sebanna Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 /index.php?...p;hl=angel+eyes /index.php?...p;hl=angel+eyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! raspuns: in rai, agent vanzari: d-zeu, 1-555-HEAVEN il suni si te ajuta sigur! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 raspuns: in rai, agent vanzari: d-zeu, 1-555-HEAVENil suni si te ajuta sigur! bafta! Ce raspuns morbid !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 raspuns: in rai, agent vanzari: d-zeu, 1-555-HEAVENil suni si te ajuta sigur! bafta! Mersi, tu chiar le stii pe toate, mai ai si mostenitori ? Iti doresc sa n-ai probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! e posibil sa gasesti angel eyes in rai, sau mai rar, pe pamant, cand coboara ingerii din ceruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Ce raspuns morbid !!!! ...si da, esti gay, eu, barem, imi iubesc motoarele, ca sunt mai multe si la plural au forma de feminin Editat Ianuarie 26, 2009 de marinesku73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! vezi ca am gasit si niste "devil horns" pe un site ( http://www.satanizeyourbike.com ). ar da bine pe ghidon, iti zic eu Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! si daca ai vitezana, iti recomand un kit "God Speed" pentru injectie sau carburatie (exista si pt motoarele mai vechi) si un kit "Trinity" pentru vopsirea carenelor in trei culori. pentru tobe am gasit un kit "Holy Smoke" care filtreaza emisiile de noxe si aduce mai multa putere cu 3%. Editat Ianuarie 26, 2009 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 am auzit ca dzeu are indian si ingerasii baga la greu la rafinarii.. de aia li se fac ochii asa si pentru ca e prima postare.. va salut si va iubesc.. cand va prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ...si da, esti gay, eu, barem, imi iubesc motoarele, ca sunt mai multe si la plural au forma de feminin Mda, bogat, ai mai multe. Sa le stapanesti sanatos !!! Aaaa si inca un lucru, chiar daca este la plural " motoare" este genul neutru, daca vrei feminin poti spune "functie motorie'. Asa ca indiferent de cate "motoare" ai se ridica aceeasi intrebare ca cea de la avatarul meu: """Daca imi iubesc motorul inseamna ca sunt gay??? """ Iti dai seama ca totul este o gluma si sper sa o iei ca atare. Numai bine si sa vina odata caldura aia ca uite ce probleme existentiale incepem sa nastem Si mai am o intrebare, asta este auzita de la cineva dar inca mai cautam raspunsul: Unde se duc mustele iarna????? Doamne cat am deviat de topicul initial cel cu ingerii................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ce treaba are sectiunea service cu angel-aizii? Si la ce folosesc pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Mda, bogat, ai mai multe. Sa le stapanesti sanatos !!! Aaaa si inca un lucru, chiar daca este la plural " motoare" este genul neutru, daca vrei feminin poti spune "functie motorie'. Asa ca indiferent de cate "motoare" ai se ridica aceeasi intrebare ca cea de la avatarul meu: """Daca imi iubesc motorul inseamna ca sunt gay??? """ Iti dai seama ca totul este o gluma si sper sa o iei ca atare. Numai bine si sa vina odata caldura aia ca uite ce probleme existentiale incepem sa nastem Si mai am o intrebare, asta este auzita de la cineva dar inca mai cautam raspunsul: Unde se duc mustele iarna????? Doamne cat am deviat de topicul initial cel cu ingerii................ domnule "penicilina v", eu am spus doar ca forma de plural are nuanta feminina. se stie ca daca un substantiv la singular are forma masculina si la plural, forma feminina, este de gen neutru. stai calm. cand eu studiam gramatica, tu te incaltai cu fesul. deci, da, esti gay. te ajut, voi da niste telefoane sau un search pe google si iti voi cauta dildo pentru inchiriat. nu ma astept a-ti permite sa-ti cumperi unul. iar mustele, iarna, tot la kakastov trag. tu unde tragi?!? Editat Ianuarie 28, 2009 de marinesku73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 domnule "penicilina v", eu am spus doar ca forma de plural are nuanta feminina. se stie ca daca un substantiv la singular are forma masculina si la plural, forma feminina, este de gen neutru. stai calm. cand eu studiam gramatica, tu te incaltai cu fesul.deci, da, esti gay. te ajut, voi da niste telefoane sau un search pe google si iti voi cauta dildo pentru inchiriat. nu ma astept a-ti permite sa-ti cumperi unul. iar mustele, iarna, tot la kakastov trag. tu unde tragi?!? Pai sa o luam cu inceputul. Nu cred ca in toate postarile mele ti-am adus vre o jignire, dar daca tu consideri ca asa trebuie sa vorbesti, nu ma supar din contra ma dau la o parte. Atat te duce capul, atat poti. Numai bine si inchid orice conversatie cu dumneavoastra. Multumesc mult si iti doresc numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icebuffy Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 si un pret pt o honda cbr f4i? xenoane( angel eyes) rosii sau albastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icebuffy Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 si un pret pt o honda cbr f4i? xenoane( angel eyes) rosii sau albastre? ANGEL EYES ROSII SAU ALBASTRE DEPINDE CE ALEGI,40 EURO,XENOANE H1,H3,H7,H11 45 EURO BEC ,DROSER SLIM CULOARE 6000K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaius Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Am o intrebare : Unde gasesc angel eyes pt motocicleta mea ? Dau si dimensiunea care ma intereseaza, numai sa-mi spuna cine vinde !! Poti incerca aici vad ca au destule marimi http://www.torelo.ro/angelmoto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Ce treaba are sectiunea service cu angel-aizii? Si la ce folosesc pana la urma? Cum ce treaba au?!? Nici una! La ce folosesc? Pai cele albastre sunt un fel optic de a spune: "Hai cu maneaua!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate