exores Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 (editat) MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV 26-28 aug.2011” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! Editat August 22, 2011 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Stiti ceva de acidentele de simbata se duceau spre macin o busa si un cbr s-u imprastiat prin santuri ? Faceau un drun la sfirsit de saptamina din busa nu se mai poate recupera mare lucru. din motorist nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Sunt bine amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergon Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Salut! Ieri eram cu conserva si am intalnit pe drum o gasca de cel putin 10 motoare mergand spre Adamclisi. Are cineva idee pe unde (pe ce forumuri) se mai stabilesc astfel de intalniri? Ca aici nu am mai vazut vreun post de genul asta? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Salut! Ieri eram cu conserva si am intalnit pe drum o gasca de cel putin 10 motoare mergand spre Adamclisi. Are cineva idee pe unde (pe ce forumuri) se mai stabilesc astfel de intalniri? Ca aici nu am mai vazut vreun post de genul asta? Asfalt uscat! Salut am impresia ca echipele sunt deja formate... Nu s-a anuntat tura nici aici, nici pe forum la Seawolves...nici pe facebook la Motociclisti Constanteni... Cred ca numai unul din baietii aia poate sa raspunda la intrebarea ta. Pacat ca nu e mai activa comunitatea motociclistilor de pe litoral. Sau poate mi se pare mie... Sa speram ca mai prindem ceva asfalt uscat pana vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Salut am impresia ca echipele sunt deja formate... Nu s-a anuntat tura nici aici, nici pe forum la Seawolves...nici pe facebook la Motociclisti Constanteni... Cred ca numai unul din baietii aia poate sa raspunda la intrebarea ta. Pacat ca nu e mai activa comunitatea motociclistilor de pe litoral. Sau poate mi se pare mie... Sa speram ca mai prindem ceva asfalt uscat pana vine iarna ba a fost anuntata pe facebook pe grup tura aia. se fac multe intruniri , intrati pe grup si o sa le aflati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 ba a fost anuntata pe facebook pe grup tura aia. se fac multe intruniri , intrati pe grup si o sa le aflati. Ok. Zici de grupul asta "Motociclisti Constanteni"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 E complicat cu grupurile moto prin ct =)) cauta-l si pe asta : Comunitatea Motociclistilor Constanteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 E complicat cu grupurile moto prin ct =)) cauta-l si pe asta : Comunitatea Motociclistilor Constanteni Am gasit-o pana la urma Ne-am intalnit sambata pe drum in apropiere de Mereni parca... Noi veneam din sens opus cu un Z750, ZZR600 si un Triumph. V-am invidiat ca erati multi... Noi am vrut sa plecam vreo 6 din Mangalia si au renuntat pe rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs_the_boss Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Buna seara, asa pe ne pusa masa, este cineva tentat de un drum lejer maine la Sf. Andrei ? Mai de dimineata asa, daca vrea cineva, poate ne intalnim astazi sa discutam. In plan am fi 3 pana acum. Alex : 0720089097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Duminica la Negru Voda sa rupem curbele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 weekend-ul acesta facem turul dobrogei-plecare sambata dimineata.vremea e insorita,fara ploaie.cei care doresc sa ni se alature sa posteze aici sau tel.0743.334.167. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate