Kassu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Am dat peste articolul asta in ziarul Libertatea: "Miercuri seara, în Capitală, Marian Ionescu a fost implicat într-un accident rutier din care a scăpat nevătămat. Aflat în trafic cu una din motocicletele sale, un BMW, liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu, s-a dezechilibrat din cauza manevrelor unui Âşofer neatent Âşi a căzut pe carosabil, pe o străduță din BucureÂşti, între Piața Victoriei Âşi Gara de Nord. Marian a scăpat doar cu câteva vânătăi, Âşi aceasta datorită costumului de protecție pe care-l poartă întotdeauna. “Am avut un mic accident, dar n-am ajuns la spital. Sunt bine sănătos, însă nu vreau să comentez mai mult cele întâmplate”, ne-a declarat, ieri, Marian Ionescu." Partea buna e ca motoristul a scapat teafar, fara sa se lase cu spitalizare. Poate mai stie cineva amanunte in plus despre producerea accidentului. Grija maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 interesant ,am citit si io articolu' . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 de ce am comenta noi daca el nu vrea sa comenteze cele intamplate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 eu acum am vazut chiar am vazut o motocicleta Bmw f650 pe calea victoriei miercuri seara , dar nu am fost atent la pilot...bine ca e teafar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Sunt curios cum ar fi sunat articolul daca era implicat o persoana care nu este asa cunoscuta ca dansul, una ca mine de exemplu. Incepea cu "Viteza excesiva si teribilismul au cauzat [..]" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Frate, voi chiar nu v-ati plictisit? De un an de zile aceleasi tampenii scrieti. Omul mai si evolueaza, sa stiti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2009 Admin Share Postat Ianuarie 26, 2009 Bine punctat,grumpy.. Luigi Vicol PS:Este vorba de un 1200gs la mijloc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Frate, voi chiar nu v-ati plictisit? De un an de zile aceleasi tampenii scrieti. Omul mai si evolueaza, sa stiti! Culmea e ca "desteptii" care le scriu sunt altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Rog un admin/moderator sa inchida/stearga topicul. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate