KHK Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salutare! Pun cateva poze de la salonul moto de la Linz. Din pacate aparatul meu nu face poze prea bune indoor si nici nu e asa usor de facut poze cu multa lume care se foieste de colo-colo. Probabil ca o sa puna mai multe Andrei (@KawaskiVN800)... Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 da ma calareste.le tu pe toate hihihi ce bine de unii. cum erau preturile cu criza asta... maii mici su nu exista si aici reduceri ca la auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Da' ce, crizatii crezi ca isi iau motoare... motoarele sunt pentru barosani... Mai ales alea care incep cu B si se termina cu W. Faine poze, harnici austriecii, nici n-a inceput bine anu' si poc salonu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 SLAB, SLAB,SLAB, .............Pacat de 12 € de intrare. Cei de la Harley-Buell, au reusit sa ma tina si ai respect. In rest plin de motorete de 50 cm cubi, sa-mi trag una, de asta am mers io??? Organizare proasta, nici nu s-a comparat cu acel de acu 2 ani...... Sorry, asta e.... Sall , la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 daca stiam ,dadeam o fuga.azi noapte m-am intors de la viena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 superb v-max-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate