare la zapada pe geam shi nu o mai sufar pt prima data in viatza mea ...am citit pana acum despre trasee etc suna foarte interesant chiar asta imi doream sa fac de mult shi uite ca , clipa e din ce in ce mai aproape .. am vreo 25 de mii de km pe scutere de mai multe categorii iar primul meu motor adfevarat este un fazer de 600 2007 sper sa nu am probleme cu el ca l-am luat SH .. in rest ce s ava zic va ashtept cu noi propuneri de trasee in primavara asta caci eu unul sincer nu le am cu traseele . sper sa cunosc mai multi biker cu fz-uri din cta shi din toata tzara ... in rest nu va doresc decat toate cele bune shi cum se zice pe aici asfaltu se shtie .. sa fie uscat bafta Mesaj completat scuzeee nu am vazut ca sunt 3 pagini m-am grabit ca ...) hai cu caldura asta odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Astazi este soare, 8 grade C, asfalt uscat .... nimic , nimic ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 La 2 sunt disponibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergon Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 de la 1 pot veni si eu. Dar acum ies din casa si nu am cum sa mai verific locul si ora de intalnire. Da-mi un beep la 0722 211 817 si va sun inapoi. Sper ca nu va fi o plimbare pe Tomis:) Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Imi pare rau , nu am mai apucat sa citesc mesajele voastre. Am plecat la 11.30. Am fost 8 motoare la Cernavoda, Aliman, Ion Corvin, Cobadin, Basarabi , CT. A fost OK. Mesaj completat o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Au mai asfaltat intre Ion Corvin si Basarabi? Cum mai este drumul fata de septembrie 2009? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Drumul este ok. Nu pot sa fac o comparatie exacta, dar, din amintiri, cred ca e mai bun decat in 2009. Nu mai exista nici portiunea de piatra cubica in apropiere de Basarabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ct Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 am fost azi sa testez cauciucurile drumul murfatlar-pietreni e la fel ca anu trecut, portiuni foarte bune dar si unele care te zdruncina destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Nu se mai plimba nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) Nu se mai plimba nimeni? La 5 lei/litru de benzina...cred ca nu Mi-am luat moto sa consum mai putin, deci costuri reduse si acum se scumpeste benzina... Poate lumea isi strange ceva bani pentru SMAEB? Avem cam acelasi mesaj in semnatura Editat Martie 20, 2010 de one_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Facem un Adamclisi in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate